+2 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

Arkadaşlar abim kumar bagımlısı oldu nasıl kurtarıcaz bilmiyoruz eşiyle bosanma asamasına geldiler eşi çok haklı bir yol bulmaya çalışıyoruz kendimi alamıyorum sigara bağımlılığı gibi diyor varmı çevrenizde yaşayıp tedavi görüp kurtulan bu ara çok kişiden duyuyorum evini arabasını batıran Allah yardımcımız olsun 

14 Cevaplar

+1 oy
(6,311 puan) tarafından

Bende geçen duydum  görüşmediğimz bı kuzenim var oda düşmüş bu batağa 3 çocuk  ev araba gitmiş eşi uzaklaştırma falan almış boşanma davası açmış .

İyi olmuş  dedim bosasin niye başkasının kızı elin oğlunun kahrını çeksin ki 

Bence yengen boşanmak isterse karışmayın . Gün sonunda herkes kendi evinde olacak borçla batakla parasizlikla o kadın  uğraşacak. 

Günahına girmeyin derim.

Allah abini doğru yola getirsin 

(33 puan) tarafından

Yengem bosanmak isterse boşanır hem çocukları henüz yok hemde ayakları üzerinde duran bi kadın kimse engel olmaz hakkıdır ki bütün aile olarak böyle düşünüyoruz Allah kimseyi bu duruma düşürmesin benim sorum yuvasını nasıl kurtarır değil bu illetten nasıl kurtulur 

(6,311 puan) tarafından

Bak cnm sigara bağımlılığı gibi demiş ya  sigara içen biri olarak söylüyorum maalesef öyle kolay kolay bırakılmıyor ben içtim bıraktım içtim bıraktım yine devam ettim. Yani demem o ki inşallah Rabbim yardımcısı olur bırakır zor iş .  

-Reklam-
+1 oy
(4,243 puan) tarafından

Valla eleştiri yapan yapsın ama abini anlıyorum canım 

Çünkü bu tür şeyler çok bağımlılık yapıyor 

Bende bi uygulama indirmistim arkadasim tavsiye etti bir iki kazandim sonra bütün param gitti 

Ve hala elimde para olsa yine yatiririm 

O yüzden bilmiyorum nasıl kurtulur 

Rab'bim yardımcınız olsun 

Tek kalmasın bence sosyallessin bi aktivite hobi bulsun kendine anca o zaman kurtulur 

Yalnız kalmak can sıkıntısı stres o tür şeylere yöneltiyor 

(4,243 puan) tarafından

Yok estağfurullah 

Çok şükür tövbemi ettim bi daha mı aman aman 

Ben bi nevi arkadaş kurbanı oldum 

Kimseye inanıp guvenmemem gerektigini çok iyi anladim

Çokta doğru bi söz söyledim canım aynen öyle 

(7,320 puan) tarafından

Ama kumar değil senin ki. Satış yapıp para kazanmaya çalışmışsın ama dolandırılmışsın

(1,934 puan) tarafından

Ya bu bataklığa düşen herkes arkadaş kurbanı bence . Duyduğum herkes aynı şeyi söylüyor. Çok kötü bir devirdeyiz . Çok iyi yaptın Allah senden razı olsun inşallah ❤️ 

(4,243 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun 

Allah hepimizden razı olsun inşallah 

(4,243 puan) tarafından

Aynen canım arkadaş kurbanı oldum napalim yapacak bisey yok 

Önemli olan bundan sonra inanmamak

0 oy
(5,346 puan) tarafından

Tedavi ile mümkün annemin arkadaşı in oğlu daha üniversite öğrencisi kumar bağımlısı olmuştu iddaa oynuyordu herkesten borç almaya başlamış önüne gelen küçücük kardeşin harçlığını bile istiyormuştu tedavi ettirdiler şu an oynamıyor 

(33 puan) tarafından

Psikolojik destek ilaç mı kullandı

0 oy
(855 puan) tarafından

Maneviyatının güçlenmesine destek olun. Allah korkusu oluşmalı. haram paranın huzur getirmeyeceğini, elindeki helali de alacağının her defasında idrakında olması lazım.

(3,322 puan) tarafından

Hacıya gitmiş ve 5 vakit namazını geçirmeyen kardeşimin eşi kumar yuzunde. Yuvası dağıldı yeni 4 ay oluyor kumar borcu ödensin diye tarla satmış evlerden ırak 

0 oy
(1,143 puan) tarafından

Su an herkes oynuyor  .dede oyunu galiba. Yazik vallahi  kim hayır görmüş ki kazandığından

0 oy
(6,233 puan) tarafından

Dinin yasakladığı haramları işleyen kişilerin üzerine hergün 

262 defa YA MÜTEKEBBİR  esması okunur 

Zina, içki vb haramlardan kurtulmak için 514 defa YA RAŞİD esması okunur 

0 oy
(21,184 puan) tarafından

En küçük kaynım kumarcı bilmiyorm biz görüşmüyorz beter olsun inşallahhhh dahada çamura boka batsın çocuklarımın rızkını yedi mikrop 

0 oy
(4,516 puan) tarafından

Kumar bağımlılığı en zor bağımlılıkmış hatta psikolog vs işe yaramıyormuş diye duymuştum sanki. Ama inşallah öyle değildir bulursunuz bi çare.

0 oy
(3,645 puan) tarafından

Benim de böyle bir kuzenim var 20 yıldır falan bırakacak en son patronunun parasını çalmış yatırıp daha çok kazanacaktım diyor 20 yıldır çok kazandı yaa  (!) Annesi kredi çekti evlerini ipotek ettiler iğrenç şeyler yani. 

Ben kurtulani görmedim kazanmak kadar kaybetmek de bir bağımlılıkmis. Kaybettiginde salgılanan hormon adrenalin falan da bagimlilik yapıyormuş kaybetmek çok da umurlarında olmuyormuş yani.

Psikolojik tedavi görmeyi denesin bi 

0 oy
(998 puan) tarafından

Acaba kartları hesapları mobil bankacılığı falan gelininiz kullansa abinize hiç para ve kart verilmese çözüm olmaz mı acaba 

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Kumar bağımlılığı da aynı sigara ve alkol gibi. Profesyonel destek ve tedavi almalı. 

0 oy
(136 puan) tarafından

Valla canım eşim öyleymiş biz evlendik bir,sürü borc harç .saymakla anlatmakla bitmez.Evlendik 3 4 defa daha oynamış .bizim,maaş o zamanlar toplasan,10 bin etmez ödediğimiz borç 300 400 bin eksiği yok,fazlası var.Eşim kurtulmak istediğini,bana,sahip çık,dedi .Söz verdi .Birlikte çalıştık evimizde eşya yoktu yerde bir minderde yatardık. Birde perde var kıyafetlerimi kolileri içindeydi den düşün aç yattık .eşim kurtulmak için çok uğraştı para gelmeden borca gidiyordu kredi tefeci arkadaşları falan eksikerdeydik.Ben eşime inandığım çok şükür bin şükür tüm borçlar bitti bir daha hiç oynamadı.Oğlumuzda oldu .Eşim hep der bana hakkını helal et seni çok üzdüm diye istediğin şeyleri alamadın giymedin yemedin diye bende okur mu öyle şey birlikte başardık derim.Elim maaşı alınca direk bana atar şeytan vesvese verir falan senin o paralar harca der.bende yatırım yapıyorum.3 yıldır oynamıyor.çok kötü bağımlılık derdi,çok,şükür geçti gitti Bazen şey der sen bana sahip çıkmasaydın ben bir köşede ölür kalırdım diye 

0 oy
(826 puan) tarafından

Bizim bir köylü kumar batağına düştü 10 milyon borcu çıktı tefeciler evini bastı zorla kızını götüreceklerdi az kalsın adamın kardeşleri merkezde ki evlerini arabalarını sattı ordan burdan borç yapıp kapattılar. Ama adam kafayı sıyırdı. 

0 oy
(464 puan) tarafından

Eşi annesi babası borçlarını kapatmasın arkası var diye daha çok oynar

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 390 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
11 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
+1 oy