0 oy
121 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (26 puan) tarafından

Hanımlar merhaba tıbbi genetik hakkında bilgi alabilirmiym eşimi bu bölüme yönlendrdiler tam olara neye nasıl bakiliyo sonuçlar kötü çıkarsa tedavisi varmı veya ameliyat 

3 Cevaplar

0 oy
(3,414 puan) tarafından

Kim niye yonlerdidi neyden suphelendiler ins guzel sonuc alirsinzi

(26 puan) tarafından

Tüp bebek merkezi yönlendirdi yapılan her tedaviye yanıt alınmıyor eşimde sıfır hareketlilik maalesef 

(3,414 puan) tarafından

Bilgim yok o k0nuda Rabbim ins guzel sonuclar almauyi nasip e5sn hanenizi evladinizin sesiyle senlendirsn

(26 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende düşüklerim ve pıhtılaşmam var diye yönlendirdi kadın doğum. Kan aldılar baktklar neden bebekler düşüyo diye pıhtılaşmam olduğunu öğrendik iğne başladık. Genetiğine bakılıyor birsorun vs varmı yada aileden geçen birşey varsa tedavi uygulanıyor tabiki

tarafından

Tıbbi genetik bölümüne randevu alıp doktora anlatın neler olduğunu muhtemelen öncelik kan alıcaktır 3 ay sonra cıkar diyo ama 15 gün içinde çıkıyo tekrar gidip sonuclara göre yönlendirir sizi doktor . 

Geçmiş olsun

(2,691 puan) tarafından

Tamam canm teşekkür ederim

tarafından

182 den alabilirsin direkt. Mars den alınıyor mu bilmiyorum. 

Rica ederim canım♥

(2,691 puan) tarafından

MHRS den baktım ordan verilmiyor

tarafından

182 den ara istersen ben direkt randevu alıp gittim 

0 oy
(2,551 puan) tarafından

Çoklu düşüklerimden ötürü genetik taramaya girdik eşimle beraber. Kromozomlarda, genlerde bir sorun, bir hastalık varmış diye bakılıyor. Eğer mümkünse tabiki tedavi edilebilir. 

(26 puan) tarafından

4 yıldır evliliğe rağmen gebe kalamadim sadece yumurta rezervim az tabikide bu normal yoldan hamile kalmam için engel değildi ama sorun eşim.kaynakli her ilaca tedaviye vitamine hiç bir şekilde cevap vermiyor 1 yildr tüp bebek diyolar ama tüp bebek içinde sperm hareketliligi şart ama yok işte 

(2,551 puan) tarafından

Sorunun tam olarak nereden geldiğini genetik testle öğrenebilirsiniz. Umarım gönlünüze göre olur. 

(26 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
17 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
0 oy
52 cevap 3,073 göst.

Kategoriler

1,451,945 soru

23,836,991 cevap

319,167 kullanıcı

...