+1 oy
326 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,236 puan) tarafından

Kızlar Kocaeli belediyesi çanta ve içindekileri bezi ,kremi ıslak mendili çayı emzirme yastığı vs verdi.

Ama çoğu bilmediğim marka misal yenidoğan bez vermiş kullanabilir miyim hemşireye vermek için.

Bebek bezini bunu vermişler

Bu yeter mi kullanırsam direk 2 numara mı alsam

image

13 Cevaplar

0 oy
(21,184 puan) tarafından

Çok eksik var canım yeterli değil bence

(1,236 puan) tarafından

Bu siz markasını biliyor msn canım, bunu kullanbilir miyim yoksa direk gidip yeni 1 numara ve 2 numara mı alayım?

(21,184 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum canım

(1,236 puan) tarafından

Teşekkürler canım

-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından

Yetmez maalesef 

(1,236 puan) tarafından

Bu siz markasını biliyor msn canım, bunu kullanbilir miyim yoksa direk gidip yeni 1 numara ve 2 numara mı alayım?

0 oy
(3,724 puan) tarafından

Bu marka iyi diye biliyorum çocuğun enfeksiyonu varsa falan belli ediyormuş ama bulundu tam hatırlayamadım pişik vs yapmazsa kullanmazsanız canım

(1,236 puan) tarafından

Yaa öyle mi ilk refa gördüm bu markayı! O zaman 2 tanesini bebek çantasına koyayım 36 haftalığım daha bu hafta çantayı hazırlıyorum.

Bebek bezi sadece bu var neler eklemeliyim? 1 numara ve 2 numara mı almalıyım birlikte

(3,724 puan) tarafından

Bebeğin kilosuna göre canım 1 numara al garanti olur 

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Zaten hepsi dandik içindekilerin 

(1,236 puan) tarafından

Ya hiç biri bilindik marka değil, acaba bunu kullansam mı diye tereddüt ediyorum.

(1,320 puan) tarafından

Yani zTen az bitirebilirsiniz ben değilde eşim nedense yazilmisnonlafda getirdi bende elimde kaldı kisaca 😊

0 oy
(631 puan) tarafından

Cnm bebek 40 çıktıktan sonra 2 numara bebek bezi al büyüyor ama şimdi 40 kadar bir kaç paket 1 numara al çok alma elinde kalmasın bunu da eve gelince evde kullanırsın biter hemn çok çiş ve kaka yapyrlar ztn biter hemen,birde ağız mendili bebek bezi ıslak mendil bebek takımı eldiveni ve şapkası olsn öyle bir takım bebek bataniyesi bunları kat cantana emzik biberon pişik kremi süt sağma makinası kendine pet kat iç camasir kat atlet beden kendine pijama takımı al düğmeli onu emzirirken rahat edersn tesettürlüyum dersen yazma da kat hırka al kendine çorap kat kendine şarj makinani telefon ondan sonra kendine kayısı hoşafı yap kendinle götür hem gaz yapmyr hemde kabız olmazsin cnm bebek pusedi de götür çıkınca hastaneden onun içine katıp çıkar çok rahat ve zorlanmasın şimdilik bunlar aklıma gelince yazarım cnm sana haa göğüs pedi de al mutlaka süt akıyor bedenin içine katınca ıslanmaz üstün başın süt kokusu pis 🙄 kuruyor yapışır hemn duş alamsn ondn cnm 

(631 puan) tarafından

Bir kaç takım bebek kıyafetleri kat hepsinde şapka ve eldiven olsn yüzünü çiziyorlar kafasından usutmesin bebek ,kendine terlik al kimliğini al cuzaninda para bulunsun su iç diyecekler bol bol hazır sular var ya 1lt olanalr onlardan bol bol iç çok süt yapyr su aklında bulunsun fasulye nahut portakal mercimek çorbası içme gaz yapyr hem sen hemde bebek gazdan catlarsiniz çok gazın olursa hastaneden çıkmadan hemsireye şöyle sana lagman yapsın diksilerin için iyi gelecek yoksa gazdan disiklerin sızlar cnm 

(1,236 puan) tarafından

Ayy canımsın çık teşekkür ederim:) çoğu şey almıştım ama hepsi karışım ne koyacağımı şaşırdım artık tam anlamıyla bu hafta bitirçem.

Evet tesettürlüyüm yazma ve hırka çıkarayım bazadan.o zaman yine de 1 numara alayım bebek bezi..

Bebeğim iri imiş biraz 3.500 kilo doğar dedi doktor.

Ben 1 tane de 1 numara alayım bebek bezi teşekkür ederim 

(631 puan) tarafından

Benm çocuğumda 3 buçuk doğdu inan ki yarım kilosu şişti hemn indi 3 kiloya o yüzden kiloya bakma sen o belediyenin verdiğini eve gelince kullanırsın bir paket 40 li olyr al kat ztn yanında fazla olsn çok yapyr pişik olmasın diye çiş vs bırakma altında yanar pişik kremini vs de al cnm kendine mutlaka çorap iç çamaşırı çok al beden vs çünkü kirlenir çocuk ya kusuyr ya sütun akıyor bedenine kıyafetlerine deyecek birde adet kanaması gibi kanama çok oluyr hata 4 numara almstm pet ona rağmen sızdı bende kilotlu pedler var ya adını hatirlamyrm ondn imkanın varsa al direk rahatlığı var kozmetikcide satilyr hastane yakınında vardır kozmeticti 

(1,236 puan) tarafından

Depend lohusa pedi almayı düşünüyorum ben de onlar kullanışlı imiş

(631 puan) tarafından

Evt cnm o ben adını hatırlayamadım ondn yazamadım cnm 3 yıl olyr kız ben çocuk getirmeye ki🙄😁

0 oy
tarafından

Bizim gelinde almış. Çay dışında hepsini kullandı memnundu

(1,236 puan) tarafından

Evet yeni geldi bana da ama markalarıno hiç görmemiştim daha önce

tarafından

Bende görmemiştim

0 oy
(738 puan) tarafından

Benim kızıma ultrason da 3500 dediler 3000 doğdu yeni doğan 1 numara hele ona büyük oldu şuan 3500 oldu 20 günlük hâlâ daha 1 numara tam olmuyor büyük Molfix marka eşim 82li 2 büyük paket aldı hala kullanıyorum sen 1 numara yeni doğan al ben hastane için baby turko aldım 25 li ama baby turko ile Molfix boyu aynı değil ikiside 1 ama Molfix daha büyük sen 1 numara 50 li paket al bebeğin doğsun durumuna bak direk 2 çok büyük 

(1,236 puan) tarafından

Bana da bebek iri diyorlar şimdi 3.500 doğar dedi doktor. Ben yine de alayım 1 numara canım teşekkür ederim

(738 puan) tarafından

1 numara zaten 2_5 kg arası al mesela 25 li pakette alabilirsin 

0 oy
(141 puan) tarafından

Canım bebek el kadar bişey oluyo zaten 1 numara bez al.. bu zaten 2 numara bunuda kullanırsın ileriki günlerde bakdın pişik vs oldu kullanmazsın olur biter.. yenidoğan döneminde bez aşırı fazla kullanılıyo zaten ıslak mendilde içine sinmiyosa kendine kullanırsın bebeyine güvendiyin başka bi marka alırsın.. bez mendil peynir ekmek gibi gidiyo yemin ederim nasıl bittiyine şaşırırsın

(1,236 puan) tarafından

Tamm canım 1 numara bayb turco alacağım 1 tane haklısın 

0 oy
(3,645 puan) tarafından

Bu yerli güzel ve önemli bir marka. Deneyimlemedim ama bir de smart olanı var bunun bebekte enfeksiyon olup olmadığını gösteriyor. Ayrıca pahali da bir bez. 

0 oy
(673 puan) tarafından

Dalan toz deterjan vermişlerdi onun dışında attım 

0 oy
(2,617 puan) tarafından

Benimkinde onlem cikmisti sanirim kullandim valla sorun olmadi 

0 oy
(851 puan) tarafından

Bez de markaya takılma belki pişik yapar kullanamazsin denersin hoşuna gitmezse başka markaya geçersin ben alamadığım için verilen ürünler nasıl bilmiyorum kızım da 4 marka denedim bebek bezi olarak ya sızdırma yaptı ya da pişik en son Molfix de kaldım 

0 oy
(548 puan) tarafından

Evet bu bezi veriyorlar ben kullandım bir sorun yaşamadım yalnız göğüs ucu kremi pişik kremi Bir de bir başka krem daha vardı ama şu an aklıma gelmiyor onları kullanmadım yani şahsen güvenemedim Çünkü marka olarak bir şey Yazmıyordu Onun haricinde O çantayı takıp hastaneleri gittiğimde herkes de pişti oluyorsun :) Bu arada bunu da söyleyeyim ve çantası çok kullanışlı değil çabuk yıpranıyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
+2 oy
3 cevap 87 göst.
8 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Buse019 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,113 soru

23,771,675 cevap