+3 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar yorum yaparmisiniz lütfen 1 mart adet günüm  3 4

image

image

gün öne gelir takvim 29 gösteriyordu bugün iki tane artimed yaptım çizgi başka yerde çok koyu

3 Cevaplar

+4 oy
(541 puan) tarafından

Testi kapattığında cizgi var mı 

(65 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkürler bu ay klomen ile incir kürü denedim bugün olmazsam günüm geçiyor 

(541 puan) tarafından
+1

İnşallah olmazsın ve bebisini kucağına alırsın canim❤️

Ama yoksa da kesinlikle üzülme elbet birgun kucağında mis kokusu ile duracak yavrun💞

Ben bugün evleneli tam 5 sene oldu ama maalesef daha çocuğum olmadı ama umudum da hep var ve biliyorum Bi günde olacak😘💝💖sende hep dua et ve klomen ise yaramazsa femara kullan canım o daha etkili oluyor Bi de yumurta takibinde en son kaç mm çıkmıştı yumurta çatlama gününü de hissettin mi çünkü ilaç kullanınca çok afet günü önemli olmuyor.

Yumurtlama ve çatlamadan 14 gün sonra bu testlerde çıkıyor canım 

(65 puan) tarafından

Allah razı olsun hakkınızı helal edin vaktinizi ayırdığınız için Rabbim sana da isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah 🤲🏻 5 sene oldu benimde bir oğlum var femara da kullandım klomende herşey güzel gidiyor ama tüpler kapanmış bir açıldı 7 ay oldu bu ay yeniden tedavi olsun istedim testler böyle pozitif çıkıyor çizgiler farklı yerde biri hatali olsa diğeri olmaz diye düşündüm 18 19 mm olmuştu iğne bulamadım çatlatma için çok bol ca havuç tükettim çatlasın diye sancılı geçti çatlaması adetim öne gelir hep umudumuz her daim olsun rabbimin yanında imkansız diye birşey yoktur nasip etsin inşallah 

(541 puan) tarafından
+1

Helali hoş olsun ne demek canım ❤️

İnşallah hersey gönlünce olur stres yapma testte yapma Bi kaç gün adetin gelmezse direk kan verirsin yada muayene olursun insallah vardır bebis🥰

(65 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim 🥰 🥰 öyle yapayım olmazsa bir kaç gün geçsin çünkü sağlık ocağı da bakmıyor  en fazla 10 gün geçmezse bakmam diyor bazen  gecikmeler olabildiği den normal karşılıyorlar 

-Reklam-
+3 oy
(65 puan) tarafından

imagegecersiz  o zaman kaset test almayı düşünüyorum 

tarafından
+1

Yumurtlama çoktan geçtim. 27-28 de oldu. 

tarafından
+1

Hem sen test yapmayacakmiydin bugn

(65 puan) tarafından

5 6 gün var o zaman 

(65 puan) tarafından

Hem test yaparım dedim hem hastaneye giderim dedim gece uyumadım sabah a kadar sonra uyumuşum bir baktım saat geçmiş 11 olmuştu bir gün daha bekleyeyim dedim yarın 4 Nisan o gün de olmazsam hiç olmam dedim 

(65 puan) tarafından

Hastaneye gittim kapalıydı  gün sonunda doğum hastanesine giderim olmazsa aciline

+1 oy
(1,015 puan) tarafından

Bu teste göre gebelik yok fakat dilerim Allah sana en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah ❤️ 

(65 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim:) 

İlgili sorular

Kategoriler

1,452,716 soru

23,848,437 cevap

319,771 kullanıcı

...