0 oy
73 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (853 puan) tarafından

Bebeğimin çoklu besin alerjisi var süt ürünleri yumurta Kuruyemiş vesaire yiyemiyoruz Bunun yerine neler koyabilirim eksiklikleri tamamlamak için mesela çorbalarına kuzu iliği ile desteklesem ağır gelir mi veya baklagillere ne zaman başlayabilirim

Tavuk vermek istemiyorum Çünkü zaten ilaç da büyütüyorlar köy tavuğu bulamayacağım için vermek istemiyorum doğru bir kararma Sizler veriyor musunuz tavuk et baklagil

7 aylik kizim

2 Cevaplar

0 oy
(21,660 puan) tarafından

7 aydan sonra tavuk suyu ilikli kemik suyu verilir diye hatırlıyorum. Ama senin bebeğin alerjikmis. En doğru cevabı doktorunuz verir bence. 

-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından

Çoklu gıda alerjisi olan bir kızım var. Aynı şekilde emzirdiğim için yemiyorum. Bizim doktorumuz kuzu iliği, tavuk suyu vs çorbalarına kat demişti. 

(245 puan) tarafından

4-5 aylıktı diyete başladığımızda. Anne sütünden geçtiği için ben yaptım önce diyet. Daha sonra ek gıda dönemi aynı semptomlar gösterince kızıma da diyete başladık. Hala her şeyine dikkat ediyorum

(853 puan) tarafından

Him ben ilk defa duydum sut yumirta alerjisi nin bu kadar uzun surdugunu Allah yardim etsin cok zor 

Ne yiyor peki kahvaltida falan

(245 puan) tarafından

Amin Allâh razı olsun.Sebze ağırlıklı besleniyoruz sabahları. Patates kızartması, melemen, sebze yemeği, çorba, börek vs. 

(853 puan) tarafından

Bizim gluten alerjiside var

(245 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaAllah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Whiteangell (2,608 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 53 göst.
+1 oy
1 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,451,825 soru

23,835,427 cevap

319,090 kullanıcı

...