Nolur yardim edin anne sutu aldı bu zamana kadar sütum azaldi 3 aydır mama icmedi bi türlü sma aldim yeni avent biberon aldim belki onu sever diye onuda.kabul etmedi ek gida hic yemiyo zaten kusmaya kalkiyo hemen sevmedi alışmadı ek.gidaya asla sütum de cokk az kesildi nerdeyse nasil mama içerebilirim nolur akil verin
Diş mi çıkarıyor acaba genelde diş çıkarma doneminde mama reddi ek gida reddi oluyor ama sütün yetiyorda olabilir aç olsa yer çünkü illaki fazla zorlama reddettiginde israr etme ara ara uzat cokta ustelersen iyice istemez. Ek gida verirken biraz anne sütü ekleyebilirsin
Dis cikarmiyo şuan hep böyle iştahsızdi zaten ac ama eminim bu saat oldu sabah bir kez emdi bidaha emmedi mamada icmedi zaten emsede bir süt yok mamayi inat etti icmiyo sabah doktor kontrolü vardı zayıflamış mama icmesi lazim dedi doktor da
Ozaman mamayi degistirebilirsin belki başka mama yer bebelac gold biraz daha tatlimsi deneyebilirsin
Sağolun
Benim kızda içmiyor cici bebe katıyorum tek öyle iciyor
Mamanin içine direk mi koyuyosunuz bütün kac tane koyuyosunuz
Önce suda čalkalıyorum sonra mama koyuyorum
Farklı biberon çeşitleri dene cnm gerekirse bakkal biberonu bile dene biberon değişimi çok işe yarıyor mümkünse hızlı akış tercih et
Bide mama değiştirmeyi dene
Bakkal biberonu aldim ilk almadi avent aldim bugun almiyo bunuda golden goat aldim mama ilk icmedi hic sma aldim yeni icmiyo yine içine pekmez kattım biraz icmedi yine
Diğer mama çeşitlerinide dene ince uçlu eski tip biberonlar var ya onlarıda dene her bebek herşeyi kabul etmediği için deneyerek bulunacak bazı şeyler
Uykuya dalınca içirirdim 2 cocugumdada işe yaradı.muhtemelen dişten redediyor
Hemen uykuya dalınca kontrollü yudumlarken yutkunmasını takip ederek içirin
Çok sağolun
Lansinoh biberon dene istersen anne memesine yakın diyorlar benim bebegjm ondan içince benide emiyor ayırt etmiyor..
Hipp organik mama kullanıyoruz birde
1,452,627 soru
23,847,245 cevap
319,697 kullanıcı