+1 oy
120 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,447 puan) tarafından

Tek bende mi var bilmiyorum ama emzirirken aşırı iştahmı açılıyor gebelikte kilo almıyorum Ama emzirirken alıyorum Bebeğim 1 aylık dartldım 85 kiloyum 2 ay olana kadar başladım diyetin acıktıkça gidip su içiyorum daha önce de yaptım verebiliyorum yani eğer boğazımı tutarsatutarsam😆

Emziren anneler Siz ne durumdasınız

10 Cevaplar

+1 oy
önce (89 puan) tarafından

Ben de aynı öyleyim canım 3 aylık bebeğim var. Ama diyet yapmıyorum yiyorum 😅

-Reklam-
+1 oy
önce (3,546 puan) tarafından

+12 kilo ile dogum yaptım bebegim 10 aylik olacak -21 kilodayim hamileligimden beri diyet yapıyorum sütümü hiç etkilemedi. Evet diyet güzel ama biraz yapıyla da alakalı bence. Çünkü ben hiç acıktığımi hissetmiyorum yemek saati geldi diye yiyorum arkadaşım bir şeyler atistirmazsa hemen sekeri düşüyor emzirirken bile kendinden geçiyor dogum kiloları da kaldı +15 kiloda su an 

+1 oy
önce (473 puan) tarafından

Emzirdigimiz için kan şekeri düşüyor bence hep tatlı arıyor gözüm ama kilo bence yapısal bişey ben 59 la doğuma gittim şuan 57 yım yani ama çokta iştahim yoktur oğlum 7 aylık olucak ister istemez açıklıyoruz bence süt veriyosan diyetini ertele süt emen çocuk dahab saglikli oluyor büyük oğlum hiç emmedi şuan 15 yaşında azıcık hasta olsa hemen serum yemesi lazım ama ikinci öyle değil iki buçuk yaşına kadar emdi çok nadir hasta olur yani

+1 oy
önce (2,444 puan) tarafından

Ben doğumdan sonra 72 olarak eve geldim ve 80 kiloya çıktım emzirdikce tatlı istedi canım. Şimdi bebem 6 aylık ve aralıklı oruç grubu var whatsappta motivasyon grubu. Tabaklarimizi yaptigimiz sporları falan atıyoruz. Birbirimizi motive ediyoruz. Daha önce bu grupla 21 günde 7 kilo vermiştim tekrar katıldım. Size de tavsiye ederim. Ancak bugün ellerim titredi 17 saat açlık yaptım. Sutum şuan için iyi 2. Gündeyiz 

önce (1,171 puan) tarafından

Gruba ekleyebiliyor musun

0 oy
önce (1,046 puan) tarafından

bebeğin daha 1 aylık dur bismillah ne diyeti. önce sen toparlan. bebeğin en az 6 aylık olana kadar da diyet düşünme. emzirken bile gidiyor kilolar. 

iştah artması da doğal süt üretiyorsun. 

önce (2,447 puan) tarafından

Ben yersem hemen alıyorum canı m önünü kesmesssem 100 kiloya kadar gider sütümü eklilemiyecek şekilde beslenecem ona dikkat ediyorum

önce (1,046 puan) tarafından

tabi abartı olmadan düzgün beslenmek lazım. bol bol su iç

0 oy
önce (478 puan) tarafından

Az yiyeceksen kesinlikle kaliteli beslen çünkü açlıkta süt çabuk etkileniyor süt gitti mi gelmesi daha zor, bebeğinde küçükmüş bence biraz büyüsün öyle diyet spor çabuk verirsin hiç riske girme bence

0 oy
önce (10,695 puan) tarafından

Şuan emzirmiyorum ama emzirme döneminde bende çok kilo aldım 2 oğlum da da çok iştahım açıktı bebek emdikçe benim tatlı yiyesim geliyordu 

0 oy
önce (132 puan) tarafından

İlk gebeliyimde 62 ile hamile kaldım 58 kiloya düşdüm bulantılar yüzünden sonra doğuma kadar 22 kilo aldım toplam.. 80 kilo ile sezeryen oldum 1 ay içinde 16 kilo verdim diyet yapmadım ama gece uykusuz kalıyodum gündüzde yemek yemeye zamanım olmuyodu çoğu zaman ayak üstü atıştırıyodum akşamları yiyodum sadece (ramazana denk geldiyi için gündüz sofra kurmuyodum)sadece anne sütüyle besleniyodu kızım.. sütümde boldu ama şimdiki aklım olsa kendime iyi bakardım evet sütüm boldu ama kaliteli yiyecekler tüketip sütümü daha kaliteli hale getirebilirdim.. 

0 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Gebeyken noyle açıklıyorum.emzirrirken daha istahlandim

0 oy
önce (13,907 puan) tarafından

Benim çok kilom yok ama bu ara iyi yiyorum. Dur demek adına kardeşime liste yaptırdım dün

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,017 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,201 soru

23,757,334 cevap

315,248 kullanıcı

...