Merhabalar sizden en iyi fondöten markası önerisi istiyorum note markasinj kullaniyorum ama pek memnun değilim yüzümde pütür kalıyor ve akıyor onerebileceginiz marka varsa yazarmizinjz lutfen
L'Oreal true match
Evet onuda çok ovuyorlar ama ben bu sefer biraz daha pahalı bişey arıyorum aslında
Missha tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum çok güzel ürünleri var
Merhaba siz kirmizi olanimi aldınız bir kaç tane cesiti var çünkü ve bide trendyoldanmi almalıyım bu arada yüzde nasıl duruyor pütür kaliyormu
Ben bayramda ilk defa Arap fondöteni diye bir fondöten aldım herkes baya övmüş yorumlarda ama hiç kullanmadim daha
Cevap lutfen
este lauder daha iyisi yok
Este lauder double wear dimi kullandinizmi bende onu favorye ekledim nasıl duruyo yüzde puturluk oluyormu akiyormu ona göre Alcam bilgilendirirseniz lutfen
hic bi semilde putur olmuyo asla akmiyo yillardir kullsniyorum
Baya araştırdım karar verdim kessin bunu Alacam ama çaba hangi tonu alsam ve birde trendyoldanmi yoksa ester lauderin kendi sitesindenmi alsam bilemedim
ben kendi yerinden aliyom trendyol gibj ditelere koz.etimte guvenemem ben
Kesinlikle katılıyorum bu arada
En iyisi mac ancak digerlerine göre epey pahali fakat deger mi değer kokusu dokusu herseyi cok güzel
Ben bu sefer pahalı bişey arıyorum fiyat sorun değil de keşke hepsini teker teker deneyip öyle alabilsem
Mac magazasini ziyaret edersen ücretsiz cilt analizi yaptirip ucretsiz makyaj yaptirabilirsin
Shelgam diye bi marka var. Turkiyede varmı bilmiyorum. Fiyatida uygun. Kullananlar hep memnun
Sheglam
Fondöten eskiden kullanırdım.Bb sinin kapatıcılari on numara bence ✓
Mac hepsini geçer o doğal nemli duruşu sağlıklı duruşu yokmu mukemmell
Kaliteli ürün içeriği temiz olsun fiyatıda çok önemli değilse eğer instagramda Betül saka var o kadar kaliteli ürünler paylaşıyor ki yemin ederim üzerine tanımam. İçeriği temiz olanları kendi birebir kullandığı ürünleri önerir ve paylaşır. Benim takip ettiğim bir başka kişinin yakın arkadaşı herkes her türlü ürünü paylaşırken içeriğine bakmadan Betül içeriği temiz çok güzel ürünler paylaşıyor Betül saka yaz av.betül saka çıkar
Betül e cilt tipini ne istediğini ayrıntılı yaz cevap verir görünce veya paylasmistir öne çıkanlar kısmında bulursun bak kesinlikle birebir asla tanımam sadece takip ettiğim biri ama kalite her yerde kendini belli eder yaaaa öyle bir kadın betül saka
1,498,878 soru
24,483,774 cevap
357,209 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın