+2 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (118 puan) tarafından

Arkadaşlar ağzımdan nefes alınca ciğerlerime batıyor sanki öyle tıkanmış gogsum acile gittim hamilelikten dolayı bişey vermediler ama bu öksürük beni öldürüyor başım patlicak gibi oluyor içim hep agriyir nefes alamıyor hemen hiriltilar başlıyor göğsümde balgamda gelmiyor yardım edin lütfen napim 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,605 puan) tarafından

Karabiber 

Bal 

Toz zencefil 

Ve limonu macun gibi yapın sabah aç karına akşam ise yatarken yiyin biraz fazla yiyin birşey olmaz düzenli yaparsanız geçer bende kronık astım var ben bu tarif ile rahatladım krizlere giriyordum 

(118 puan) tarafından

Hamilelikte olur dimi

(1,605 puan) tarafından

Yinede bi doktora danış olur mu

(118 puan) tarafından

Randevu yokki doktora gideyim 

-Reklam-
+1 oy
(88 puan) tarafından

Geçmiş olsun canm. Bende aynı şekilim mahvoldum gece öksürük gündüz öksürü göğsüm ağrıyor artık kaburgalarımın batıyor sanki ben hamile değilim ne yapcam bilmiyorum artık doktora gitmiştim hastaydım antibiyotik falan kullandık hastalık geçti öksürük kaldı geçmiyor ne illet bişey bu seneki hastalık yapıştı ya

(118 puan) tarafından

Geçmiş olsun balgamlı öksürük mu sizinki 

(88 puan) tarafından

Evet canm balgamlı ve bugün doktora gittim brojlarım tıkalıymış  buhar yapcam evde hava nefes seyi için üfürük verdi ihmal etme  gidin geçmiyor çünkü

+1 oy
(2,616 puan) tarafından

Buhar yap bugar nefesin rahatlasin bal limon iliksuyla karistir ic pekmez sirke limon sabah oglen aksam uc bunu 

(118 puan) tarafından

Teşekkürler bende yapıyorum onları 

+1 oy
(851 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım cigerlenire inmis olabilir göğüs polikliniğine git hem röntgen çekerler hem de sırtını dinlerler bende çok çektim çok bekledim geçer diye baktım daha kötü oluyor öksürdükçe kemiklerim batıyordu zaature olmuşum 8 gün yattım o yüzden ihmal etme

(118 puan) tarafından

Randevu olsa gidecem de yokki maalesef 

(851 puan) tarafından

Sırayla da muayne olabilirsin zaten durumunu görünce sıra verecektir benim gittiğim de ne randevu ne sıra vardı öğleden sonra gittim doktorla konuştum halimi görünce hemen sıra verdı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
6 cevap 222 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Es25 (3,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,447,090 soru

23,771,373 cevap

315,967 kullanıcı

...