+3 oy
129 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,274 puan) tarafından

yikilmadimm ayaktayiiiimmm dertlerimle basbaaasaaaayim

6 Cevaplar

+2 oy
(7,274 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

kac gundur sivi sivi sivi corba smothie ayyyyy ginaaa geldi allahim hamdu senalar olsun bu kahvaltima

-Reklam-
+3 oy
(8,593 puan) tarafından

Bu dünyada canı bu kadar kıymetsiz olan bir seni gördüm valla canım kız çektiğin acıya değermi 😅

(7,274 puan) tarafından

degmezmi kiz deger tabiki .:) tam tersi kendim kendime kiymet verdigim icin deger istedigim sevdigim sekilde burnum olmasi icin deger:)) kiz  6 7 yaslarinda cocuktim ben estetik doktoruyla evlencem heryerimi guzel yaocam derdim cocukken :) annem dermiski ya ôlursen olsun diyomusum ne olursa olsun burnumu yaptiricam:) ozamandan beridir hep derim masada kalcagimi bilsem olacam bu ameliyati diye:) 

(8,593 puan) tarafından

Kendine kıymet vermen çok güzel onu demiyorum ama benim canım tatlıdır mesela ilk olarak çekeceğim acıyı düşünürüm  

(7,274 puan) tarafından

ben sonucu dusunup aciya katlanirim diyorum hak yolunda hersey mübahtir hesaaabii😂

+1 oy
(7,274 puan) tarafından

image

agzimin bir dikisi an itibariyle dustu vok sukur😂😂
(24,706 puan) tarafından

Kiz sen ne ameliyati olmustun. Burun kucultmemi yoksa burunda kemiklerde bir islemmi. 

(7,274 puan) tarafından

burun estetik hem kucultme hem ucunu kaldirma  hem burun sirtina kavisli sekil hepsi bir. bide yanina kocadan habersiz sey ekledim yanak icinden kesip ordaki yag dokudan azcik kesip atiyorlar yanaklar daha ince daha çökük zayif ve yuz v seklinde gozukuyor bişektomi😂😂 agizdaki dikis bişektomiden kaynakli

(24,706 puan) tarafından

Bacim sen yurekmi yedin. Benim burnumun kemigini kirip farkli birlestirmek gerekli ona bile korkuyom bin senaryo kuruyom kafamda. Bana morel ver simdi olmem diymi ameliyat masasinda

(7,274 puan) tarafından

yok canim yav nolcak  ameliyatta allahin izniyse bise olmaz gripden olen daha cok oyle dusun 😂😂 sadece ameliyat sonrasi 5 gun zor iste nefes alamamak sizlamasi zonklamasi burnun igneler batio gibi hissiyat odem sislik yemek yiyememek uyuyamamak. onun harici iyi 5 gunden sonra rahatliosun zaten . ameliyattan degilde ameliyat sonrasi gececek 5 gun sadece göze alacagin sıkinti cekecegin seyler bunlar.  ben yillaridir esimi bekledim beni boyle gorurse korkar olmaz diye o komple nefes alamio estetik degilde nefes icin  ameliyat olmasi lazim korkuyor. ben kendimi hep erteledim once esim olsun diye ama hala cesaret edemedi artik beni gördukten sonra zaten imkansiz cesaret etmesi 😂 ama yani korkcak bise yok ameliyattan . sonraki evdeki surec iste biraz zor

(24,706 puan) tarafından

Ben bu sonbahar ettirmek istiyorum kizim 1 yasinda olcak emzirmeyi biraktirirsam olcam inşallah. Bir yandan uzatmak istemiyorum zamanini bir yandanda kizima uzuluyorum onun 2 yasina kadar anne sütü almasini istuyordum. 

Esim yapalim diyo bakalim inşallah cesaret ederim . 

Agri esiyim cok gucludur benim. O ameliyat masasindan sag salim kalkiyim gerisi hallolur ☺️

+1 oy
(1,776 puan) tarafından

Ameliyat mı oldun geçmiş olsun 

(7,274 puan) tarafından

sail canim gecen carsamba gunu oldum 

+1 oy
(387 puan) tarafından

Ameliyatlıda olsam maskemi yaparım diyorsun 👍💅

Maşallah 🧿 

(7,274 puan) tarafından
+1

aynen :) dun baya toparladim bugun daha iyiyim . özume donme vakti geldi:)

(387 puan) tarafından

Daha iyi ol inşallah canım 🤍

+1 oy
(3,212 puan) tarafından

Vallahi helal olsun kızzz 😇 kendine gelmişsin maşallah 

(7,274 puan) tarafından

ayne. vok sukur. dun toparladim baya. kac gundur eşim evde fir dönuyor pervane etrafimda. dun az bise mutfaga el attim bi toparladim üstunkörü . demesinmi ooo eski formuna kavusmussun bari çayi demlede ole gel iceri😂😂😂😂 sanki uc bes gun de keyfine bana hizmet etse kafasi kirilir hemen hizmet bekleme moduna gecti beni saglam görunce

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
12 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
4 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadenizin incisi (10,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 431 göst.

Kategoriler

1,447,115 soru

23,771,743 cevap

315,978 kullanıcı

...