0 oy
129 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızlar iliskiden kac gun sonra test yaptınız en erken . Ben ilişkiden 10 gun sonra test yaptım negatif ama 9 gun va regl dönemine 

5 Cevaplar

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Niye o kadar erken yapıyorsunuz kendinizi üzüyorsunuz geçmesini bekleyin en doğrusu o zaman çıkar 

(5 puan) tarafından

Hayir hamile kalirim diye korkuyorum 2 oğlum var daha küçük istemiyorum şuan ama şüpheli ilişkiden acaba hamile kalır mıyım stresi var

(1,058 puan) tarafından

Stres yapma canım yoktur inşallah 

(5 puan) tarafından

Ay inşallah.  Ne bilim karnımın aşağısı da lavaboya giderken patlayacakmis gibi oluyor korktum grbrliktr benim oyleydi 

-Reklam-
0 oy
(743 puan) tarafından

Çok kısa bir zaman benim planlı gebelik adete 3 gün kala öğrenmiştim yaklaşık 3 haftalık falandı ondada kanda ve testlerde negatifti 

(5 puan) tarafından

Of ya 10 gün daha geçmesi lazım o zaman yanlış anlaşılmasın istemiyorum çok şükür 2 oğlum var

(5 puan) tarafından

Bu arada idrarimi yaparken karnımın aşağısı patlayacak gibi oluyor 

0 oy
(864 puan) tarafından

Ben ilişkiden 14 gün sonra yaptım. Reglimede 4 gün vardı. Erken gebelik testi ile silik çizgi çıkmıştı öyle öğrenmiştim. Evet insan heyecanlanıyor beklemek çok zor ama bir kaç gün daha bekleyin sonra tekrar test yapın. Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah

(5 puan) tarafından

Amin Rabbım isteyen herkese nasip etsin de bana şimdilik dgl . Korunmasız ilişki den dolayı korkuyorum 2 çocuğum var istemiyorum o yüzden ❤️

(864 puan) tarafından

Bı 4 5 gün sofra erken gebelik testini deneyin isterseniz

(5 puan) tarafından

Aynn öyle yaparım tesekkurler

.

0 oy
(7,454 puan) tarafından

10 gün sonra kanda değerler yükselmeye başlıyor

Nasıl korunuyorsun peki

(5 puan) tarafından

Geri cekilme . Ama bit damla içime girdi ve reglden yıkandıktan 1 gün sonraydi o yüzden şüphem var 

(7,454 puan) tarafından

Belli olmaz canım. Geri çekilmeye güvenme eğer istemiyosan

0 oy
(313 puan) tarafından

Bence adet günü veya bir gün kala yapın testi. Gebelik varsa kesin olarak o zaman çıkar 

(5 puan) tarafından

Galiba öyle yapmam lazım çok erken yapti. InsAllah yoktur 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 402 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
+1 oy
15 cevap 553 göst.

Kategoriler

1,453,775 soru

23,861,822 cevap