0 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanimlar.. son zamanda çıkan haberler hastalıklar derken herşeyden korkar oldum ne yiyeceğini insan bilmiyor buludugum yer çok küçük bir ilçe a 101 bim şok var birde buranın kendi marketi var siz hangi marketlerden alışveriş yapıyorsunuz kaç gündür  tavuk alacam alışveriş yapacam alamıyorum kimi diyor ölü tavuk kimi diyor kokmuş felan peynir olsun zeytin yani aklıniza gelen evin malzemeleri bazen diyorum köye mi gitsek herşeyi kendimiz yapıp yesek zaten yeterince hayat pahalı kiralar herşey başını almış gidiyor hiç değilse doğal yeriz 

2 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından

Biz şoktan alırdık hep ama orada daha geçen fare görseli yayınlandı manav reyonunda, tiksindik haliyle. Migros veya bimden alışveriş ediyoruz. A101 in de kötü haberlerine çok denk geldim. Buradaki yerel marketler zincir marketlerden çok daha pahalıya satıyor maalesef o yüzden tercih etmiyoruz. Bu arada et tavuk gibi şeyleri market yerine kasaptan almanızı tavsiye ederim. Biz mecbur kalmadıkça hep kasaptan alırız. Peyniri kayinvalidemler köyden birine yaptırmışlar ama peynir değil adeta tuz yiyoruz. Zeytine henüz çözüm bulamadım, bulana dek marketten devam 🥲

-Reklam-
0 oy
(1,281 puan) tarafından

Ben genelde Migros’tan yapıyorum et tavuk vs . Tavuk burada bir market daha var oradan alıyorum. BİM’den a101 den et tavuk asla asla asla almam peyniri köy peyniri alıyorum ekicinin annemlere bir ara denetimci gelmiş ekicinin iyi olduğunu söylemişler bu arada asla cebel falan almayın peynir ürünleri … 

Şu an Migros veya burada ki o markette alıyorum  canım yemek yapmak istemezse bimden hazır börek  falan alıyorum ama yalan söyleyemem 😂

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
7 cevap 363 göst.
+1 oy
3 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,451,821 soru

23,835,360 cevap

319,088 kullanıcı

...