+7 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (3,189 puan) tarafından

6 yasindaki oglumDun ikindi bahcede oynarken kolunun ustune dustu ve dirsekten kirildi suan alcida ve sabah 8 30da ameliyati var hepimiz cok perisan olduk  sizden dualarinizi istiyorum guzel gecsin eski sagligina kavussun oglum basina gelen var mi boyle bi olay

15 Cevaplar

+2 oy
(818 puan) tarafından

Bizim değil ama bı tanidigimizin başına gelmisti canım 

Köye gitmişlerdi erişte kesmek için bunların hepsi dışarı çıkıyorlar seninkinin yaşlardaki çocukla gelin evde kalıyor 

Köy evinin balkonundan aşağı düşmüştü çocuk 

Ama onu bayağı bir yerleri kırılmıştı canım eğitim araştırma Hastanesi'ne götürdüler hemen bacağına birkaç yerden platin takılmıştı 

Bir süre durdu o platinler sonra düzeldi ama çocuk yine koşup yaramazlığa devam etmeye başlamıştı ama sanırım bir sene falan sürmüştü herhalde çok ağır kırıkları olduğu için 

(3,189 puan) tarafından

Bizimkinin o kadar surecegini sanmiyorum ama cok zor rabbim kimseye yasatmasin

-Reklam-
+1 oy
(1,142 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun .RABBİM sesini duysun inşallah ameliyatı çok güzel geçer sağlıklı bir şekilde eve döner eski sağlıklı günlerine kavusur

(3,189 puan) tarafından

InsAllah balim insallah bunu kolaylikla atlatabiliriz

+1 oy
(6,417 puan) tarafından

Benim değil ama ablamın kızının kolu kırılmıştı 2 yaşındayken ne kadar sürede iyileştiğini bilmiyorum ama şuan gayet iyi eskisi gibi 

(3,189 puan) tarafından
+1

Ameliyat korkutuyor beni insAllah bunu kolaylikla atlatiriz

+1 oy
(1,143 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Benim 3 buçuk yaşındaki kızın başına geldi. Okullar tatilken. Sağ kolunu kırdı, alçıya alındı sonra ertesi gün cikaracakken  bu seferde sop kolunu kırdı. Sol kolundan ameliyat oldu tel taktılar  6 hafta sonra çıkardılar. Şuan eski sağlığına kavuştu. Korkacak birşey yok .üzülmeyin. hergun fizik tedaviye gittik. Teli de doktor çekip çıkartıyor. Teller disardan gözüküyor. 

(3,189 puan) tarafından

Ne kadar surdu ameliyati ameliyat sonrasi zor oldu mu

(1,143 puan) tarafından

Sonrasında zor olmadi .tamamen çocuğun yaramaz ya da sakin olmasına bağlı. 1. 1 bucuk saat sürdü. 

(3,189 puan) tarafından

Cok sakil bi cocuk ama 8 ay oncede diger kolu kirilmisti simdide bu 

(1,143 puan) tarafından

Biraz anne yıpraniyor. İnsallh birdaha birdey olmaz. Bende kendi kızımdan korkuyorum  

Şimdi nasil

(3,189 puan) tarafından

On gorusme yapilmis vidali olacakmis disindan 3 hafta sonra vidalar cikacak 30 dk surer dedi doktor yarin sabah gidecek

+1 oy
(3,696 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

(3,189 puan) tarafından

Tesekkur ederim

0 oy
(21,184 puan) tarafından

Oyyy çok geçmiş olsun Şafi ismiyle şifa versin Rabbim

(3,189 puan) tarafından

Amin insallah canim insallah kolaylikla atlatir bunu

0 oy
(746 puan) tarafından

Rabbim yardımcıniz olsun inşallah canım ,çok güzel geçer inşallah ❤️

(3,189 puan) tarafından

Amin insallah canim 🌹

0 oy
(10,685 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin İnsaAllah 🤲 

(3,189 puan) tarafından

Amin insallah canim benim🌹

0 oy
(1,776 puan) tarafından

Allah şifa versin 

(3,189 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim

0 oy
(6,367 puan) tarafından

Cok gecmis olsun canim benim dirsekte iki civim var lise 1 deyken erik toplarken dustum 

(3,189 puan) tarafından

Hayatta yasamadim bu kirik olayini ama 8 ayda 2 kitigi oglumun

0 oy
(387 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah 🤍

(3,189 puan) tarafından
+1

Amin insallah 🌹

0 oy
(3,212 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah kardeşim de 7 8 yaşlarında kış günü okula giderken kar vardı yerde kayıp düşmüştü o da dirsekten kırmıştı hemde iki yerden ameliyat oldu platin takıldı çok şükür bir sıkıntı olmadı büyüdü bile kocaman adam oldu üniversite okuyor şuan 

Allahin izniyle senin kuzucukta hemencecik iyileşir 🤲

(3,189 puan) tarafından

Insallah bitenem insallah bunuda kolaylikla geciririz simdi gittler 

0 oy
(172 puan) tarafından

Bnm kızımda 3 yaşındaydı heralde 3 basamak merdiven den düşüp dirsekten kırıldı çok zordu bnm için hemen hastaneye götürdük çivi takıldı ameliyat oldu bı gün kaldık sonra eve geldik bı 15 gün kaldı heralde alçıda sonra çıkardılar çocukta çok etkileniyo dikkatli ol bnm kız altina kaka yapmisti yatakta 

Pansuman günleri flan oluyo biraz Zorlu bı süreç ama geciyo Allah'a şükür 

İçini ferah tut bunla gelmiş geçmiş olsun inşallah şimdi kızım gayet normal kullanıyor kolunu çok şükür 

(3,189 puan) tarafından

Bazilari fizik tedavi yapiliyormus sizinde yapildi mi simdi gittiler insallah guzel haberlerle donerler

(172 puan) tarafından

Yok öyle bişey olmadi iki tel takilmistu galiba alciyi çıkarınca normale döndü şükür 

(3,189 puan) tarafından

Cok cok uzgunum insallah kolaylikla gecip gider bu belada bi anda oldu hic bisey anlamadim

0 oy
(380 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. 

(3,189 puan) tarafından

Amin canim insallah

0 oy
(738 puan) tarafından

Eşimde aynı şekilde dirseğinşn üzerine düştü kırıldı doktor dedi dirsek 8 parça olmuş ameliyat oldu ameliyat da içine demir çubuklar yerleştirdiler sonra 3 ay falan geçti tekrar ameliyat oldu o çubukları ameliyat ile aldılar fizik tedavi gördü o iyileşme süreci çok zordu bazı doktorlar dedi kolun sakat kalabilir,ama en zoru ameliyat sonrasında gün geldiler 4.5 doktor çıktılar üstüne o kolu açtılar ayyy anlatamam o kadar çığlık attı dedi dikişler patlayacak dediler patlasın yine dikeriz bu kolu açmamız lazım yoksa engelli kalırsın eşimde kısıtlılık kaldı kolunu tam açamıyo kapatmada sıkıntı yok ama açmada kaldı maalesef çok zor bi sireçti hep ben baktım ona ama kırık çok zor heleki dirsek eşime bakınca hiç kolunda engel yok dersiniz şuan ağır işte çalışıyor,aradan 5 yıl geçti ağrılar olmaya başladı doktor dedi orası kireçlenme olmuş gel tekrar ameliyat edelim eşim daha gitmedi soğuk vurunca ağrıyor eklem yeri gerçekten zor moralini de bozdum belki ama yani zor 

(3,189 puan) tarafından

Allah sifa versin herkese insallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 560 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nurrry (1,278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 363 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,041 puan) tarafından soruldu