+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Etrafimdakiler böyle söylüyor ve açikçasi ilk dogumum travmaydi benim için şimdi 2 yaşinda oglum hala bi çocuk düšünemiyorum ama bazen ya o da ilki gibi zor olyrsa diyorum fazla zaman geçtiyi için ve bi de söylemesi ayip dogumdan sonra basur oluştu bende bu da ekstra dert☹️psikoljim bozuk sanirim ne zaman doğum sözcuynu duysam hemen düšünmeye başliyirum

2 Cevaplar

+1 oy
(89 puan) tarafından

6 yasında oğlum ve 6 aylıkta kızın var.benmde oğlumda cok zor gecmişti.kızımda daha kolaydı. Gece sancı grldi oğlum uyuyor die bekledim saat4 bucukta gece uyandırdım oğlumu ben ve eşim hazjrdı cıktık5e yakın hastaneye geldik. Ve ebe beni acl doguma aldı bes bucukta dogum gerceklesti.   

-Reklam-
+1 oy
(4,748 puan) tarafından

İkinci çocuğu düşünme zaten ilki küçük daha. Sen de belli ki doğum travmanı tam atlatabilmiş değilsin. O yüzden boşver durduk yere aklına karpuz kabuğu düşürme mevcut durumunun tadını çıkar 😜

(488 puan) tarafından

Kız Indigo milleti ikinci çocuktan soğutuyorsun her bebek postunda sen varsın inşallah bu sene senin ikinci gebelik haberini de okurum burda 🤣🤣🤣🤣  şaka yapıyorum bu arada  kızma hemen 

(4,748 puan) tarafından

Yok kız niye kızayım aşk olsun 😂 Kendi irademle istesem bile biyolojik olarak zayıf ihtimal aşko o, pre-menopoza girdim ben kafa rahat 😄

Bu arada burada biri vardı ya olur da plansız gebe kalırsam ona altın alacaktım kimdi unuttum yorumunu görürse el etsin sözüm söz 😂

(488 puan) tarafından

Ya keşke bitane daha olaymış ama Rabb'im çocuğunu bağışlasın sana  nasip işi valh bnde hep tek çocuk tek çocuk derdim şuan 3 bebisimi bekliyorum büyük konuştum 🌸🤲🏻😄

(4,748 puan) tarafından

Kuşum haftaya 35 oluyorum, hemen yaptık doğurdum derken 36, eşim de 40 olacak. İki çocuk telaşına yetişmek için yaşlıyız bence 😄 Allah isteyip hakkıyla bakabilecek olana versin 🩵

(488 puan) tarafından

Amin inşallah tabi orası öyle vallahi bakmakta zor bu devirde 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 185 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,159 puan) tarafından soruldu