0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (121 puan) tarafından

Güzel bebeğim 3 aylık çok hızlı bir şekilde arkadaşlar azalır sıkıntı hemen dakika içerisinde fayda eden bir yiyecek  var mı sizce 

2 Cevaplar

0 oy
(1,148 puan) tarafından

Bende nukgır pşlavı ve dere otu işe yaramıştı. Ama şunu da söyleyim gögsün yumuşak diye sütün az sanma. 

Süt artıran en önemli şey stresten uzak olman, uyuyabilmek, bol su içmek ve bebeği emzirmek

(121 puan) tarafından

Hem yumuşaktı göğsün ama şuan belli yani gelmiyo emiyo çocuk yutkunmuyo

-Reklam-
0 oy
(2,041 puan) tarafından

malt içeçekler 

alkolsüz bira, promalt. anımda göğüslerim ilk başlardaki gibi olmuştu, akıyordu hatta. 

sabah öğle akşam 1 çay bardağı 

(2,041 puan) tarafından

ALKOLSÜZ bira. 

bira zehir değil haram değil. haram olan alkoldür. bira dediğin arpa suyudur. içine alkol koyarsan haram olur. alkolsüz bira en sağlıklı içeçeklerden biridir ve anne sütü artırdığı kanıtlanmıştır. 

ezbere konuşmak yerine biraz araştırırsan anlarsın zaten. mekkede insanlar serinlemek için alkolsüz bira içiyor. 

zaten alkollü bir içeçeği emziren bir anne içemez.

(2,041 puan) tarafından

bu da bira zaten, insanlar bira lafını duyunca hemen yooo diyor, bu yüzden bunu bu şekilde satıyorlar. büyük marketlerde alkolsüz bira satılıyor. bu promalt da alkolsüz bira. 

(121 puan) tarafından

Ben dediğin gibi bira  diyince direk haram gibi algıladım kb e bebekte varmış gidecektim gidebilirsen alayım bundan kaşıkla faydaediyo mu açılınca bozuluyo mu

(2,041 puan) tarafından

önyargı işte maalesef. 

asitli bir içeçek kola gibi. açıldığında gazı kaçar sadece başka bir şey olmaz.

kaşık değil bu arada 1 çay bardağı iç, sabah öğle akşam. 

(121 puan) tarafından

Evet haklısın  alınca deneyecem teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 113 göst.
+1 oy
6 cevap 144 göst.
+2 oy
7 cevap 142 göst.
+1 oy
5 cevap 106 göst.

Kategoriler