Şehir hastanesinde sezeryan doğum dikişi nasıl oluyor ilki estetik dikişti
Her hastane yapmıyor doktorunla görüşmen lazım
Sorsam sizce doktor yanitlarmi ikinci gebeliğim ilki estetik dikişti çünkü
Güvenmediğim için iki doğumuda özelde yaptım
sorsam yanitlarmi demissin diktora kendisiyle ilgili ozel bseynsormuyirsunki sen kendinle kendi vucudunla ilgili soruyosun yani sezeryan dikisini de dikecek doktora soramacaksan o doktor tersleyerek yanit verecekse zaten hic guvenip kestirtmemek gerek o doktora yanit vermesse terslerse zaten. sanki banka sifreni mi soruoz burda ben hasta sen doktor ben sana sesin keseceginle ilgili yerden siru siruyirum dersin yanitlamassa.
Haklısınız doğuma da az kaldı 35 haftalık oldum haftaya gün almaya gidicem sorayım
Artık devlet hastanelerde estetik dikiş yapıyor ilk bebeğimj devletde doğurdum estetik dikiş yapıldı
Yani tektar dikis aldırmaya gitmedim.
Ya bana normal dikiş falan dediler geceden beri uyuyamıyorum zaten korkuyorum yorumları görünce çok sevindim
Ben miyom ameliyatı oldum devlette aynı sezeryan kesisi gibi estetik dikiş oldu gidip de dikiş aldırmadım
İnşallah benimde öyle olur ya
İnşaallah canım ama artık öyle oluyor bildiğim kadarıyla hem daha çabuk toparlanmak adına iyi oluyor diye biliyorum. Benim mesela sezeryandan ağır bir ameliyat daha çabuk topladım şükür
Maşallah evet zorlu bir.ameliyat sanırım miyom daha önce olan biriyle hastanede karşılaştım zordu geçmiş olsun sevgiler :)
5 sene önce oldum estetik ve tek çizgi. Gerçekten güzel bı dikiş atmis helal olsun
Ne güzel inşallah benimde öyle olur benim ilk sezeryanimdada öyle çizgi görünmüyor bile
2 sene önce Ankara şehir hastanesinde sezeryan oldum duan çizgiyi göremiyorum bile o derece ince varla yok arası
Benim ilk sezeryanda öyle eltimin normal dikiş kötü duruyor bide acısı var cekerken onu aldirirken inşallah ikinci doğumum olacak bana da estetik dikiş yaparlar
1,447,113 soru
23,771,675 cevap
315,976 kullanıcı