0 oy
72 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,205 puan) tarafından

4 buçuk aylık bugünlerde aşırı derecede meme reddi yapyor habire bütün elini parmaklarını ağzına koyuyor emzdryorum tutmuyor tutsada bir dk iki dk sol gogsum zaten hiç süt yok sagdada çok az var bayramdan önce gttim 6 kilo 800 gram dedi bugün ölçmusum gerek yok dedi mama versemi acaba sütüm iç öyle dolu dolu değil sönmüş balon gibi aşırı su çay yemek yiyen içen biriyim ama Yok yani büyük kızımda üstüm başım süt olurdu acaba mama versemmi ya sznde öylemi 

4 Cevaplar

0 oy
önce (21,035 puan) tarafından

Yok dedikçede küser olmaz sütün mama ver o zaman doktora sormadınmı canım

önce (6,205 puan) tarafından

Ayın 28 de gdecem solda doymuyor sadece sağda biraz doyiyor kısa kısa emiyor bırakıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (728 puan) tarafından

Huzursuz mu peki uyuyor mu

Bugün asi vuruldu dye çok ağlıyor çok huzursuz hep ağlıyor dyer günler masalalh bizimle uyuiuo.bizimle iyanyor ben zorla uyandryorum.emsin dye gündüz yatyor uyanyor bdaha yatyor nezman.uykusu gelmişse yani 

0 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Ben veriyorum. Günde 2 3 defa mama yetmiyor çünkü benimkide 3 aya giriyor yltahminimce 6400 falan kilosu acaba bende mamayimimkessem memede yetemiyorum 3 saatte bir 120 cc iciyor bazen 2.5 saatte iciyor

Sütun hiç mi yok cnm

önce (1,151 puan) tarafından

Yoo var geliyor gündüz genelde sahip veriyorum mamaya çok yüklenmek istemiyorum ama benim.bebegim.biraz abur ben yetisemiyorum

0 oy
önce (3,546 puan) tarafından

Gunlu 5 cisli bezi oluyorsa kilo alıyorsa gerek yoktur mamaya. Memelr belli bir aydan sonra terbiye oluyor zaten öyle eskisi gibi sis sis olmuyor memeyi sıkınca sut çıkıyorsa vardır. Siyah cay sutu olumsuz etkiliyormus bu arada onun yerine bol su tüketin kuru meyve ve susamı kaynatıp suyunu için susam çok güzel sut yapiyor tahin pekmez de olabilir. Her seyi yemej yerine daha cok galaktagog beslenmeye çalışın 

Sıkıncami  evet süt geloyor valaha cisli.bezi.gunde 4 5 bez gdyor dolu dolu yetiyor ozman ya

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 78 göst.
+3 oy
5 cevap 81 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zehra995 (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
5 cevap 69 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler