Kızlar ben eşimle çok kavga ediyordum ayrıldık ailemin yanına gittim sonra eşimle barıştık eşim bunu tak cikartma dedi öyle verdi sadece annemde sen onu taktigindan beri daha fazla kavga etmeye başladınız diyip duruyo bende merak ettim bu ne açtım resmini çektim bilen var mı sadece eşim dua iyi bir şey dedi o kadar
Ya valla sayfa doldu bunlarla inanmayın böyle seylere ya takacam evliliğim düzelecek takacam bosanacam valla hersey Allah tan iyiyide kötüyüde bilende odur imtihanı verende odur takmayın şöyle seyler duanızı edin oturun vallaha ya
Ne manaya geldiğini bilmiyorum ama eşiniz de tuhaf. Kavga etmenizin sebebi sorunu çözmeden, içinizdekileri boşaltmadan sadece barışmanız. Birbirinize dolu olduğunuz için, kısmen tetikte bekliyorsunuz.
Bunu bilmiyorum ama şunu merak ettim tüm sorunları konuşup halletmeye düzeltmek için çabalamaya söz verdikten sonra mı barıştınız
Bazı harfler arapça harflere benziyor. Ama bazıları da anlaşılmıyor. Ben korkarım böyle şeylerden büyü gibi. Ya biri kocana vermiş bunu karına ver huzur için deyip tam tersi huzur bozmak için. Ya da gerçekten duadır. Ama açıkçası böyle dua da ilk defa görüyorum. Dua dediğin tamam yine arapça yazılır ama bu şekilde değil ard arda bı sûrê gibi yazılır. Bence bunu derhal yak. Ve evin huzuruna içinde bol bol kendin dua et.
Muhtemelen sorunları çözmeyip dibe itelediğiniz için
Hiç anlamam böyle şeylerden
Boyle seylerdwn anlamiyorum ama araniz iyi olsun istiyosa neden boyle seyler yapsin aile ici huzu saglamak icin ahlaki duzeltmek icin ne okunacaklar ne zikirler ne esmalar neler neler var neden bu yollara sapar ki bi kere uzak bi akrabadan duymjstum buyule ilgili konusuluyodu gelini buyumu yalmis ne biz de yaptik ds iyi olsunlar diye yaptik kotu niyetli degil dedi ne fark eder ikisi de ayni sey degil mi sen esinle otur bu konus bacim bu boyle olacak bisey degil once sapkalatinizi onunuze koyun birbirinizden ne istiyosunuz beklentiniz ne ne icin kavga ediyosunuz bunu bi konusun derdiniz ne birbirinizi anlamaya calisin boyle seyler de iyi niyetli de olsa yapmayin Allah askina okuyun bol bol
Bir sey yazmıyor harfler ve sayilar var bir çeşit buyu.
Sorunlarınızı tam olarak halledip öyle barismadiysaniz o yüzden kavga ediyorsunuzdur. Oturun konusun bir sonuca bağlayın.
1,447,098 soru
23,771,434 cevap
315,969 kullanıcı