+3 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (920 puan) tarafından

Lohusalıkta al karisi olayını yaşayan var mı dün okudum hamilelikte de musallat oluyor mu dün gece rüyamda çirkin bir kadın bebeğimin öldüğünü söyleyip karnıma bastırdı kalça cikikligi olduğunu söyledi al karısı mi oluyo bu 

16 Cevaplar

+4 oy
(21,178 puan) tarafından

Korkutmak istemem ama gerçek ve dikkatli olmak lazım eşinin kıyafetiyle uyu yanında olsun bişeyi tek uyuma ayetel kürsi oku 7 kez

-Reklam-
+4 oy
(1,773 puan) tarafından

Böyle şeylere kafa yormayın Allah aşkına bol bol duanızı edin birşey gelmez 2 çocuk doğurdum gelmedi kafa yorulmaz böyle şeylere 

+3 oy
(1,318 puan) tarafından

Bende oldu maalesef..3aylik bebisim var ben 20 günlük falan lahusaydim Akşam 10 gibiydi eşim  kayinvalidem ben variz evde çocuğu doyurdum onlarda salonda oyalıyor çocuğu 2 dakika dinleneyim dedim yatak odasına geçtim lambayida açık bıraktım kapiyida ben uzanırken dalmışım uyuyor uymuyor arasındayım.. 

Kapıdan eşim girdi kucağında bebekle pis pis pis deye deye yanıma geldi başıma dikildi ben kendimi o hızla zor kaldırdım resmen eşimin içinden geçtim odaya fırladım kapıdan girdim eşim kayinvalidem bana bakıyor ne oldu sana dediler bembeyaz olmuşum siz beni neden yalnız bıraktınız dedim..

Bu olay 5 dakika içinde oluyor..çok ama çok korktum.. 

Annem yanında anahtar taşı demisti inanmamıştım daha o oldu valla kötü birseymis

+3 oy
(4,410 puan) tarafından

Kuzum biyolojik sebebini öğrenince daha rahat edebilirsin. Karabasan veya halk arasında al basması denen şey aslında geçici uyku felci. Uyku sırasında kaslar kısa süreli felç oluyor. Bunun lohusalarda çok görülmesinin sebebi de uzun süreli uykusuzluk, yorgunluk, anksiyete ve tavan yapan hormonlar.

Bende de olmuştu 2-3 kez. Dadanma diye düşünmedim. Uykularım düzene girdikçe geçti.

+2 oy
(257 puan) tarafından

İlk defa duydum 🙄

(920 puan) tarafından

Bende dün ilk defa duydum evet lohusalıkta alt üst olan psikolojiden dolayı farklı düşüncelere giriliyor ama bunun adının al karısı olduğunu bilmiyordum 

+2 oy
(817 puan) tarafından

Olabilir canım okumadan yatma bari 🤍

+2 oy
(10,685 puan) tarafından

Evet canım gercek hamilesin bol bol Ayetel Kürsi oku en önemlisi Felak nas sürelerini sürekli oku 

+2 oy
(1,189 puan) tarafından

böyle bir şey yok. için rahat olsun. 

+1 oy
(1,653 puan) tarafından

Başına gelmeyen gerçek değil der başına gelen gerçek der. Al karısı mı bilmem ama hamileyken eşimle karşılıklı koltuklarda uzanıyorduk benim içim geçmiş uyumuşum. Konuştuk eşimle şöyle böyle diye birşeylerden sonra kalkmaya çalıştım yerimden kalkamadım kaç kere denedim yok kalkamıyorum. Sonra korktum dua okumak geldi aklıma birden gözümü açtım ve eşime baktım. Biz seninle şu şu hakkında konuştuk mu dedim yooo dedi nasıl ya dedim rüyaymış meğer konuştuklarımız filan ama o kadar gerçekti ki hala aklıma geldikçe korkuyorum

(920 puan) tarafından

Cnm sen hamilelik yorgunlugundan uyuya kalip rüya görmüş olabilirsin ben rüyamda çirkin bir kadının çocuğumun olduğunu söyledigini görüp rüyamda ağlayarak sokakları dolaştım çıplak ayakla

(1,653 puan) tarafından

Karabasan gibi bir şeydi benimki sanırım ama çok kötüydü kaç kere kalkmaya çalıştım kalkamadım eşime seslenmeye çalışıyorum sesim çıkmıyordu

+1 oy
(590 puan) tarafından

Duydum ama hiç başıma gelmedi

+1 oy
(2,616 puan) tarafından

Dusup kendini strese sokarsan gelmeyecekse de gelir lohusa degilsin regl degilsin oku bol bol aksam ve sabah 

3 kere 

Bismillahi hayril Esmâi. Bismillahillezî lâ yedurru ma'a'smihi şey'ün fil ardı velâ fissemâi ve hüves Sem'îul Alîm.”bunu oku 

Bi kere

"Euzü bi kelimatillahit-tammati min şerri ma halak" bunu 

7 kere de 

“Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm”

Bunu oku bunlari sabah okursan imsaktan sonradan aksam ezanina kadar aksam okursan imsak vaktine kadar korur seni bi rivayette bunlari okuyana olum dahil hic bir bela gelmez diyodu 

Aksam yatmadan once 

7 ayetel kursi 

Oku 

3 ihlas 

3 felak 

3 nas avcunun icibe ufle avret yerlerin haric butun vucuduna ellerini gezdir 

Yatarken 

Ve ce alne nevmekum subata de uyku ayetidir dinlenmis uyanirsin 

Allahumme bismike emutu ve ahya bu da uyku duasi bunlari yap faydasini Allahin izniyle hic bisey olmaz erkek kokusunu sevmez derler o yuzden esinin kiyafetini giymenin faydasi olur diyolar bilmiyorum onu 

+1 oy
(2,928 puan) tarafından

Hamile iken hormonların etkisiyle o tür rüyalar normal canım o da farklı bi basma ama al basması olduğundan emin değilim. Karnına dokunarak kalem suresi oku nazar ayetini. 3 ihlas 1 fatiha oku. Felak nas oku. Ayetel kürsi oku. Rahatlarsın inşallah. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini🤲💕

(2,928 puan) tarafından

Sayfa iki saattir açık kaldı bebem hasta da. Onla ilgilencem diye yaşamamıştım. Kuran aşığı hatun çok güzel yazmış onları yap inşallah rahatlarsın. 

+1 oy
(3,644 puan) tarafından

Hamilelikte ve lohusalikta hormonlar halay çektiği için böyle şeyler yaşanabilir ben de hem korkunç ve gerçekçi rüyalar görüyordum oyleki gerçekten yaşadım mi rüya mı ayırt edemiyordum ama üstünde durup acaba al karisi mi diye düşünmediğim için sanırım devam etmedi. Siz de üstünde durmayın derim. Hayırdır inşallah diyin ayetel kurisinizi bol bol okuyun huzur verir. 

+1 oy
(395 puan) tarafından

Her kotulukten Rabbime siginirim korkuyorum oyle seylerden yaaa bol bol okumak lazim insallah

(920 puan) tarafından

Ben dua okuyup yatarım her gece ama gördüm sanırım etkisinde kaldim

0 oy
(1,105 puan) tarafından

Üstünde iğne taşı.yastığın altına bıçak koy derler.2 lohusalık döneminde de tektim çok şükür bişey olmadı.

Ama hep üstümde iğne vardı birde telefonumda sürekli dua açık olurdu geceleri.

(920 puan) tarafından

Ama ben daha doğum yapmadan rüyamda gördüm gündüz etkisinde kaldığım için olabilir mi

(1,105 puan) tarafından

Alkarısımı bilmiyorum ben hiç görmedim.ama hamileyken rüyada korkuturlardı.belkide herkese farklı surette gözüküyor.sen sadece kendini korkutup bunları düşünme ne kadar düşünsen o kadar kötü.sadece onlarında bu dünyada olduğunu unutma.sürekli dua oku.her işe besmele ile başla.

0 oy
(6,105 puan) tarafından

Gecek degil. 

Annenin vitamin ve kan degerlerinin dusmesinden kaynakli gordugu sacma seylerdir. 

Yeni dogum yapan kadin cok kan kaybeder,enerji kaybeder tabi uykusuzluk ,yorgunluk. 

O sebeple aklina boyle seyler getirme. Bende hic olmadi hamilelik ve dogum sonrasinda. 

Ama mesela bekarken diyet yaptigim bi donem olmustu. Yani bisey gormedim ama uzerim de bi baski vardi uyanamamistim. Bi de kolum basimin altinda katli kalmisti yani kan dolasimi olmamisti uyusmustu. Kalktigimda zaten cok agridigini farkettim.

İlgili sorular

+3 oy
0 cevap 268 göst.
0 oy
9 cevap 658 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
26 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 362 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,090 soru

23,771,373 cevap

315,967 kullanıcı

...