+10 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (1,080 puan) tarafından

Gunaydin kizlarrr dun kontrole gittim ,doktorum ne istiyosun dedi hic farketmez sağlıklı olsun dedim,bellmi dedim evet sende bakabilirsin dedi ben anlamiyorum dedim😁eliyle gosterdi bacaklarinin arasinda bisey vardi o an agladim heyecandan 😁🥹erkek dedi ama simdiden herseyi mavi yapma dedi iki hafta sonra gene gel dedi ama net erkek dedi herseyin hayirlisi olsun insallah♥️kordonlarimi baglatmak istiyorum ama bi yandan da kararsizim kafam karisik

13 Cevaplar

+6 oy
(150 puan) tarafından

Sağlık sorunu yoksa caiz değil sağlıkla gelsin canım 

(1,080 puan) tarafından

Sagol canim evet o yuzden kararsizim ,ama sezeryan oldugu icin 4. Gozum kesmiyor

(150 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(1,080 puan) tarafından

Amin canm

-Reklam-
+4 oy
(7,915 puan) tarafından

Aha geliyo bi oğluş 😂 hayırlısı olsun canım 

Ben bağlattım canım düşünmüyorsan bağlat bence 

(1,080 puan) tarafından

Ahaha sagol fatmacim heyecanlandim yaaa iki kizdan sonra bakalm 😁❤️vala dusunmuyorum 

+3 oy
(1,387 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah ❤️

(1,080 puan) tarafından

Çok tesekkur ederim canim💜

+3 oy
(893 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ 

(1,080 puan) tarafından

İnsalah canim sagol 😍

+2 oy
(434 puan) tarafından

Sağlıkla doğur bnada dua et benimde iki kızım var  birde oğlum olsun istiyorum inşallah bu sefer doktor kesin cinsiyeti söyler bnada 

(1,080 puan) tarafından

Kacinci haftadasin cnm allah hayirlisini nasip etsin insalah gonlunden gecen olsun

(434 puan) tarafından

En son 16 haftalıkken doktor plasenta kapatmış kız gibi ama kesin degil dedi dahada gitmedim şuan 23 haftalığım bir hafta sonra gidicem 

(1,080 puan) tarafından

Hayirlisi ne ise o olsun insallah 

+2 oy
(803 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.  Kaç haftaliksin.  Bu sene çoğunluk erkek bebek geliyor. Benimde erkekmiş 

(1,080 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim canim,15 haftaligim sende saglikla dogur insallah canim

(159 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım bende 15 haftaligim bizim günümüz aynı yarın da ben gidicem bakalım inşallah bende öğrenirim cinsiyetini  çok merak ediyorum daha hiçbir şey almadım cinsiyeti bilmediğim için aslında 11 haftalıkken kıza benziyor dedi ama ya kese ya da kemik yapısından öyle soyledi diye düşünüyorum 

(1,080 puan) tarafından

Hadi baklm hayiirlisi olsun ilk cocukmu senin

(159 puan) tarafından

Yok canım ikinci ilki erkek

önce (1,549 puan) tarafından

Cinsiyetinz ne oldu merak ettim 

+2 oy
(9,361 puan) tarafından

Aaa hayırlı olsun öğrendin demek erkek bebekler erken gösterir zaten hayırlı sağlıklı evlat olsun cnm tebrik ederim 🥰🥰

(1,080 puan) tarafından

Cookk tesekkur ederim canim🥰

+2 oy
(508 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin inşallah canım benim 

Erkekte genelde yanılma payı daha düşük oluyor 

(1,080 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim canim 😍yani bacak arasini tam acti net gordu doktor

+1 oy
(5,858 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım sağlikla kucağina al inşallah☺️

(1,080 puan) tarafından

Sagol canim benim🥰

+1 oy
önce (2,928 puan) tarafından

Mervemm çok sevindim canım benimm😻😻😻 sağlıkla gelsin inşallah yakışıklı kuzucuk 🤲🥳

önce (1,080 puan) tarafından
+1

Ayyy canimmm♥️cok tesekkur ederim cokk aminnn💜haftaya telrar gitcem bklm tam belirginlesir 

önce (2,928 puan) tarafından

Hadi hayırlısı kuzumm😻😻💕🤲💐

0 oy
(5,087 puan) tarafından

Erkeklee genelde erken belli ediyo ama net demeden alisveris yapma tabi bekle. Saglikla kucagina alirsin insallah. Baglatma icinde ucuncu gebeligin galiba 3ten sonrasi riskli gruba giriyo. Benim komsum dorduncu sezaryenle dogum yapti olumden dondu. Baska bi arkadasim ucuncude baglatti. Karar senin tabi.

(1,080 puan) tarafından

Evet canim doktorumda oyle dedi net dedi ama yinede bi iki hafta bekle hemen herdeyi alma dedi :)) vala esim bana birakti istiyorsan baglat dedi doktorumla bi konusuyum bakiyim ,zatn buyugu 5 kucugu 3 e bebekte dogarsa insalah ancak onlari buyuturuz 

0 oy
(274 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al canım benimde iki kızım var dua et inşallah banada nasip olur bu meyveyi de tatmak 

(1,080 puan) tarafından

Sagl cnm allah gonlune gore versin insallah

0 oy
(2,369 puan) tarafından

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin. Bende kordon bağlatma konusunda kararsızım. 4. Çocuğu veya sezeryanı gözüm yemiyor ama kendimi kısırlaştırmakta istemiyorum. Spiral+hap denicem sanırım doğumdan sonra 😥

(1,080 puan) tarafından

Sagol canim vala ben korkuyorum 3. Bile zor yaptmn4. Asla dusunmem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ZeynepGamze01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy