Kızlar oğlum ve kızım binmesi için istiyorum oğlum 6 yaş kızım 2 oğlumda sığarsa iyi olur
1. Çift kişilik olmalı
2. Spor tarzı değil jeep tarzı olmalı
3. Uzaktan kumandalı olmalı ki kontrol sizin elinizde olsun yola filan fırlama ihtimaline karşı.
Mesela ne tür iç özellikleri olmalı nelere dikkat etmeliyim
Benimkinde müzik sistemi filan var. Çocuklar için iyi oluyor telefonumu bağlıyorum veya radyo açıyorum. Daha sonra koltuk kısmı ben alırken dikkat etmemiştim ani fren yaptıklarında kafalarını arkaya çarpıyorlar. Koltukların arka kısımları uzun ve yumuşak olmalı.
kemer zaten başlı başına bi önem bazı arabalarda gelişi güzel oluyor düzgün bağlanmıyor.
Seninkinin marka modeli ne onada bi bakayım
İdil atmış altta onun aynısı pilsanın 4*2 12 v olanından. Ben bulunduğum yerde 4*4 bulamamıştım
Anladım cnm çok saol
Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor
Birebir aynısı bende var bende ki 4*2 12 v sizinkide öyle arkasında da yazıyor zaten 4*2 diye ☺️
Bak benşm oğlumun ki bu şekilde gayet güzel pilsanın geçen sene çekmiştik ama ben bile sığdım o halimle 😂
44-45 arasıyım ben sığıyorum da gaza basamıyorum sıkışıyorum boydan dolayı 😂
Ulaş geçen sene korktu binmedi buna yattı inşallh bu sene biner 😂
Biner ya benim oğlumda korkuyordu müzğk açıyoruz hoşuna gidiyor
İnşallah canım ya bakalım
Bizimkinin aynısı 🤣 ben letgo dan 2. El olarak aldım ama 1.5 yıl garantisi vardı aldıkları bebede korkmuş binmemiş gördükçe ağlamış demek ki benim bebelerin nasibiymiş çok uyguna almıştık
Pilsan 12wolt ve kumandalı olandan al. Ve yüksek jeep tarzında olandan alın
3 bine nasıl bilmiyorum
Kullandnzmi nasil
Daha nasip olmadi akü su bitmiş eşim alack
Aynı yaştaki çocuklarıma gecen yaz aldık en pahalisindan taşımakta o kadar zorlanıyorum ki asansöre zor sığıyor koyacak yer yok vs biraz küçük olmalı iki kişilik olmali arabaniza sigarsa parka goturursunuz
Lojmanda oturuyorum dışarıda durucak cnm eve aiycm taşıma sıkıntım yok bulunduğum yer güvenli trafiğe kapalı alan çocuklar olduğu için araç girmiyor
1,498,860 soru
24,483,402 cevap
357,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın