+3 oy
137 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,751 puan) tarafından

Oğluma kullanmak için almak istiyorum ona 2 3 kofte yapıyorum mesela fırında yapamıyorum ısındı etti diyene kadar 1 saat geçiyor siz hangi marka kullanıyorsunuz neye dikkat edeyim. Temizliği zor oluyormuş üstteki rezidanstan dolayı ninjanin arkada olanı varmis ama onda da isi dağılımı olmuyormuş kullananlar biraz bilgi verirse sevinirim 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,585 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ninjanın 2 bölmelisini eltim vê kaynanam kullanıyor. Derinliği iyi ama ama 2 bölme var diye büyük parçalar koyamıyor mesela. Ama aynı anda 2 farklı ürünü, 2 farklı derecede pişirmesi güzel bir şey. 

Başka eltim de Ninjanın tek bölmeli, çok büyük haznesi olan modelden aldı. O çok daha iyi ve pratik. Biraz büyük ama, yer kaplıyor. Ailecek kalabalık oldukları için onlara iyi yetiyor. Bendeki ise Philips markası. Çok kullanamadığım için orta halli aldım. Aslında bunu seçmemin sebebi de cam bölmesinin olması. İllede hazneyi yerinden çıkarmama gerek yok, cam bölmeden ışığı açınca görüyorum pişip pişmediğini. Tatlı yaparken harika oluyor, çünkü pişmeden kapağı açınca kekler dibine çöküyor. 

Ben de özellikle çocuklara az bir şey kek, börek, balık, tavuk yapınca kullanıyorum. Bu konuda harika oluyor. 

Temizlik için de, hangi model olursa olsun, temizliği zor oluyor. Her zaman dikkat etmek gerekiyor. 

(3,751 puan) tarafından

Biz zaten 2 kişiyiz bir de 9 aylik oğlum simdiye kadar çok ihtiyac duymadım ama işte oğluma minik kek kofte balik vs yaparım diye mantıklı geldi. Mutfağim biraz küçük o yüzden küçük tercih edeceğim ninja ve cosori arasındayım bir gidip dartyde açıp kapatıp sağına soluna bakacağım artık 

Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim 

(2,585 puan) tarafından

Rica ederim. Ninja markası çok iyi. Benimkini alalı çok zaman oldu. Eğer Ninjanın ekranlısı çıkmışsa onu öneririm, ben baktığım dönemde yoktu. 

-Reklam-
+2 oy
(13,431 puan) tarafından

Valla ben kullanıyorum. Bende eşim genelde olmadığı için hiç gırın açmıyorum çocuklara patates köfte balık tavuk hep onu kullanıyorum memnunum temizliğide kolay benimkinin

(3,751 puan) tarafından

Marka modeli öğrenebilir miyim 

(13,431 puan) tarafından

image

Bu canım benimki cosori diye bi marka
(146 puan) tarafından

Yemekleri geç pişiriyorlar diyorlar öyle mi  bende almayı düşünüyorum

(3,751 puan) tarafından

Ay çok iyi denk geldi ben de cosori ile ninja arasında kalmıştım çok teşekkür ederim 

(13,431 puan) tarafından

Yok valla canım geç falan pişirmiyor. Ama ben öyle yemek falan yapmadım yani hiç. Mesela köfteyi 7 dakikada pişiriyo. Balık yapıyorum çocuklara hemen şipşak ne yap derdi var ne bişey. Atıyorum bulaşık makinasına 

+2 oy
(21,875 puan) tarafından

Haznesinin büyük olmasına dikkat et gerisi aynı zaten 

(3,751 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+2 oy
(6,523 puan) tarafından

Bende tefalin var tavuk kofte yapiyorum guzel oluyor ama esim patates kizartmasini sevmedi ondan kullanamiyorum pek

(3,751 puan) tarafından

Bana da esim patates kızartmasıni sevmez gibi geliyor olabilir bol yağda kızarmış seviyor zaten benim alma sebebim daha çok oğlum 

+2 oy
(2,485 puan) tarafından

Ben Philips kullanıyorum nugget felan güzel oluyor tam istediğim gibi birde çocuğa köfte balık patates felan yapıyorum iyi oluyır bazende ekmek kızartıyorum tam istediğim gibi oluyor ama bunlarıda binde bir yapıyorum çok lazım değilmiş aldıktan sonra öyle hissettirdi siz sık sık kullanacaksanız pratik tabiki 

(3,751 puan) tarafından

Daha çok oğlum için istiyorum onun köftesi için falan bir yandan alayım diyorum bir yandan da haftada 3 gün 2 3 kofte için kullanmak aslinda büyüyor iki fincanda kek falan da pisiririm bakalım bakalım. Teşekkür ederim 

(2,485 puan) tarafından

Yani airfryerda her şeyi yapan var ben çok kullanmıyorum ama dediğim gibi kullanana iyi

+1 oy
(10,802 puan) tarafından

Ben onvo kullanıyorum 2.5 yıl oldu belki daha fazla çok fazla kullanıyorum ben hergun nerdeyse kullanıyorum çocuklara köfte patates tavuk pizza kızarmış ekmek nuget falan yapıyorum kendimize de yapıyorum biZ sevdik 

(3,751 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bakıyorum bakalım ben de aldıktan sonra kullanırım gibime geliuro

+1 oy
(2,552 puan) tarafından

Philips xxl olanından var. Kalıntı ve katranlaşmış yağ olayından nefret ettiğim için 1.5 senedir elimi bile sürmedim. Köşede duruyor. Köfteleri tavada orta ateşte kızartırım zaten. Eşim habersiz almasa asla alalım diyeceğim bişey değildi. Bulaşık makinesi yağları tam çıkarmıyor. Zaten hazne çok büyük. Makineye sığması için bayaaa boş olması lazım. Benim için pratik bir ürün değil yani. Ama kullananı seveni çok. Saygı duyarım

(3,751 puan) tarafından

Simdiye kadar almamamdaki tek sebep bu zaten kızartma tenceresi bile sevmem ben çünkü çok yag oluyor ama sanki su an ihtiyacım var gibi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
+1 oy
1 cevap 34 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde 123Melo_ (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 292 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,452,606 soru