+1 oy
87 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Oğlum geçen ay 4 yaşına girdi bir huysuzluk bir aksilik anlatamam canı ne isterse onu yapıyor, bizi hiç dinlemiyor , canı isterse cevap veriyor sürekli yaramazlık sürekli isyan ve sürekli itiraz halinde . Neyi yapma desem onu yapıyor dili pabuç gibi 1 haftadır perişan etti beni özelliklee yaa :(

2 Cevaplar

+1 oy
(114 puan) tarafından

Geçer annesi;))Biz 5 Yasindayiz yeni yeni yormamaya başladı.Bu erkek cocukları var ya 3 çocuğa bedel;)

(50 puan) tarafından

Ya aslında bende seviyorum enerjisini ama bakalım öğretmeni ne diyecek :D bir de kız çocukları masum melek gibi erkek bebeler hep hareketli 

(114 puan) tarafından

Oglum şey diyor.Ögretmen beni hep uyariyor anne diyor Bende diyorum ki acaba neden uyariyor oglum diyorm;)Hep erkekleri uyariyor diyor;) Bakarmisinz yaş 5 şimdiden ayirimin farkinda;)ve hareketli hepsi çünkü;)

(50 puan) tarafından

Hahahah ne güzel anlatmış bir de :D 

(114 puan) tarafından

Aynen canm;)Allah sağlık sihhat versin gecer zor gunlerde yeterki mutlu olsunlar iyi insanlarla karsilassinlar.Rabbim cümlemizin çocuğunu korusun🙏

(50 puan) tarafından

Aminnn çokca amin onlara sağlık sıhhat bize sabır ve enerji :)

-Reklam-
+1 oy
(7,915 puan) tarafından

5 yaştan selam 👋 aynısı küçük ergen başıma bide kaynanalığı başladı ne yapsam batıyor çocuğa niye oturuyorsun şunu yapsana yemek yapsana evi temizle yatma niye yatıyorsun vs vs 😂

(50 puan) tarafından

Aynı aynı biraz yatayım dedim akşam yatılır anne dedi dün oyuncaklarla yemek yapıyor sana çorba yapayım dedi iyi pişir fırında dedin yanlışlıkla anne çorba fırında pişmiyor kek fırında pişer diyor ,sokakta elimi bırakma arabalar çarpar diyorum kaldırımı gösterip anne arabalar buraya gelmez ki normal yoldan geçerler diyor her şeye bir lafı var her şeyee

(7,915 puan) tarafından

Evet evet laf bitmiyor bunlarda 😂

(50 puan) tarafından

Bir de herkesle tanışıyor sizinki dr öyle mi parka gitse hemen arkadaşlık kuruyor çocuklarla hatta çocukların annelerine bile laf atıyor sanki park bizimmiş gibi hoşgeldiniz teyze diyor

(7,915 puan) tarafından

Yok benimki okadar değil çekingen baya

(50 puan) tarafından

Yaa benimki herkese salça durduramıyorum

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 108 göst.
0 oy
8 cevap 328 göst.
+2 oy
5 cevap 104 göst.

Kategoriler