+2 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından

21 aylık yani 1 buçuk yaşında.pantolonunu indiriyor sürekli ,acaba tuvalet zamanı gelmiş midir ,ablası tuvalete gidiyo peşinden gider ,bir kere götür beki dedi cikariyodu bezini ,çıkarttım ama yapmadı , acaba tuvaletin oyun olduğunu mu saniyor 

3 Cevaplar

+2 oy
(4,410 puan) tarafından

Taklit etmeyi sever bebekler. O yüzden yapıyordur. Bana kalırsa erkek bebek için 21 ay erken. Popo kasları ıkınmaya uygun değil daha. Merdiven çıkışını takip edin, biz yetişkinler gibi tek tek adımlayarak çıkıyorsa kasları yeterlidir. Ama bebek gibi önce basamağa bir adımını atıp sonraki ötekini yanına koyuyorsa erken daha.

(746 puan) tarafından

Böyle söyleyince parktaki videosuna baktım, merdivenlerden çıkarken dediğin şekil tek tek adimlayarak çıkmıyor ama demire tutunduğu icinmi bilmiyorum.ilk defa kendi basian bıraktık merdivenlerden çıkmasına belkide onunda etkisi vardır.simdi çıkartmam bezinide acaba sinyal mı veriyor hani Ağustosta 2 yaşına girecek ozaman mi başlasam 

(4,410 puan) tarafından

Bence öyle yap. 3 yaş öneriliyor genelde.

-Reklam-
+1 oy
(669 puan) tarafından

Bence erken daha ablasını taklit ediyordur oyun saniyordur belki ama ben senin yerinde olsam temmuz Ağustos gibi bı denerdim o zamana kadar havalar da ısınıyor yavaş yavaş anlatırdım gosterirdim yaz sonu da ogretirdim 

(746 puan) tarafından

Kızıma 22 aylıkken baslamistik ,ama oğlum biraz geç konuşuyor gibi anlıyor ama öyle çok konuşması yok

+1 oy
(1,190 puan) tarafından

valla kafayı yicem ben, benim kız da 21 aylık bezine kadar çıkarıyor 😂

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 472 göst.
10 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 367 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,113 soru

23,771,675 cevap

315,976 kullanıcı

...