K
uklanan var mı
Cok cıkıyo karsıma denemek istiyorum
Ben kullandım canım celikleri güzel parlatiyor yağ lekelerindede başarılı bı ürün bine uyguna geliyor ordan aldim
Kaynanamın Ocak parçaları kurumuş baya lekeler var çıkar mı acaba en pahalı ürünü aldım denedim olmadı bu çıkartır mı acaba
Çıkarmadi canım ben denedim ama kalmış yağ lekelerini güzel çıkarıyor tencere tava ısıt sık yeterli oluyor
Bime gelecek dediler bızım bu şubeye daha gelmedi bende denemek istiyorum
Bim'de var 3 aydır falan görüyorum geçen denemek için aldım 99 liraydı sanırım
Sıcakken anında çıkarıyo lekeleri
Tencere tava her neyse Soğukken de sıkıp ovalamak gerekiyor
Post çıksın yukarı
Kimyasal ürünler kullanamıyorum artık cildime de bebeğime de dokunuyor resmen Ecos3 aldığım günden beri çok memnunu, hem içeriği tertemiz hem de temizlik performansı gayet iyi bakmanı öneririm bi
Bende sipariş vermiştim bugün geldi kullandım tencerelerde tavalarda caydanlikta ve cezvede iyi sonuç veriyor tencerelerimi ısıtıp sıktım süngerle de hafif ovaladim valla yeni gibi oldu ben Trendyolda 238 e aldım eğer bimde varsa alırım ama kıyafet lekelerini falan çıkarmıyor üstünde yazıyor çıkar diye ama çıkmıyor denedim .
Celiklere fırın temizliğine gayet iyi bimde 100 TL'ye gelmisti
Ben cok begendim cok güclü bi yav cozucü gercekten.
Kiyafette lekelere sıkıp makineye atiyorum geciriyor.
Ama mutfakta sürekli kullanilmaz elleri cok yipratir.
Bime gelmiş geçen gün aldım ocağım cam ocak çok güzel temizledi canm
Bu kadar ünlü olmadan kullandım hatta burada da övdüm muhteşem bir ürün. Aspiratör telini kaynar suya koy üzerine bunu sık ne varsa akıtıyor fırını ılık yap bunu sık hemen akıyor mutfak dolapları pırıl pırıl hem de ovalamadan. Ve koku yok denecek kadar az
Nerden alıyorsunuz peki
Hepsiburada üzerinden alıyorum kampanya döneminde
1,497,995 soru
24,470,369 cevap
355,135 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın