+2 oy
182 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (5 puan) tarafından

İlk ay denememizde olmadı kafama çok taktım nasıl bir yol izlemeliyim 

10 Cevaplar

+2 oy
(1,767 puan) tarafından

1 seneye kadar normal canım 

-Reklam-
+1 oy
(8,689 puan) tarafından

Bu kadar takmayın ya herşeyi akışına bırakın doktora gitsen o bile geri yollar seni 1 seneye kadar normal

+1 oy
(239 puan) tarafından

Havuç yumurtmayı artırıyor yiyebilirsin ama normal ilk seferde almayabilir

0 oy
(2,510 puan) tarafından

9 ay sonra oldu bizim normal canim

0 oy
(463 puan) tarafından

Kafaya takarsanız hiç olmaz ne zamanki kafanızdan çıktı o zaman hamilelik olur kendimden biliyorum 5 ay hep aklımdaydı yapmadığım taktik kalmadı 6.aydan aklımdan çıktı o ay hamile kaldım

0 oy
(1,238 puan) tarafından

Yeni evlendigimde ilk ayda hamile kaldım. Günleri var yumurtlama günleri falan o günlerde olasılık daha fazla o günlere denk gelmişti. İkinci çocuğuma denememizin 2. Ayında hamile kaldım. 

0 oy
(4,219 puan) tarafından

2 çocuk ilki 6ncı ayda ikincisi 4ncü ayda. Yaş da 25 ve 27 idi :) 

0 oy
(924 puan) tarafından

İlk çocuk mu olcak. Bnce bi git kadın doğuma baktır gebelik düşündüğünü söyle. Degerlerine falan baktır. Hatta böbreklerinde taş var mı ona bile baktır bnm varmış hamileligimle ögrendim keşke hamile kalmadan gelseydin baksaydık dediler. Taşın düşme ve erken doğum riski falan var önlemlerini al cnm.

0 oy
(24 puan) tarafından

Çok normal canım kardeşim 7 ay sonra hamile kaldığını söylemişti

0 oy
(307 puan) tarafından

Canım illa ilk ay olacak diye bir kaide yok ki. Bizim eşimle çok şükür hiç bir sağlık sıkıntımiz yoktu ama 9. Ay gebe kaldım. Eltim evlendi 1 buçuk ay sonra gebe kaldı, diğer eltim 2 sene sonra kalmış şu anda 4 çocuğu var. Allah ne zaman nasip ederse yani. Sağlık kontrollerinizi yaptıysanız, yumurtlama günlerinizi degerlendirin. Folik asit kullan, eşinle güzel beslenin. Gerisi Allah a kalmış

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 766 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,451,823 soru

23,835,387 cevap

319,089 kullanıcı

...