Merhaba arkadaşlar Klomen kullandım klomenden sonra doktor bu iğneyi verdi dün itibariyle bu iğneyi Vuruldum ama Kasıklarımda aşırı derecede ağrı var bir de ultrasondan bakıldığında sağ tüpte sıvı birikmesi gibi bir şey gördüm ama olmayabilir de Bu ay bir de bu şekilde deneyelim dedi Olmazsa dedi işte rahim filmi falan çekilecek arkadaşlar beni de korkum var acaba tuttum tutmadı mı bilmiyorum Hani daha yeni değerlendiriyoruz verdiği tarihleri Sizler de kullananlarınız varsa bana biraz yardımcı olabilir
Post yukari yardimmmmmmm
İğneden sonra ağrı olması normal canım inşallah çektiğin ağrının karşılığını alırsın canim💖🥰
Test yapmak için acele etme 14 gün sonra falan test yap,inşallah cift çizgiyi görürsün balim
En büyük hayalim hastaneden eşimle bebisle eve gitmek gözümün inun hep bu geliyor
Olacakkkk🫶🏻Rabbım öyle büyük ki o güzel nimeti bize nasip edecekkk💖ve inşallah ikiz olur da biri uyurken birini severiz boş kalmayız hiç😅😅😅😅
Ya sen harikasın enerjinin geldi
O mükemmel enerjilerimiz hiç düşmesin ki bebelere yetebilelim😁😁😁gelince kafaya huni takmak istemiyorum sjsjs
Bugün test yaptim negatif 5 günü bakayım.desim.igne etkisini o bilr yok adette 10 gün var
Canm normal ultrasonda sıvı birikmesini göremez aynısı başıma geldi anlamsız bı sıvı birikmesi var dendi çok ağladım sonra 10 gün sonra gittim doktora böyle soylediniz ben çok korktum dedim bana dediki yumurta çatlayinc akan sıvı o dedi tuplerdeki sıvıyı ancak rahim filmiyle görürüz dedi
Allah razı olsun bende çok agldimm içim rahatladi
O sıvı engellenmiş gebeliği ondan ol.uyormud dedi bu ay catlatma ignesi oldumn
Tamamsa cnm tuplerdeki sıvı gorulmezki bence banada dedi anlamsız bir sıvı birikimi var diye bidahaki gittiğimde yoktu eğer öyle biseyde varsa brokoli suyunu tavsiye ediyorum
Ayın 22 test yapacağım adet olursam denerim canm inşallah tutmuştur ama hiç belirtim de yok 4 gün oldu iğneye
Post yukari varmi başka fikri olan inanın çok bunaldık ailecek
Post yukarı..
1,453,795 soru
23,862,058 cevap
320,455 kullanıcı