+3 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından

Arkadaşlar eşim birkaç ay önce Bursa'ya gitti Bursa'da işi vardı gittiği zaman Bursa'da iş yerinde çalışan bir kadın işte hesabını vermişti Instagram hesabını vermişti öyle merhaba merhaba konuşuyordu la böyle kadın mesajlar atıyordu ona eşimin şifresi bende vardı eşim bilmiyor tabii ben de sahte bir hesapta kadına yazdım işte eşime yazıyorsunuz falan sonra kadın kimsin falan dedi bana güven falan dedi kim olduğumu kadına söyledim işte eşimin ismini söyledim işte  söyledim kadına böyle samimileşti konuştuk falan işte bir daha kadınla yani normal şekilde de konuştuk dertleştim kadınla falan eşim bugünlerde tekrar Bursa'ya gidecek korkuyorum tekrar giderse o kadınla konuşur mu yani kadın söyler mi eşiniz bana yazsa ya da eşiniz bana söyledi diye çok korkuyorum arkadaşlar o zaman da kadına söyledim eşim bilmesi ne olur falan söyledim ama insanoğlu nankörlük yapsa söyle sen  eşin  bana ulaştı diye çok korkuyorum yeni ayrı evde geçtik huzurum bozulur eşime ne derim bu işin içinde nasıl cikcam  kaç gündür yatamiyorum

17 Cevaplar

+7 oy
(1,189 puan) tarafından

zaten sen niye o kadınla muhatap olup dertleşiyorsun ki? kendini küçültüyorsun.

eğer kocan böyle bir halt yiyorsa kadından ziyade kocanla konuşacaksın. çünkü başta suçlu kocan olur. 

(80 puan) tarafından

Kadın benden 20 sene büyük bı abla iyi konuştuk şimdi korkutorm yaa eşime soylese

(1,189 puan) tarafından
+1

daha dün esra erolda damadından hamile kalan kaynana haberi çıkmış. insanlara nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz

(114 puan) tarafından
+1

O işte bir is var bence damadı olmadan once iliskileri vardi.Altinlari toplamak için hasta olan kiziyla nisanlandirdi Eve rahat girsin ciksin diye.Resmen seytandan bile şeytan bi millet olduk.

(1,189 puan) tarafından

sebebi her neyse bilemem ama işte insan anasına bile güvenmemeli demek ki

(114 puan) tarafından

Yok anasına babasına guvensin ama herkes anne baba olmamali iste.Kotu insan anaykende babaykende kötü oluyor.Kötülük evlat ayrımı yapmıyor.Pislik insanlar her zaman pisliktir sonuc bu.

-Reklam-
+6 oy
(158,136 puan) tarafından

ohooooo nerden tutsam elimde kaliyon hem yaziyon hem yalvariyon esim bilmesin nolur diye amacin ne hayatim senin ayrilacak toto yoksa ne kurcaliyon hadi kurcaladan ne yalvariyon ya susup kabullencen kiii nedense hep susanlar aldatiliyo yada kurcaladiysan isin ne oldunu ogremicen evli barkli kadinsin ergen olsan aman annem babam duymasin dersin anlarimda bune hem yazip hem nolur kocam duymasin demek duyarsa duysun nolcak😏

+2 oy
(195 puan) tarafından

Sem öyle kadınla samimi oldun kendini tanıttın 

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmussun resmen

+2 oy
(476 puan) tarafından

Anlayamıyorum bir şüphe en ufak bir şüphe bile olsa nasıl oluyorda o kadınla samimiyet kurup konuşabiliyorsunuz ister sizden küçük yada büyük olsun hiç önemli değil böyle bşr şüphem varsa çatır çatır konuşur yüzlerine vururum ne o öyle arkadan iş çevirir gibi sen kimsin derdim şu kişinin eşiyim niye görüşüyorsunuz samimiyetin ne derdim kii ben bu durumlarda karşıyla hiç görüşmem benim muhattabım eşimdir yapan kişide eşiniz önce eşinizle konuşup hesap sorun 

+2 oy
(2,616 puan) tarafından

Bu kadar is dondurecegine esine niye soylemedin swn niye elin kadiniyla konusuyosun diye hakliyken haksiz konuma dusuyosunuz 

+2 oy
(114 puan) tarafından

Kadınla neden yazistiniz esinize sormak yerine?Cok utanc verici ya.Sahsen ben calisiorm eşim benim is arkadasima yazsa cok utanirim ya.Aldatan aldatir bunu unutmayin.Siz instagramdan yazdiniz diye aldatmamazlik yapmaz.Pesine adam takın yine aldatmak isteyen aldatir.Bu hamur meselesi...

+2 oy
(7,320 puan) tarafından

Kusura bakma da işin içine etmişsin. Önce kadına eşimle görüşüyorsun diyosun aniden ne oluyosa kalkıp dost gibi dertleşiyosun. 

Neresinden tutsan elinde kalıyor

(3,973 puan) tarafından

Ne yapmak istemiş niye yapmış bende anlamadım

Hoş konuştuysan konuştun niye korkuyon eşinden 

(7,320 puan) tarafından

Normal değil yaptığı. Önce eşimle görüşüyosun diye suçla daha sonra dertleş. 

(80 puan) tarafından

Arkadaşlar herhalde tam anlamadınız eşim kadınla normal bir arkadaş gibi konuşmuştular bilmiyorum yani belki izin verseydin daha ilerisi gelecekti belki de düşündüğüm gibi değil onu tam olarak bilmiyorum sadece merhaba merhaba ne haber iyiyim siz ne yapıyorsun gibi konuşmalar vardı Instagram sayfası hesabında ben de kadına yazdım işte özel gizli bir hesapta sonra kadınla böyle konuştuk samimileştik yani kadın eşimin sevgilisi değildi arkadaşlar bunu altını çiziyorum normal arkadaşça konuşmuşlar kadın iyi bir kadın da yani böyle konuştu falan işte dedi ben bilmiyorum evli olduğunu hani bilseydim asla konuşmazdım falan işte şimdi korkuyorum acaba o Bursa'ya giderse yani oraya giderse acaba kadına anlatır mı eşim benimle konuşuyor ya da eşinizle konuştum diye ama defalarca kadının üstüne basa basa söyledim ne olur eşim bilmesin bilirse kötü olur sevmiyor böyle şeyleri demiştim

(7,320 puan) tarafından

Aynı şeyleri söylüyorsun doğru anladık. Acaba niyetleri nedir diye nabız ölçmüşsün. 

+1 oy
(16,412 puan) tarafından

Kocandan çok elin kadınına güveniyorsun. Niye bişeyleri başkasından duymak istedinki. Konuşuyor olsalar yada ilişkileri olsa kadin sana bunu itiraf mi edecekti. Madem şüpheleniyorsun takip edip kendin bulmalısın. Şüphelendiğin kadina sormak çok saçma. Birde madem şüphelendin kadinla nasıl sohbet edebildin. Konuşuyorlarsa kadin çoktan söylemiştir zaten kocana. 

(80 puan) tarafından

Konuşmuyor eşim gene oraya bı iş nedeniyle gitcek yaa kadın soylese korkuyorum 

+1 oy
(9 puan) tarafından

Lütfen kendinizi hiçe saymayin o kadınla iletişime bir dah kesinlikle konuşmayın muhtelemen eşinize demiştir ama eşiniz size demiyordur. Çünkü varsa bir şey ortaya çıkacak. Ama muhatap olmayın 

(80 puan) tarafından

Yok canım söylemediğini biliyorum söylese eşim her türlü bana söyler tamam aralarını öyle bir ilişki yok yani sadece merhaba merhaba belki de arkadaş çok konuştuk da konuşacaklar yani şimdi korkuyorum Bursa'ya giderse yani oraya giderse belki kadın söyler işte eşinle aran nasıl eşim benimle iletişime geçti falan derse şimdi böyle arkasından iş çevirmem kesinlikle istemiyor nasıl çıkacağım bu işin içinde aklım almıyor

+1 oy
(5,416 puan) tarafından

Yanı herşey okey de kimse mi yok konusacak dertleşiyosun o kadınla. Dıyebılır yani nıye demesın zaten baştan hata ne gerek var ınsatgramını verıyor konusuyorlar falan 

+1 oy
(836 puan) tarafından

Yani yaptıgınız çok saçma değil mi ortada bırsey yoksa kadına yazmak nedır süphelendiniz mi ne dıye yazdınız eşimden uzak dur mu dedninz ne dedınız yanı yaşı büyük dertleştim dıyorsnz derdinizi anlatacak başka kimse kalmadı mı ve bızden nasıl bir akıl vermemizi beklıyorsnz insanoğlu yani herseyı yapabılir eşinle senı kavga ettırır veya bunu koz olarak kullanır hiçbirsey de yoksa kendini küçük duruma düşürmüssn

+1 oy
(29,745 puan) tarafından

Sen ne için görüşme gereği duydun ve bu görüşme nedne normal geliyor normal değil çünkü 

+1 oy
(4,243 puan) tarafından

Canım kusura bakma da sen o kadına yazarak en büyük hatayi yapmissin zaten 

Niye kendini küçük düşüruyorsun ki 

O kadın kimde muhatap oluyorsun 

Senin muhatap olacagin önlem alacagin kişi eşin olur 

O kadına konussan ne konusmasan ne 

O kadına Ahmet olmaz Mehmet olur 

Mehmet olmazsa Ali olur yani 

O yolun yolcusuysa sıkıntı 

Bence eşin gitmeden güzelce karsina al konus 

Ordayken bi sorun cikarsa daha kötü olur

(80 puan) tarafından

Ya oraya mı gidecek tam bilmiyorum belki oraya gitmez başka yere gider onu tam olarak bilmiyorum yani korktuğum nokta ya karşı oraya giderse kadın ona söylese eşim bana yazmış benimle dertleşmiş falan dese hani onu düşünemiyorum çünkü benim eşim asla beni dinlemez hemen yargılıyor

(4,243 puan) tarafından

Sen niye tanımadığın biriyle dertlesiyorsun ki bacim

İnsan şurda annesine arkadaşına bile anlatirken on kere düşünüyor 

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Birde dertleştin mi ayyy çok mantıksız hareket sergilemişsin direk eklendiğinde silicektin tepkini göstericektin vallah eşin yapmaz diyemiycem neler okuyoruz pis nefisli erkekler yapan yapıyor takip et 

0 oy
(855 puan) tarafından

Tabiki söyleyecek kusura bakma bacım lütfen özür diliyorum ama SLK mısın? Bir daha kocama yazma kocamla ilişkin mi var ayağını denk al diyemiceksen ne diye kadına yazıyorsun neyin derdini açtın yaa. Ve tam olarak seni korkutan ne? Kadına anlattıkların mı? Kadına yazmış olmandan mı korkun? İnsan zaaflarını anlatır mı hiç düşmanına? Düşman diyorum çünkü düşman adayı görünüyor. Kocanla ilişkisi yoksa da oldurdun bence tebrikler. Kocan sana hesap soracak olursa da dik dur sen evli barklı adamsin ne diye elin kadınıyla konusuyorsun diye hesap sorman lazım. Suçlu gibi davranırsan suçlu olursun 

(80 puan) tarafından

Çok korkuyorum  neden kadına yazdin diyecek 

0 oy
(1,391 puan) tarafından

Durduk yere kendi kendine iş çıkarmışsın başkasından duymasın sen kendin söyle eşine ben böyle böyle yazdım diye şimdi konusmasalar bile kocan dicek ona kusura bakma eşim sana yazmış falan diye durduk yere kocanı mahcup etmişsin o kadına karşı 

0 oy
(3,189 puan) tarafından

Niye bu kadar kendinizi kusuk dusuruyorsunuz anlamiyorum

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 828 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
+4 oy
22 cevap 942 göst.
+3 oy
8 cevap 172 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,540 puan) tarafından soruldu