+2 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (196 puan) tarafından

Merhaba kızlar biz kayınvalidemlerle tartıştık Çünkü biz onların evinde oturuyorduk daha önce oraya bayağı tadilat yaptırdık Biraz oturduk Sonra çıktık başka bir eve Biz kiradayız kaynım da kirada oturuyor fakat 3 aydır kira kaynıma gidiyor Kayınpederim bize vermiyor Biz de tartıştık bunlarla en son hakkımızı istiyoruz dedik bunu da Kayınpederim eltimlere söylemiş eltim bir şey paylaşmış Story kendini paylaşmış ve şarkıyla Şarkının Sözleri yani böyle belli direk yani bana göndermelik ki zaten Ne zaman en ufak tartışma olsa direkt fotoğraflar storyler bilmem neler yani Beni kıskandırmak için Aklın sıra mal benden sonra İnat ettim ben de gittim kendimi paylaştım ve şarkı ekledim hepinize dert olacağım şarkısıyla bunu görmüş Dün bir şey atmadı bugün gitmiş Kendisini paylaşmış Beni sadece yakın arkadaşlar yapmış iyi niyetimizi salaklık sandınız Neyse sizin gibi gerçekten s**** da olabilirdik yazmış sonra peşine de şey yazmış şarkı hoşuma gitti Ben paylaştım üstüne alınan s**** sen benimle yarışa bile giremezsin Korkma demiş Ben de bunu eşime gösterdim ve şimdi bana kızdı bir ton laf söyledi neredeyse bana vuracaktı şimdi ben ne yapayım

15 Cevaplar

+10 oy
(18,926 puan) tarafından

Kusura bakma ama ikinizde 3 yaşında çocuksunuz hatta 3 yaşındaki çocuk yapmaz ikinizin yaptıgını.... Ayrıca ev nerden sizin hakkınız oluyor kaynanan ve kayınpederin hayattayken mal mülk peşine düşmeniz çok çirkin o ev kayınpederinin eşinin değil bi hakkınız yok

-Reklam-
+3 oy
(1,529 puan) tarafından

Paylastiysa sen neden paylaşım yapiyorsun ben olsam storisina bile bakmam 

(196 puan) tarafından

Ama sürekli yapıyordu eşimin beni aldattığı gün de paylaştım kocası bir yandan kendisi bir yandan benim amacım zaten yarışa girmek değil başıma bin dert var ama yetti

(2,944 puan) tarafından

Esinin seni aldattigi gun mu?

Hepinizin bi tahtasi eksik bence mal para kavgasi esinin seni aldatmasi eltin gondermeli hikaye paylastigi halde sana kizmasi falan delirmissiniz

+3 oy
(1,435 puan) tarafından

Tek yapacağın takipten çıkmak çıkarmak.birde eşinin ailesi eşinin hakkını yiyorsa sen neden araya giriyorsun ki bak eşinin sana davranış şekline sence hakediyormu bırak kendi hakkını kendi arasın

(196 puan) tarafından

Çünkü o evde eşimden çok benim emeğim var bekar 4 kişi kalmıştı 11 yıl ev harabeye dönmüştü onların pisliğini küçücük bebeğimle ben tel başıma günlerce uğraştım

+3 oy
(1,263 puan) tarafından

Yani laf sokma paylaşımlar bna göre ergen hareketler ne söyleyecekseniz konuşup söyleyin birbirinize laf sokarak işi çözemezsiniz haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini 

+1 oy
(196 puan) tarafından

Post yukarııı

+1 oy
(1,980 puan) tarafından

Çok yanliş yapıyorsun güzelim eltine onun sana davrandığı gibi davranıp karşılık vermek yerine storysine bakma üstüne alınma hatta takipten çıkart umursamaz tavırlar takın ki anlasın onu tınlamadıgını ev içinde sen hiç karışma kocanın ailesi kocan onlarla o konuda muhattap olsun sen değil kendini küçük düşürme böyle yaparak baktın eltine ve ailesine öncelik veriliyor senin tek yapman gereken onlara mesafe koyup muhattap olmamak gelip gitmemek bukadar. 

(196 puan) tarafından

Şimdi susup takipten çıkmakta içim içimi yiyor çok canımı sıktı Allahından bulsun

+1 oy
(5,396 puan) tarafından

Eşin sana ne yapsa kızamaz vurmaya kalkmakta da ne seni aldatmış  sen onu affetmişsin bide akrabalarını çekmek zorundamısın 

+1 oy
(3,376 puan) tarafından

Ay siz napiyosunuz cocuk cocuk isler durumdan gonderme yapmak nedir ya o kadar soylemek istiyosaniz arayin soyleyin birbirinize yani bu ne esin niye kendi hakkini savunmuyo 

0 oy
(162,461 puan) tarafından

iyide siz kaynananin evinde oturmussunuz siz cikincada kirayi eltin gile vermisler bu normal degilmi sen oturdun onlarda kirasini alsin 

(196 puan) tarafından

Lütfen okur musunuz neden benim hakkım olduğunu düşünüyorum zaten kaynımın ihtiyacı yok iş yeri var arabası var karısının altını duruyor evi beğenmediği için eski diye sobalı diye gitti doğalgazlı dairede oturuyor ki çocuğu da yok karısın da çalışıyor 

(162,461 puan) tarafından

cok yanlis dusunuyosun evladindan biri varlikli digeri yoksuldur olabilir ayrim yapmamak adil olmak onemlo olan ev adamin adilde davranmis bu gibi durumlarda olay eltilerin savasina donmemeli karsi taraf evi begenir begenmez cocugu bugun yoktur yarin olur bunlar sudan bahaneler sen nasil hakkin oldugunu dusunuyosun kayinpederinin evinde adamla beraber calisip kazandinmi derler bu tur durumlari eltilerin savasina cevirmemek lazim

0 oy
(2,159 puan) tarafından

1.si Ev sizin değil kayinbabanizin evi tapu onun adam alın teriyle evi almış mi almış. Eşin aldıysa söz hakkın var haklısın ama yok adam aldıysa istediğini yapar karışamaz ki kimse. Ölmemiş adam nasıl mal davası yapabilirsiniz çok ayıp arkadaşım kötü niyetle demiyorum ama cidden çok kırıcı çok ayıp babanıza aynı şeyi yapıyor musunuz pekii??

İkincisi eltinde sende çocukluk etmişsiniz yazık eşlerinize. Eve gelip huzur bulmak ister insan. Eşine anlatıp hak vermisini beklediğin olaya bak storide şarkılı gönderme...

Kaldımı böyle şeyler ya

0 oy
(16,506 puan) tarafından

Seni şu açıdan anlıyorum. Evin tadilatını ben yaptırdım ve benim sayemde iyi kira aliyorlar diyorsun. En azından tadilat parasını sana ödemeleri gerek. Eltinle karşılıklı paylaşım yarışına girmeniz çok ergence olmuş. 

(196 puan) tarafından

Evet tam olarak anlatmak istediğim ben girdim 3 yıl önce 300 liraydı şu an 10 bin 100 bin lira kadar tadilat yaptırdık onu verin dedik zaten malında gözüm yok 

0 oy
(21,875 puan) tarafından

Ben uğraşamam story mtory ağzını yüzünü dağıtırım benle ilgili konuşmaz ondan sonra götü kalkmış indirin

(196 puan) tarafından

Engelledim Allaha havale ediyorum 

(21,875 puan) tarafından

En güzeli

0 oy
(494 puan) tarafından

Ev sizin de değil eltinizin de değil ama siz tadilat yaptirmissiniz tadilat parasını günümüz şartlarına göre hesaplayın size versinler kirayı da kim alırsa alsın ama ben kayinpederin yerinde olsam kirayı kimseye vermem veriyorsam da evlatlarıma eşit veririm. Diğer mevzuya gelirsek şarkılı gönderme seviyesizce. Keşke eltinin seviyesine inmeseydin storylere bakmasaydın bu bile seni yüceltirdi

0 oy
(21,517 puan) tarafından

Böyle paylaşımlar görünce bütün malımı mülkümü yeyip çocuklarıma bir çöp bırakmamayı düşünüyorum adamlar hayatta sağ iken malı mülkü paylaşma derdine düşmüşsünüz ölseler uğruna birbirinizi Boğazlayacaksınız herhalde. Başta da dediğin gibi ev kayınpederinin adam hayatta sağ kendi malının akıbetini belirleyebilir sizi de zerre ilgilendirmez. Laf sokmalı storyler de sadece komik duruma düşürür ikinizi de ergen misiniz ?

0 oy
(8,920 puan) tarafından

Yaşlarınız 9 ve 10 galiba çok saçma davranmışsınız ikinizde ev adamın istediğine verir ne seni nede eltini ilgilendirmez bu kadr yüz göz olacaksanız muhattap olmayın eklemeyin birbirinizi 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 428 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,290 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Meleksone (2,427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,630 soru

23,847,260 cevap

319,697 kullanıcı

...