+3 oy
337 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (265 puan) tarafından

Hanımlar ben hep makineye atıyordum perde programında yıkamama rağmen marka ayakkabılarım kızımın ayakkabıları logoları desenleri vs atıyor elde mi yıkanmalı acaba 

16 Cevaplar

+8 oy
(817 puan) tarafından

Hiç yıkamam canım niye yıkıyorsun ki

-Reklam-
+5 oy
(4,243 puan) tarafından

Ben fermuarli yastık yüzünün içine koyup atıyorum canım 

Kullanmadigim yastık yüzüm var ona koyuyorum 

Devirini de düşürüp öyle yıkıyorum 

(265 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım deneyeceğim 

+5 oy
(1,773 puan) tarafından

Yıkamıyorum yıkanmaz

Zaten ayakkabıların özel temizleyicileri var köpüklü onla siliyorum tertemiz oluyor 

(454 puan) tarafından

Gerçi evet eşim almış geçen alışverişte çokta temiz yapıyor. Kesinlikle denemek lazım 

+4 oy
(3,645 puan) tarafından

Kisa programda atıyorum sıktırma yapmıyorum biraz yıpraniyor ama napiyim

+4 oy
(3,696 puan) tarafından

Kocamın 1 makine dolusu ayakkabisini tabanından ayirmama rağmen hala makineye atıyorum çünkü elde yikasan hayatta kurumaz ki kokar 

(265 puan) tarafından

😀😀

(187 puan) tarafından

Elde yıkanıp makınada sıktırilsa olmazmı 

+4 oy
(476 puan) tarafından

Ben hep atarım hassas 1 saat 20 dakikada 40 derecede yıkarım mis gibi olur hiç öyle desenler falan çıkmadı bugüne kadar. Yani elde de makinenin verdiği temizliği vermiyor 

(265 puan) tarafından

Evet vermiyor 

+4 oy
(1,455 puan) tarafından

40 derece 400 devirde yıkıyorum hiç bişey olmuyor makineyle alakalı heralde 

+4 oy
(454 puan) tarafından

Düşük devirde hassas yıkama yapıyorum ben

+2 oy
(4,352 puan) tarafından

Ayakkabı filesi var ona koyup 28 dk lık programda yıkıyorm  . Tertemiz oluyor deformede olmuyo . Sen  perde programında neden yıkıyorsunki hem dakikası çok yüksek programın hemde fazla elektrik harcıyosn 

+1 oy
(4,410 puan) tarafından

Bazılarını yıkamıyorum özel köpüğü var onunla siliyorum. Yıkananları da ayakkabı filesiyle yıkıyorum. Elde yıkama sıkma yapamayacağın için kokar ayakkabı 

0 oy
(21,178 puan) tarafından

Benim ayakkabım us polo assn beyazı siliyorum direk bembeyaz oluyor kirlenmiyor 

0 oy
(5,087 puan) tarafından

Benim ayakkabi yikamak icin filem var onun icine atiyorum ve dusuk devirde yikiyorum. Yaz ise elde yikiyorum genelde.

0 oy
(2,369 puan) tarafından

Elde yıkama programında soğuk suda yıkıyorum. Mutlaka fileye koyarım. Sık sıkta yıkamam zaten çok kirlendi veya çamurlandıysa ancak.

0 oy
(2,616 puan) tarafından

Valla marka ayakkabim yok boyle derdim de yok 🤭

0 oy
(11,244 puan) tarafından

10 senelik evliyim, Makinede şu zamana kadar en fazla 1 ya da 2 defa ayakkabı yıkadım, onlar da çocuklarım olmadan önceydi. 

Içim almıyor bana iğrenç geliyor makinede ayakkabı yıkamak Ve zaten ayakkabının formunu da bozuyor. ıslak mendille sil geç mis gibi :)) 

0 oy
(265 puan) tarafından

Ben kısa programda 30 derece 15 dk ya atıyorum mis gibi oluyor. Dün hatta 1 yaşındaki kızımın ayakkabısı yıkadım hiç bir sorun olmuyor. Bence yüksek derece ve yüksek devir problem yaratır diye düşünüyorum kısa programa at geç ben bütün ayakkabılarımızı öyle yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
0 oy
79 cevap 2,707 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 89 göst.
21 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Esra177 (353 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 552 göst.

Kategoriler