Hanımlar merhaba tıbbi genetik hakkında bilgi alabilirmiym eşimi bu bölüme yönlendrdiler tam olara neye nasıl bakiliyo sonuçlar kötü çıkarsa tedavisi varmı veya ameliyat
Kim niye yonlerdidi neyden suphelendiler ins guzel sonuc alirsinzi
Tüp bebek merkezi yönlendirdi yapılan her tedaviye yanıt alınmıyor eşimde sıfır hareketlilik maalesef
Bilgim yok o k0nuda Rabbim ins guzel sonuclar almauyi nasip e5sn hanenizi evladinizin sesiyle senlendirsn
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bende düşüklerim ve pıhtılaşmam var diye yönlendirdi kadın doğum. Kan aldılar baktklar neden bebekler düşüyo diye pıhtılaşmam olduğunu öğrendik iğne başladık. Genetiğine bakılıyor birsorun vs varmı yada aileden geçen birşey varsa tedavi uygulanıyor tabiki
Tıbbi genetik bölümüne randevu alıp doktora anlatın neler olduğunu muhtemelen öncelik kan alıcaktır 3 ay sonra cıkar diyo ama 15 gün içinde çıkıyo tekrar gidip sonuclara göre yönlendirir sizi doktor .
Geçmiş olsun
Tamam canm teşekkür ederim
182 den alabilirsin direkt. Mars den alınıyor mu bilmiyorum.
Rica ederim canım♥
MHRS den baktım ordan verilmiyor
182 den ara istersen ben direkt randevu alıp gittim
Çoklu düşüklerimden ötürü genetik taramaya girdik eşimle beraber. Kromozomlarda, genlerde bir sorun, bir hastalık varmış diye bakılıyor. Eğer mümkünse tabiki tedavi edilebilir.
4 yıldır evliliğe rağmen gebe kalamadim sadece yumurta rezervim az tabikide bu normal yoldan hamile kalmam için engel değildi ama sorun eşim.kaynakli her ilaca tedaviye vitamine hiç bir şekilde cevap vermiyor 1 yildr tüp bebek diyolar ama tüp bebek içinde sperm hareketliligi şart ama yok işte
Sorunun tam olarak nereden geldiğini genetik testle öğrenebilirsiniz. Umarım gönlünüze göre olur.
Anladım teşekkür ederim
1,451,945 soru
23,836,991 cevap
319,167 kullanıcı