+3 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,490 puan) tarafından

Kızlar haftaya doğum var Allah  nasip ederse 2inci olck kızım 3 buçuk yaşında 2 ay sonra 4 olck nasıl baş edecem sizler nasıl edyrsnz kızlar korku sardı bniiiihhhh🫢😮‍💨😔🙂🙂🙂

15 Cevaplar

+6 oy
önce (436 puan) tarafından

Acısada öldürmüyor :)))

-Reklam-
+4 oy
önce (152 puan) tarafından

Tamamen bebekle alakalı bir durum tek çocuk iken 2 yaşa kadar bezdim bezdim şimdi ki bebeğim 6 aylık ve asla beni ekstra yormuyor kuzum sadece bakımı artıyor oda kolay bebek olunca severek yapılıyor 

önce (771 puan) tarafından

Maasallah darisi bana insallah benimki 7 aylik gece gunduz uyumuyor 

+4 oy
önce (1,589 puan) tarafından

Allah kolaylığını veriyor. Doğumda yanında kalacak biri varsa şanslısın. Büyük çocuğu ilk etapta ister istemez ihmal edeceksin. Yeri gelecek yıkamayı unitacaksın vicdan azabı yaşayacaksın evin dağılacak filan ama sonra sende iki çocuklu olmaya alışınca karmaşanın içinde bir düzen oluşacak. Kendini çok sıkma. 

+4 oy
önce (3,624 puan) tarafından

Bende ikinciye gebeyim şuan 5 yaşına girecek bı oğlum var ikinci daha belli değil ama renk renk çeşit çeşit desen desen huni almayı düşünüyorum uyguna bulursam atarım sana da 

+3 oy
önce (4,098 puan) tarafından

Benimde 2 kızım büyüğü 3.5 yaş küçüğü 10 aylık olacak vallah halen zorlanıyorum 2 çocuk her türlü zor. Allah şimdiden kolaylık versin sağlıkla kucağına al

+1 oy
önce (5,672 puan) tarafından

İnxn rabbim veriyor kolaylığıni canım bunları düşünme şimdiden doğumuna odaklan 

+1 oy
önce (182 puan) tarafından

İlk iki ay zor geçti.yaninda eşin dışında yardım edecek birisi olursa yenidoğan bebeğinle yardım eden kişi de ilgilensin tavsiyem siz de kizinizla vakit geçirin.bnm kızım ilk haftalarda bana düşman olmuştu resmen.onunla ilgilenememiştim.sukur geçti o günler.ucumuz şimdi birlikte vakit geçiriyoruz.insallah bebeğin seni de zorlamaz da güzel günleriniz olur.saglicakli doğumlar dilerim.😚

+1 oy
önce (2,764 puan) tarafından

Ay bendede durum aynı iki ay sonra doğumum olucak kızım dört yaşına girecek inşallah güzel günler bizi bekliyordur canım . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

+1 oy
önce (259 puan) tarafından

Kızım 7 yaşında küçüğü 22 aylık 

Prtim çıkıyor aşırı zorlanıyorum ☹️

Tamamen çocuğa bağlı inşallah benimkiler gibi olmazlar sizinki

+1 oy
önce (22 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla, kolaylıkla, hayırla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah canım Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🤲 ♥️ 💗 

0 oy
önce (2,532 puan) tarafından

Başlarda biraz bocalıyor insan sonra tıkırında gidiyor emin ol. Ama en önemli şey küçük de ayaklanınca başlıyor . Kavga dövüş bağırış ağlama krizleri kıskanmalar daha da demiyim en iyisi onları sonradan yaşa ve görr👻🥴

0 oy
önce (21,256 puan) tarafından

İlk zamanlar yenidoganlar çok uyur ya. Küçüğü uyut buyukle oyun oyna ilgilen bol bol. Büyük kucagina isteyince kardeşini kontrollu bir şekilde verirsin kıza süre. Ama asla ikisini başbaşa bırakma. Tuvalete gittiğinde küçüğü bir odaya büyüğü başka odaya köy. İlk birkaç ay yalnız bırakma. Zamanla alisacaklar birbirlerine. Bu işin en zor kısmı büyüğün kıskançlık yapmaması. O da zaman istiyor. Benim küçük beni ilk zamanlar hiç uykusuz bırakmadı. Rahattım o yüzden. Büyüdükçe bozdu işi 😁

önce (356 puan) tarafından

Zaten ilk zamanlar uyku gaz gibi problemler olmayınca her şey çok güzel olacakmış gibi hissetmiyor mu insan😅 ben kendimi süper anne falan  sanıyordum  ama şimdi  yere çakılmış durumdayım🤣🤣🤣

önce (21,256 puan) tarafından

Valla kolik olursa işi zor. Kolik olmazsa çok zorlanmaz ilk zaman. Sonra yakana daha çok yapistikca daha zor oluyor. 

0 oy
önce (21,033 puan) tarafından

Biraz ilk başlarda zorlanıyorsun ama sonra Allah yürü ya kulum diyor bi şekilde alışıp yaşıyorsun 🥲

0 oy
önce (356 puan) tarafından

Bazen çocuk sayısı ve çocuk bakımı konusu açıldığı zaman 4 çocuklu anneler bile hepsine yetebildiğini, zorlanmadığını, korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Burada da görüyoruz bunu. Ama genel olarak çocuk bakımı, yetiştirimi o kadar ağır ve zorlayıcı bir süreç ki. Çoğu anne de haklı olarak yaşadıklarını direk söyleyerek yeni doğan ve lohusa sürecini olumsuz etkileyecek şeyler söyleyebilir. İki çocuk annesi olup karşısına gerçekten iyi bir dinleyici geçtiği zaman anlatacak çok şeyi olan biri olarak söylüyorum. 

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Bende ağustosta 2 ci kızımı kucağıma alıcam inanılmaz derecede bi rahatlık var üstümde içime doğuyo her şey çok güzel olucak ilk kızım beni çok yordu ama sanki 2 ci olsa her şey daha kolay olucak ne bilim 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 195 göst.
+1 oy
11 cevap 241 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
+1 oy
8 cevap 181 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler