Kızlar siz ne düşünüyorsunuz ben çok istiyorum ara uzatmadan bir tane daha nasip olursa ama eşim asla diyor
Eski postlarına baktım biraz canım ama bilemedim,esinin kararina saygı duymanı tavsiye ederim şimdilik. Sanırım halletmen gereken öncelikli şeyler var gibi.
Eski postlarını görmemiştim, sen deyince baktım. Kesinlikle aklı selim bir düşünce değil 2. çocuk...
Ben de sen söyleyince baktım bence de çocuk yapmak yerine önce kendine biraz bakım yapması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü hamilelik demek kilo almak demek aksine vermesi gerekiyor bence
Eğer evin geçimini sadece eşin sağlıyorsa bu konuda onun kararına saygı duyman gerek hayat şartları kolay değil okul hayatı zaten masraf demek bunun üniversitesi evliliği var sırf kardeşi olsun diye çocuk yapma fikrinden vazgeçilmesi gerekiyor
Eşlerden biri istemiyorsa bence yapılmamalı... Gün gelir "zaten sen istedin ikinciyi de" olur. Bu da çok ağır bir laf.
Üzdü bu laf
Muhtemelen seninle eşinin arasında geçecek bir diyalog... Naçizane önerim önce eşinle sorunlarını hallet, elindekini huzurla büyüt, ondan sonra düşün bu konuları.
Çocuk yorunca eşim de böyle diyor al sen istedin bak :) oysa onu ikna etmeden olmadı bende istiyorum demişti
Biz de düşünmüyoruz. Hayat şartları hep zora gidiyor, bizim de aklımız kesmiyor. Kızımız hayırlı kimseye muhtaç olmadan, doğru bir çiçek olarak büyütelim yeter bize.
Ben anneme bişey olmadan istiyorum biraz cunki bana bakan olmaz
Bu kafayla çocuk yapılır mı 😊 yarınımızın garantisi mi var? Doğumda size bir şey olursa iki çocuk ortada kalacak bu sefer de.
Vallq zor ya bu devirde bir yandan kardeş iyi
Prezervatifleri del 😂😀
Gümledim Allah iyiliğini versin 😆😆😆😆
Kız sen yeni doğum yapmadın mı anam maşallah helal olsun vallahi 😁 bir tane kızım var daha da istemiyorum Rabbım isteyen hakedene nasip etsin inşallah 🤲
19 ay oldu kizzz
Karşılıklı istemek gerekiyor
Eger sen isterde eşin istemezse
Bütün yük sorumluluk herhangi bi sıkıntı sorun senin basini ağrıtır
Eşim istemedikçe dusunmezdim karşılıklı sorumluluk demek
Kızım 5 yaş olacak ben arada bir belki diyorum ama eşim asla diyenlerden sağlam psikoloji ve maddiyat lazım ikinci çocuk için
Benim annem dogmumda yanımda olan tek kişi o yüzden istiyorum
Ben çocuk yapmak için sevgi saygı sabır maddiyat eşle uyum gibi kriterler arıyorum bunlardan biri bile eksik olursa o çocuk huzurlu bir ortamda büyümez. Hadi ilk çocukta biraz bencillik edip anne olmak istiyorum diyebiliyoruz ama ikinci çocuk için kesinlikle eş rızası gerekli. Sadece kocanın isteği ile çocuk yapılmayacağı gibi çocuk istemeyen koca ile de çocuk yapılmaz
Bilmiyorum bacım ben şu yüzden istiyorum anneme bişey olmadan istiyorum cunki kaynanam gelemez eşim calisiyor bana bakacak tek kişi annem
İyi de eşinin yeniden babalığa hazır olması da gerekiyor öbür türlü çocuğu sadece sen yapmışsın gibi davranır
Amacım yargılamak değil ama eşinden zaten iletişim sorunun var yani belli sorunu bir evliliğin var neden ikinci bir çocuğun hayatını mahvetme gereği duyuyorsun ki önce bir evliliğini oturt eşinin arandaki sorunları çöz esin haklı yani
Taraflardan biri istemiyorsa saygi duyulmali bence.
1,453,765 soru
23,861,667 cevap
320,424 kullanıcı