+3 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,022 puan) tarafından

Nokta nokta isilik gibi ama değil göğsü ve karnında var ve sürekli kaşınıyor çocuk . Doktora götürdüm bayram öncesi alerji dedi ilaç verdi ama geçirmedi. Acaba u.yuz böyle bir şey mi ya . Fotoğraf yüklenmiyor yoruma atacağım 

5 Cevaplar

+2 oy
(8,022 puan) tarafından

Bu şekilde

image

bu şekilde 
tarafından

**** gibi değil sanki tarifin. **** olsa size de bulaşır buarada canım benim. Bulaşması da 1 hafta 10 güne belli eder. Yaralar kapanmaz direk yeni bi yarayla birlesebilir yol gibi düşün. Gördüğüm kadarıyla o şey değil o. Bide kabarcıklara kese denermisin sonrada yara bakim kremi ile ince tabaka sür arada ds buz koysana ne olacak ilacı da ihmal etme ama cuma daha yeni başlamışsın bunlar benim oğlumun yüzünde göbekte kollarda vardı çok artmıştı sonra bende götürdüm alerji dedi ilaç verdi 10 güne geçirdi. Ben o sürede her duşta kese yaptim yüzüne sabunla. Kollara nerde varsa yaptim bastirmadan sorma madescar sürdüm pişik kremi olarak almıştım aile hekimim yazmıştı. İnce tabaka sürdüm gün içinde de buz kompres yaptim kasintiyi alır ben olumlu  sonuç aldım.  İlaç ne verdi dr ağız yoluyla damla  mi yoksa deriye uygulamami

(8,022 puan) tarafından

Deloday verdi . Şurup şeklinde günde bir öğün .  Çıkan dokuntulerde şükür iltihap ya da su falan yok dümdüz döküyor kabarıyor sönüyor. Krem hiç surmedim ama dediklerini bende deniycem çok teşekkür ederim. 

(521 puan) tarafından

Benim yeğenim de de vardı alerji demişti doktor. Alerji testi falan yapmışlardı sonra

(8,022 puan) tarafından

U.yz olmasında :(

(16 puan) tarafından

bu **** degil

-Reklam-
+1 oy
(8,022 puan) tarafından

Kimse bilmiyor mu ya :/

+1 oy
(510 puan) tarafından

Özellikle gece kaşınıyorsa **** olabilir 

(8,022 puan) tarafından

Yok canım gece gündüz kasıyor 

+1 oy
(8,022 puan) tarafından

............   ..

0 oy
(2,146 puan) tarafından

Yok canım **** böyle olmaz **** ıltıhaplı sıvılce gıbı oluyor 

(8,022 puan) tarafından

Çocuğum günlerdir kaşınıyor ya doktora zaten cuma gittik haftasonu girdi bayram girdi geçmedi bekleriz artık bir gün daha napalm ama çok korkuyorum **** diyecek diye de :/ 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hemdemm (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,452,630 soru

23,847,310 cevap

319,700 kullanıcı