+2 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (607 puan) tarafından

Şehir hastanesinde sezeryan doğum dikişi nasıl oluyor ilki estetik dikişti 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,455 puan) tarafından

Her hastane yapmıyor doktorunla görüşmen lazım 

(607 puan) tarafından

Sorsam sizce doktor yanitlarmi ikinci gebeliğim ilki estetik dikişti çünkü 

(1,455 puan) tarafından

Güvenmediğim için iki doğumuda özelde yaptım 

(7,274 puan) tarafından

sorsam yanitlarmi demissin diktora kendisiyle ilgili ozel bseynsormuyirsunki sen kendinle kendi vucudunla ilgili soruyosun yani sezeryan dikisini de dikecek doktora soramacaksan o doktor tersleyerek yanit verecekse zaten hic guvenip kestirtmemek gerek o doktora yanit vermesse terslerse zaten. sanki banka sifreni mi soruoz burda ben hasta sen doktor ben sana sesin keseceginle ilgili yerden siru siruyirum dersin yanitlamassa. 

(607 puan) tarafından

Haklısınız doğuma da az kaldı 35 haftalık oldum haftaya gün almaya gidicem sorayım 

-Reklam-
+2 oy
(552 puan) tarafından

Artık devlet hastanelerde estetik dikiş yapıyor ilk bebeğimj devletde doğurdum estetik dikiş yapıldı 

Yani tektar dikis aldırmaya gitmedim.

(607 puan) tarafından

Ya bana normal dikiş falan dediler geceden beri uyuyamıyorum zaten korkuyorum yorumları görünce çok sevindim

+2 oy
(5,023 puan) tarafından

Ben miyom ameliyatı oldum devlette aynı sezeryan kesisi gibi estetik dikiş oldu gidip de dikiş aldırmadım 

(607 puan) tarafından

İnşallah benimde öyle olur ya

(5,023 puan) tarafından

İnşaallah canım ama artık öyle oluyor bildiğim kadarıyla hem daha çabuk toparlanmak adına iyi oluyor diye biliyorum. Benim mesela sezeryandan ağır bir ameliyat daha çabuk topladım şükür 

(607 puan) tarafından
+1

Maşallah evet zorlu bir.ameliyat sanırım miyom daha önce olan biriyle hastanede karşılaştım zordu geçmiş olsun sevgiler :)

+2 oy
(3,696 puan) tarafından

5 sene önce oldum estetik ve tek çizgi. Gerçekten güzel bı dikiş atmis helal olsun 

(607 puan) tarafından

Ne güzel inşallah benimde öyle olur benim ilk sezeryanimdada öyle çizgi görünmüyor bile

+1 oy
(2,331 puan) tarafından

2 sene önce Ankara şehir hastanesinde sezeryan oldum duan çizgiyi göremiyorum bile o derece ince varla yok arası 

(607 puan) tarafından

Benim ilk sezeryanda öyle eltimin normal dikiş kötü duruyor bide acısı var cekerken onu aldirirken inşallah ikinci doğumum olacak bana da estetik dikiş yaparlar

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 46 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
5 cevap 232 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 710 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraaaaaa (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,113 soru

23,771,675 cevap

315,976 kullanıcı

...