+1 oy
329 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (262 puan) tarafından

Herkes sevmek zorunda değil biliyorum ilk defa bayramda canlı gördü ne sevdi ne halam dedi kayın babamgile bayramlasmaya gittik oğlan balkondan içeri girmedi oda hiç geliptr napuyosunux fln sormadı bende vedalasirken zorla soktum eve çocuğu opsunler diye kayın babamgil iyi akşamlar dedim çıktık ne savuşturma ne başka bişey neymiş eşim evde yokken eve davet etmemişim ya 6kisiyi ben tek nasıl agirlayim bide o gün hastaneye gidecektik 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,406 puan) tarafından

Sırf davet etmedim diye bana ve çocuğuma tavır yapsa bırak örümceki babamın kızı dahi olsa bir yerime takmam adam yerine bile koymam cehenneme kadar yolu var insan oğlu böyle herkes menfaat peşince uzak dursunlar yeter bence 

(262 puan) tarafından

Kız zaten takmadım beni umursamayani ben ne takacak 

-Reklam-
+1 oy
(1,676 puan) tarafından

eger bayramsa eger cocuksa karsindaki BENCE SEVMEK ZORUNDA  haaa sevmeyi gectim gormezden geliyorsa hiç tinlama once her kosulda karsil8ksiz cocuk sevmeyi ogrensinler 

(262 puan) tarafından

Hiç sevmedi biz balkondaydik içeri girdik hiç ne halam ne başka şey gerile gerile oturdu ben onu gerecegim birgun

0 oy
(1,719 puan) tarafından

Yani küçücük çocuğa böyle bunu yapacak kadar büyük gönüllerse takmamak daha önemli herkesin evine çağıracağı zaman olur çağıramayacağı zaman olur o an durumun yoktur ya da imkanın yoktur sıkıntı içerisindesindir başka bir sorun vardır çağıramamışsındır ki çağırmak zorunda da değilsin anlamıyorum ya Bayram ya çocuk yani bu

(1,719 puan) tarafından

İşte diyorum ya bak zamanın yokmuş imkanın yokmuş çoğalmak zorunda da değilsin açıkçası ha sana şöyle tepki vermeseler ha evi de pismiş hiçbir şey de hazırlayamamış gibisine bir düşünce içerisine girmeseler böyle düşüneceklerini bilmesen çağırırsın yanlarında yaparsın onlarla birlikte yaparsın kız yemin ediyorum ben olsaydım senin görümcen yemin ediyorum gram böyle düşünmez bizde yengeler kıymetlidir ben anlamıyorum bunları ya

(262 puan) tarafından

Kız ben saygıda hiç bir zaman kusur ettmedim sırf laf edeceklerini bildiğim için kabul edemedim gel kız bizde yenge olamaiyosak kanki oluruz

(1,719 puan) tarafından

Ay vallahi ne güzel olur biliyor musun çok da severim böyle yemin ediyorum hiçbir arkadaşımın bile benim yanımda daralmasın asla istemem evime geldiğinde sıkılmasını istemem ay vallahi ne güzel olur biliyor musun çok isterdim yani saygıda kusur etmiyorsun ya hani böyle dikkat ediyorsun bir şeylere bunu iyi niyeti olarak değil de saflık olarak görüyor bu insanlar her zaman da herkes için iyi düşünmüşsündür biliyor musun vallahi ben inan ki şu an mesela benim  komşum  olsan arkadaşım olsan orada senin oturduğun yerde vallahi ben sende daralma diye senin sıkıntılı olduğunu görürüm elimden geleni sana mesela yapmaya çalışır veririm yaptığım her şeyden sana da paylaşırım hani bu insanlıktır ya ne bileyim ya da bir şey olmuştur mesela evine geleceğimdir yapamamışsındır başka bir sıkıntın olmuştur gelir ben sana yardım ederim kız yeri gelir senin evini temizlerim belki hani bu garipsenir bu kimsenin evet kimse temizlemek zorunda değil dersin bazıları da rahatsız olur haklısın da ama arkadaş arkadaş her şeyi yapar yani onun yanında utanmaz daralmaz ve ben her yanıma gelen arkadaşım için hep bunu yapmışımdır ama arkadaş olsun ailen içinde olsun kimse senin yaptığın iyiliği görmüyor Vallahi 

(262 puan) tarafından

İnstegramdan ekleselim 

(1,719 puan) tarafından

Olur kuzum 

0 oy
(7,482 puan) tarafından

Sevgisi nefret ediyorum karnı için bebeleri bahane eden insanlardan aynı benim örümcek gibi  pislik görümcem off şimdi ona kan kusmak istiyorum

(262 puan) tarafından

Anlat bacım rahatla beni deli etti bu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 326 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 685 göst.
0 oy
9 cevap 681 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 666 göst.

Kategoriler

1,497,708 soru

24,465,298 cevap

354,845 kullanıcı

...