+2 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

İlk gebeliğim neler aldınız tavsiyeniz nedir 

11 Cevaplar

+2 oy
(2,445 puan) tarafından

Mesela katlanır küvet seti aldım ama pek kullanamadim. Tek başına çocuk yıkamak zor oluyor. Oturaga benzer olanlar var ikinci bebemde onu kullandım çok işe yarıyor bebemi hep kendim yıkadim dikişli halimle 

İkincisi sallanan ahşap Montessori beşik. İki bebemi de bunda büyüttum 

bebek arabasında şöyle bir şey yaşadımm. Büyük oğlum hiç sorun çıkarmadı ama küçük oğlum arabada beni göremediği için ağlıyor. Çift yönlü hafif bebek arabası alabilirsin. Bir de tek elle kapanabilen katlanır kabin boy bebek arabasi yer kaplamaz harika oluyor 

Babybörjn ana kucağı var ya onun muadilleri var o tarz alabilirsin. Benimki başka marka yatay olanlardandi oğlum hiç sevmedi. Bebekler hep dik durup etrafı izlemek istiyor 

-Reklam-
+1 oy
(482 puan) tarafından

Katlanir olması içime çok sindi .bazıları var çok ağır bence oylelerini tercih etmeyin.biz amazonda almıştık

+1 oy
(2,251 puan) tarafından

Pusette çift yönlü olması ilk aylar için çok iyi. Küvet içine yatay oturak almıştım. İki çocuğumda da 6 aya kadar kullandım. Tek başıma yıkayınca kolaylık oluyordu.

Alt değiştirme masası da aldım. Her bez değiştirmede eğil kalk olmayınca bel ağrısına olmuyor. Alt kısmada bebek bezi, pamuk vs yerleştirince pratik oluyordu. Ki hala da kullanıyorum. Oğlum 1 yaşında. 

Yatak konusunda yerim var diye büyük ölçülerde beşik aldım. Sonradan normal yatağa dönüşebiliyor.

Mama sandalyesi için henüz erken ama, benim aldığım yeni doğandan itibaren kullanılabiliyor. Yenidoğan için yatar pozisyon mevcut. Ağırlığı da önemli. Bebek büyüdükçe içinde debeleniyor çünkü. Sağlam olması önemli. Mama sandalyesi opsiyonlu olduğu için ana kucağı kullanmadım. 

Birde bu emzirme yastıkları varya, büyük olanlardan. Onların bebekler için kemerli hali de var. Emzirme sonrası bebeği üzerine yatıyordum. Tepesine de oyuncak yerleştiriyordum. Bayağı oyalanıyorlardı o şekilde. 

Bunlar demirbaşlar. 

+1 oy
(1,654 puan) tarafından

Bende park beşik tavsiye ederim çok kullanışlı 3 yaşına kadar yattı oğlum. Büyünce direk baza aldım. Sonra katlayıp kaldırdım şimdi kızımda kullanıyorum. Bebek arabası içinde tek elinle taşıyabileceğin bir şeyler bak derim. Bir elinde bebek olursa diğer elinle açıp kapatabildiğin indirip kaldırabildiğin birşey olsun. Ben müstakil evde ikinci katta oturuyorum önce bebek arabasını indiriyorum açıyorum sonra bebeğimi alıyorum hafif birşey olsa tek seferde işimi hallederdim. Hemde yukarıda bebeğimi 5 dk da olsa tek bırakmazdım. 

+1 oy
(191 puan) tarafından

https://ty.gl/n4z7v40gbhppt ben kızıma bu seti aldım çok memnunum 

(25 puan) tarafından

Çok beğendim bende renkleri yok mu acaba 

(191 puan) tarafından

Maalesef bu iki renk var benim bebeğim kız ve ben ona almıştım kahverengi tavsiye ediyorum diğer rengin yorumları çok kötüydü bende kahverengi aldım hem yorumları iyiydi hemde çok şükür iyi geldi 

+1 oy
(21,178 puan) tarafından

Ana kucağı tavsiye ederim kesinlikle bebek arabasıda illaki lazım oluyo 

+1 oy
(191 puan) tarafından

image

şu an kullanıyorum 
(25 puan) tarafından

Peki canım katlanılıyor mu 

(191 puan) tarafından

Evet katlanıyor ve çift yönlü linke tıklayıp katlandığı halini de görebilirsiniz ya da isterseniz yarın atabilirim size 

(25 puan) tarafından

At canım bekliyorum beğendim linki attığından beri 

(191 puan) tarafından

Tamamdır yarın katlanmış halini de atarım kime önerdiysem beğendi umarım siz de beğenirsiniz 🥰🥰

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Bebek arabası tek elle katlanan var e bebekte onu almıştım.  Ergonomik kanguru aldım 4 ay sonrasi için. 

Civilden tahta beşik almıştım sallanan 60x 120  ana çok yatmadı hep koynumdaydi. 😀

Küvet aldım çok kullanmadım 1 ay itibariyle kucağıma aldım duşa girdim kucağımda yıkadım hatta suyla uyuttum  😀.  Puset almıştım uyutmaya da ilk 1 yaşa kadar da taşıma fırsatı oluyor otobüse binerken felan acilen giderken alıp çıkardım ilk 7,8 ay kullandım. Kanguru illaki konfor oluyor ebbebekten kanguru aldım Ergonomik önde cep var kafa örtüsü var cirtli  çok rahat. Bel sırt destekli anne için M çizen bacak mesafeli bebek için ama 4 ay itibariyle onerilir. 

(1,444 puan) tarafından

Canım imkanın varsa cıvıl ile e bebek sitesini ziyaret et yada git canlı canlı gör  güzel uygun ürünler var ben aldım 2 bucuk oldu oğlum hala kullanılır arabayı kanguru felan kanguru da hasta halsizse acilde felan yanıma alırım hep kucak istediği için hastayken 

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Çok çok çok özür dilerim sözde arabayı atacaktım size 2 gündür bebeğim çok kötü o yüzden fırsat bulamadım atmak için 

0 oy
önce (191 puan) tarafından

image

sizi madur ettiğim için özür dilerim ben direk katlanmıs durumda olan resmi attım gelen şey fotoğraftakinin birebir aynısı 
0 oy
önce (4,821 puan) tarafından

Bebek arabasını iyi bir şey çift yönlü al muhakkak rüzgarlı havalarda bebeğini kendine doğru çevirip rüzgar almasını önlüyorsun park yatak aldım iki çocuğumda çık memnunum kızım 4.5 yaşına kadar yattı sonra oda yaptım uzun süre kullanılabiliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,447,112 soru

23,771,656 cevap