+1 oy
287 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Adetim 2 gündür. Aşırı ağrım ve kanamam çok fazla. Spiralden dolayı sanırım. Ayağa kalkınca lıkır lıkır kan akıyor resmen. Neyse ben eşime dedim rahatsızım yatasım var diye. Yat dinlen dedi. 2 buçuk yaş cve 6 aylık bebekle nasıl yapıcam sen gel dedim. Gelemem edemem çalışıyorum vs dedi. Dinlenmem lazım diyorum gelemem diyor. Daha geçen hafta kendin dinlenmek için evdeydin dedim. Size yemin ederim 3 gün odadan çıkmadı sadece yattı. Çocuklarla evle hep ben ilgilendim markete bile gittim geldim o dinlensin diye. Onu diyorum iyi bi daha dinlenmem işte çalışırım dedi trip attı gelmedi yoğunum dedi. Annesi hastanede yatıyorSaat 6 da eve geldi yemek yiyip buçukta onun yanına gitti. Sonra arkadaşıyla buluşmuş. Gündüz anlaşılmış random gelişen bir şey de değil. Saat 10 buçukta eve geldi. Az önce de gitti yattı. Ne şimdi bu ya. Ö.küzz

8 Cevaplar

+1 oy
önce (935 puan) tarafından

Düşüncesiz bir eş Allah yardımcın olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (27 puan) tarafından

Bence çok simarmis o da bakmalı böyle olunca kavga ediyorum bende eşimle o zaman mecbur ilgileniyo

0 oy
önce (3,493 puan) tarafından

Haklısın valla ben tek 2.5 yaşla yatamıyorum değil ki bu iki bebe, yani bazen zor geçirebiliyoruz âdet dönemi ya da illa ki onun için değil dinlenmeye ihtiyacın var ve buna anlayış göstermeliydi çalışması annesinin yanına gitmesi amenna ama arkadaşla buluşması beni de sinirlendirirdi

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Böylelerine çocuk fazla da işte napcan biz de çocuk seviyoruz istiyoruz

0 oy
önce (1,589 puan) tarafından

Erkeklere kadınların hastalığı yalan geliyor naz yapıyoruz sanıyorlar. Bir haftayı geçti belim tutuldu yürüyemiyordum bile sadece 1 gün yemek yapti evde kahvaltı hazırladı yumurtalı patates pişirdi ve çay demledi. Geri kalan kahvaltılık ları bile zar zor ben koydum sofraya. Geri kalan günler hep mesaiye kaldı geç geldi ya da ben tokum siz yiyin dedi. Bir merhemi bile ben demeden sürmedi belime ama o başım ağrıyor dese ben masaj yapayım mı ilaç vereyim mi geçti mi iyi misin diye dört dönüyorum etrafında oh be bir haftadır içimde kalmıştı buraya döktüm 

0 oy
önce (2,800 puan) tarafından

Düşüncesiz biri n yazıl ki eşin. Bitane de bende var. 6 yıldır onkoloji işlerinden sebep doktora gidiyorum. Doktor dirençten düşmemem gerektiğini söylüyor(aşırı kilo alıp verme, beslenme özeni, uyku vs..) Eşim beni kilolu beğeniyor diye bahanesi bu "doktor sana  dirençten düşme demedi mi?" Bildiğin ölüyorum yorgunluk uykusuzluktan. 3 çocuk ve aralarında ikizde var. Yani senin anlayacağin çok nadir düşünceli adam. Bide benim ki beni alana kadar canı çıktı. O yapıyorsa diğerleri çokta şaşırtmıyor 

0 oy
önce (143 puan) tarafından

Aklım almıyor. Eşimden yana bir kez daha Allah’ıma şükrettim okuyunca . 16 aylık bebeğim var. İşe gidecek olmasına rağmen ben gece bebekten dolayı iyi uyuyamadığım için onu dışarı çıkarır benim 1 saat uyumam için. Gece vardiyasından gelmiş olmasına rağmen uykusuz uykusuz onu parka götürür ben rahat rahat duş alayım diye. O bana ben ona her zaman her koşulda destek oluruz. Sizinkisi evlilik değil. Aynı evde yaşamak sadece. Evlilik herşeyi paylaşmaktır. Siz tüm yükü sırtlamışsınız. Tek başınıza çırpınıyorsunuz. Çok üzüldüm 

0 oy
önce (1,111 puan) tarafından

Seni doldurmak gibi olmasın bunu güzelce bir sirkelemek gerek. Ben iyi bı patlardim ona.  Bu çocuklar kdndi kendine olmuyor ilgilenecek o ne öyle 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 352 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 514 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melekhnm (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 727 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
12 cevap 412 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (744 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,171 soru

23,756,981 cevap

315,232 kullanıcı

...