+2 oy
63 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,293 puan) tarafından

Annemi cok ozluyorum o hem babam,bacim,arkadasim herseyimdi oni kaybettim herseyim bitti 

Insan o bagsizligi hep ozluyor annen yok kimsen yok sozu de o kadar dogru ki

Memleketimde dayilarim,teyzem butin akrabaladim hayatta 1 senedir ne kapimi actilar,ne ne haldesin diye merak ettilrr 

Hayatimda yalnzca 4 yasinda bir evladim var baska da kimse yok yalnz yasiyorm 

Ama hem annemi cok ozluyorm o varken kimseye ijtiyac duymuyordm hem de bir bag ariyorum ailesi olam insanlara oyle ozenuyorum ki 

Benim kaderim.boyleymis sicak ikiskilerim olan bir dostum da yok var hayatimda arkadaslarim ama olmuyo yine de 

Oglum da yakniz buyuyo bu bayramda ekislendim dayilarima tryzeme bayramda da gitmedim 

Gecen yik on gun sonra Ramazab gelmisti annemin olumunden hemen sonra biri iftara davet etmedi biri yalnz kalma demedi hepsinden nefret ediyorum

Hele teyzem annem ona analik yaoti yetmedi torunaleina bike ucretsiz bakti teyzem bir kez olsn ne evine davet etti ne de geldi hepsine hakkim olsn diyorum oylesine icimi dokmek istedm

1 cevap

+1 oy
(1,182 puan) tarafından

Ah canım benim rabbim anneciğinin mekanını cennet etsin ne kadar sanslisinki annen sana güzel hatıralar bırakmış benim ailem hayatta ama ailem varmi yokmu belli değil annem babam kardeşim yürüme 15 dakika mesafede gelsinler diye gözlerinin içine bakarım evime gelmezler bizden hoşlanmazlar evlerine gidelim istemezler babamın evine bile gidemiyorum annem kızıma katlanamaz hiç çok üzülüyorum kızıma kızımda anane diye deli olur geçende aradım masal konuşmak istedi diye ver konuşayım demedi soğuk soğuk iyi tamam dedi kapadı telefonu yeri geliyo insana ailesinden fayda olmuyor kimseden olmaz canım sen evladına sarıl ve şükür et annecigini güzel hatirliyorsun rabbim sana sabırlar versin 

(3,293 puan) tarafından

Annrm ben gurbetteyken de yanima geldi her dain yanimdausimydi gekirdim evinde aylarca kaldum sifir evini oglum yaramazdi dokap kapagini bile kirdi dovexdktm annem bana kizdi torununa canini feda ediyodu mâasini evini hep acti Allah razi olsn ondan birden boyle buyuj bosluga dustum ozluyorum

Resmen koca dunyasa 4 yasinda kcuk cocuktan baskasi yok bir aile sixakligi ariyorum oglum buyuyunxe ins braz daha az hissederim 

(1,182 puan) tarafından

Çok zor canım ama insan oğlu her şeye alışıyor rabbim yardımcın olsun 

(3,293 puan) tarafından

Benim payima da yalnzlik dustu 

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 97 göst.
+1 oy
5 cevap 161 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Cangul19 (101 puan) tarafından soruldu
+3 oy