+2 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından

Ula ben okdr yol denedim kilo veremedim 1 hafta hasta oldum 8 kilo verdim bu ne iştir :D şimdide mide küçüldü yiyemiyorum hiçbişey hala şakamııı istiyorum ama yiyemiyorum :D 

5 Cevaplar

+1 oy
(7,274 puan) tarafından

aman bisver neguzel iste . yemeki verdigini koru. ayni duzende de devam et daha fazla vermeye devam😂😂 bende ameliyat olunca verdim kiramadigim kiloyu kirdim simdi insallha onu almam vermeye devam ederim insallh

(7,274 puan) tarafından

ay hadi  masallah :))kaynana ne durumda

(72 puan) tarafından

Kız hadi birinden memnun kaldıysan şöyle onu  alayım ayy lütfen 

(72 puan) tarafından

Aynı zamanda enerjı verıcı tok tutucu etkısı olan hiç mı yok

(7,274 puan) tarafından

yani bugune kafar herbalife zaten cayini kullaniyorum 2018 den beri ara ara alirim o guzel odem atiyor bas tacim o . onun harici forx 5 duydum burda birinden duydum birisi memnuniyet postu acmisti allah razi olsun. denedim16 aydir kiramadigim kiloyu kirdim.dogumdan sonra kalan son uc kiloyu kiramiyordum kirdim hatta hamile kaldigimdan da altina dustum forx5 kahve ile. ama o aldigim ilk paketten mmnun kaldim sonrasinda dort bes paket daha aldim asla aynisi vikmadi ayni satici farkli satici . hatta en son forx5 in cagri merkezini aradim orjinal olsun fiye direk ordan siparis verdim ama yine olmadi sevmedim . yani ya ilk kullandigim pakette verdigim kiloyu verecegim varmis yada daha sonrakilerde o icerigi yakalayamadim valla. ilk pakette zorla yemek yiyodum yemek saatim kacmasin metabozizma yavaslamasin diye zorluyofum kendimi 😂ama hicbir paket o ilk seferin yerini tutmadi

(72 puan) tarafından

Hmm acaba bir ürünü ilk kez deneyınce etkı edıyor da sonradan etkısı mı kalmıyor  ondan da olabılır aynısı benımde basıma geldı daha önce bır çay içtim tok tuttu bıdaha aldım olmadı  o yüzden bende yenı bırsey bakınıyordum da   

-Reklam-
+1 oy
(1,190 puan) tarafından

ciddi bir dertlenme, üzüntü ile 10 kilo vermiştim 1 haftada 😂😂

(378 puan) tarafından

Aman zor valla hastalık yaaa şimdi bişey yiyemiyorum ama devam edicem vermişken daha da vereyim:D

(1,190 puan) tarafından

darısı başıma 😅😅

+1 oy
(6,733 puan) tarafından

Darısı başıma inşallah 😂 🤣 🤣 

(1,172 puan) tarafından

Deme kız çok kötü

(6,733 puan) tarafından

Hastalığı demiyom kız 🤣kilo vermeyi🤣🤣

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Vallahi keşke benimde iştah gitse bende kendime savaş açtım bugün tek öğün yaşama girdim

0 oy
(1,172 puan) tarafından

Öyle oluyor canım benim bir hafta tüm değerler dip oldu sonra bir baktım ayağa bile kalkamıyorum tüm ağzım yara oşfu 12 kg verdim bir haftada Şimdi doğumdan sonra yine kilo aldım bazen diyorum keşke yine öyle oşsa bir yandan da diyorum saçmalama manyak mısın😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
8 cevap 222 göst.

Kategoriler

1,447,112 soru

23,771,638 cevap

315,976 kullanıcı

...