Sa kızlar şu renkli caydanliklar çıktı ya son zamanlarda kırmızı sarı mavi siyah vs her rengi mevcut ve fiyatı 500 olan çaydanlikla🤭😅onlar nasıl kullanan varmı aranızda memnunmusunuz
Fiyatı 500 olan çaydanlıktan çok da bişey bekleme canım
Öylemi diyorsun canm yaa evet aslnda çok ucuz ama renklerinden dolayı çok hoşuma gitti ama emin olamadm
Yani soyulma çizilme vs bişey olur.
Resim atsaydın keşke anlamadım hangi çaydanlıktan bahsettiğini
Resim atmayı bilmiyorum o yüzden atamadm🫣
Hmm anladım dosya seç kısmından ekliyorsun resimleri emaye yazmışsın çok kullanışlı olmaz
Eğer bundansa çok kullanışlı gerçekten fakat 500 TL değil ben iki sene önce 500 den fazlaya almistim🫠
Yok canm bu değil evet ama emaye altı üstü ikiside emaye bnm söylediğimin
Onu bilmiyorum canım hiç
Hangisinden bahsettiğini bilmiyorum ama buna bayıldım ya çok güzel
https://ty.gl/cj1oty6t0l9j5
Evet canm bak buda baya güzelmiş
Annem 3 tane almıştı bana kendine ve teyzeme benim çeyizimde duruyor hala açmadım ama annem de teyzem de bayılarak kullanıyor hatta ev için kullanmaya kıyamayıp sadece özel misafirlere kullanmaya başladı birebir aynı mı bilmiyorum ama bizdeki soğutmuyor da tamamen çelikten ibaret
Evet çok kaliteli ve çok güzel ya
Çaydanlık kullanmayan ben😂
Onu nasıl başarıyorsunuz maşallah demekki pek çay taraftarı değilsiniz😅şahsen biz çay tiryakisiyiz😅😅
E caycılar ne güne duruyo
Çaycı var ben onu kullanıyorum çaydanlık ugrasmiyorum 😊
Celikde dahil bütün çaydanlıklarimi kocam yaktığı için çaycı kullaniyorum artık . En azından suyu bitince otomatik kapatiyo kendini . Altı pembe emaye üstü porselen çaydanlığım vardı yanında altı iğrenç bı renk oldu
Ben sevmiyorum yaaa nedense görsel olarak hoşuma gitmiyor canım tabi tercih meselesi
Hayır canım hiç tavsiye etmem çayı buz gibi ediyor
1,447,109 soru
23,771,606 cevap
315,974 kullanıcı