+2 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Esimin cop kutusunda is yerinde uzaktan cekilmis otobus bekleyen eli posetli orta yaslarda bi kadin resmi gordum ben tabi basladim sormaya yeminetti arkadaslarla is yerinde teelfon kamerasini karsilastiriyoduk yakinlastirdik kadina denk geldi gibi seyler soyledi ertesi gun ayni kareden bir suur kadin erkek resimleri cekip getjrip gosgerdi bak ayni yer diye insanlar hel geciyor ordan dedi sizcede sogrumudur kuruntu yaptim ama bu zamana kadar hicbiseyini yakalamadim 

7 Cevaplar

+1 oy
(9,361 puan) tarafından

Yani bence bu pek aldatma sayılmaz eşiniz elinde poşet yolda bekleyen kadını napsin bence gayet uygun bir açıklama yapmış 

-Reklam-
0 oy
(7,274 puan) tarafından

ciplak miplak kadin degilse sahsen benimde kamera acilip yanlislikla yolu yeri yavayi ayagimi bacagimi. yada baskasini yanlislikla cekio tus kilifi acilmadanda kamera acilinca. kendimde yapiyorum yani esime olay etmezdimi

(2 puan) tarafından

Ayni resimden 2 kare vardi 

0 oy
(1,397 puan) tarafından

Ertesi gün aynı yerin resmini çekip göstermesinin anlamı nedir ? İnsanlar gelip geçiyor doğrudur tek o kadına gelmesi iki kez kafa karıştırıcı biraz 

0 oy
(9,348 puan) tarafından

Eşin masıl biridir aldatması vs kötü alışkanlıkları varmı?

Eger yoksa gayet acık bir acıklama kamera için cekildiyse 

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Geçen kızımı videoya alırken arkada genç bir adamı da kaydetmişim. Ki o an orada olduğunun farkında bile değildim. Videoyu izleyince farkettim. Oluyor bazen böyle. 

0 oy
(257 puan) tarafından

O yanlışlıkla oluyor bende de oldu güneşten görmediğim için kamera aciplmis cekilmisti

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Birşey yok gibi takipte kal ona çaktırmadan ara, ara telefonuna bak 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 508 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 2,214 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 6,882 göst.