+2 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz ben çok istiyorum ara uzatmadan bir tane daha nasip olursa ama eşim asla diyor

12 Cevaplar

+7 oy
(5,376 puan) tarafından

Eski postlarına baktım biraz canım ama bilemedim,esinin kararina saygı duymanı tavsiye ederim şimdilik. Sanırım halletmen gereken öncelikli şeyler var gibi.

(4,769 puan) tarafından
+1

Eski postlarını görmemiştim, sen deyince baktım. Kesinlikle aklı selim bir düşünce değil 2. çocuk...

(1,017 puan) tarafından

Ben de sen söyleyince baktım bence de çocuk yapmak yerine önce kendine biraz bakım yapması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü hamilelik demek kilo almak demek aksine vermesi gerekiyor bence

-Reklam-
+4 oy
(18,926 puan) tarafından

Eğer evin geçimini sadece eşin sağlıyorsa bu konuda onun kararına saygı duyman gerek hayat şartları kolay değil okul hayatı zaten masraf demek bunun üniversitesi evliliği var sırf kardeşi olsun diye çocuk yapma fikrinden vazgeçilmesi gerekiyor

+3 oy
(4,769 puan) tarafından

Eşlerden biri istemiyorsa bence yapılmamalı... Gün gelir "zaten sen istedin ikinciyi de" olur. Bu da çok ağır bir laf.

(110 puan) tarafından

Üzdü bu laf

(4,769 puan) tarafından
+1

Muhtemelen seninle eşinin arasında geçecek bir diyalog... Naçizane önerim önce eşinle sorunlarını hallet, elindekini huzurla büyüt, ondan sonra düşün bu konuları.

(744 puan) tarafından

Çocuk yorunca eşim de böyle diyor al sen istedin bak :) oysa onu ikna etmeden olmadı bende istiyorum demişti 

+1 oy
(4,162 puan) tarafından

Biz de düşünmüyoruz. Hayat şartları hep zora gidiyor, bizim de aklımız kesmiyor. Kızımız hayırlı kimseye muhtaç olmadan, doğru bir çiçek olarak büyütelim yeter bize. 

(110 puan) tarafından

Ben anneme bişey olmadan istiyorum biraz cunki bana bakan olmaz

(4,162 puan) tarafından

Bu kafayla çocuk yapılır mı 😊 yarınımızın garantisi mi var? Doğumda size bir şey olursa iki çocuk ortada kalacak bu sefer de. 

+1 oy
(1,881 puan) tarafından

Vallq zor ya bu devirde bir yandan kardeş iyi 

+1 oy
(1,228 puan) tarafından

Prezervatifleri del 😂😀

tarafından

Gümledim Allah iyiliğini versin 😆😆😆😆

+1 oy
(4,128 puan) tarafından

Kız sen yeni doğum yapmadın mı anam maşallah helal olsun vallahi 😁 bir tane kızım var daha da istemiyorum Rabbım isteyen hakedene nasip etsin inşallah 🤲 

(110 puan) tarafından

19 ay oldu kizzz

+1 oy
(4,528 puan) tarafından

Karşılıklı istemek gerekiyor 

Eger sen isterde eşin istemezse 

Bütün yük sorumluluk herhangi bi sıkıntı sorun senin basini ağrıtır 

Eşim istemedikçe dusunmezdim karşılıklı sorumluluk demek 

+1 oy
(8,945 puan) tarafından

Kızım 5 yaş olacak ben arada bir belki diyorum ama eşim asla diyenlerden sağlam psikoloji ve maddiyat lazım ikinci çocuk için 

(110 puan) tarafından

Benim annem dogmumda yanımda olan tek kişi o yüzden istiyorum

0 oy
(21,644 puan) tarafından

Ben çocuk yapmak için sevgi saygı sabır maddiyat eşle uyum gibi kriterler arıyorum bunlardan biri bile eksik olursa o çocuk huzurlu bir ortamda büyümez. Hadi ilk çocukta biraz bencillik edip anne olmak istiyorum diyebiliyoruz ama ikinci çocuk için kesinlikle eş rızası gerekli. Sadece kocanın isteği ile çocuk yapılmayacağı gibi çocuk istemeyen koca ile de çocuk yapılmaz 

(110 puan) tarafından

Bilmiyorum bacım ben şu yüzden istiyorum anneme bişey olmadan istiyorum cunki kaynanam gelemez eşim calisiyor bana bakacak tek kişi annem

(21,644 puan) tarafından

İyi de eşinin yeniden babalığa hazır olması da gerekiyor öbür türlü çocuğu sadece sen yapmışsın gibi davranır 

0 oy
(6,194 puan) tarafından

Amacım yargılamak değil ama eşinden zaten iletişim sorunun var yani belli sorunu bir evliliğin var neden ikinci bir çocuğun hayatını mahvetme gereği duyuyorsun ki önce bir evliliğini oturt eşinin arandaki sorunları çöz esin haklı yani

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Taraflardan biri istemiyorsa saygi duyulmali bence. 

İlgili sorular

+4 oy
28 cevap 924 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Olursaolur (1,012 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 369 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,094 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 690 göst.

Kategoriler

1,453,765 soru

23,861,667 cevap