+2 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (328 puan) tarafından

Arkadaşlar 3.5 aylık bebeğim var. Ben huy olarak kimsenin birşeyini alıp kullanamıyorum. Yani hiç almam ya da kullanmam ama başkasından da almam. Neyse eltimin 6 yaşında oğlu var ve 6 yol önce şeyimin kuzeninin bebeğinin mama sandalyesini eltime vermişler o da kullanmış. Kv eşime Ahmet kullandı şimdi senin bebeğin kullansın diye sakladım demiş. Ama istemiyorum. Şükür alacak imkanımız var aşırı pahalı değil uygun birşry alırım ama benim olur düşüncesindeyim. Eşime söyledim annesini kırmamak için önüme taş koydu bende kv arayıp uyuyun bir dille söylemeyi düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? 

10 Cevaplar

+2 oy
(1,109 puan) tarafından

Kendin söylüyorsun zaten kullanmak istemediğini.kayınvaliden söylerse aldığını dersin 

Ona başka ihtiyacı olan birine vermesini söylersin

-Reklam-
+1 oy
(6,416 puan) tarafından

Şuan o sandalye kayınvalidendeyse orada kalsın sen kendine al bir tane kaynanandaki sandalyeyi de gittikçe orada kullanırsınız benim annemlerde yedek var mesela oraya gittiğimde iyi oluyor yemek yerken kullanıyoruz 

(2,251 puan) tarafından
+1

Çok haklı bir yorum. Benimde kaynanamda var bir tane ve hangi çocuk gitse içinde yediriyoruz. Çok pratik oluyor. 

0 oy
(4,243 puan) tarafından

Bana da demişlerdi ilk kizimda ama ben direk söyledim 

Aldım da yenisini

0 oy
(522 puan) tarafından

Anne ben şahsen kullanırım görümcem mesela bana oğlunun küçüklerini gönderdi ve çok bayağı vardı hepsi Bir kere giyilmiş hepsini kullandım böyle şeyleri şey yapmam ben tabii senin Kendi tercihin şey yapabilirsin orada kullanabilirsin onu gittiğimiz zaman orada dursun gelen çocuklar da kullanmış olur sen de yenisini aldım de alacağım deme

0 oy
(920 puan) tarafından

Bence boşu boşuna almayın diye söylemiş olabilir benim yigenimin ana kucağı vardı bir kaç aya kullanamayacaklar bebekler hızlı büyüyor  neden aynı parayı varken vereyim eskimiyor bir şey olmuyor bir kaç ay sonra bana lazım bile olmayacak satmak zorunda kalacağım ondansa yigeniminkini almayı düşünüyorum bence oda bu şekilde düşünmüş kaynanamin evine çıkarken de oraya da ayrı beşik almak istemedim yeme içmemiz bir çünkü eltimin beşiğini alacağım kızımın yeni beşiği bizim evimizde olucak ama siz istemiyorsanız tabi eşinizle konuşun ben bir kaç aya elden çıkacak şeyleri böyle yapıyorum almamakla alakası yok Allah'a şükür her şeyin engüzeli var ama varken almak saçma yani ondansa varken bir kaç aya atacağınız şeyin yerine onun parasıyla  geleceğine yatırım yapabilirsin veya onun icin daha güzel bir şey alabilirsin 

0 oy
(855 puan) tarafından

Kaynanangilde kalsın gıttıkçe kullanırsın. Kaynanadan çok annene gıdıyorsan al oraya bırak işini görsün sen evine alırısn yenisini. Keşke bizim de olsaydı kaynanangilde oğlum hiç rahat vermiyor yer sofrasında

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Açıkça söyle anne benim alıcak gücüm var sen onu ihtiyaç sahibi birine ver sevap olsun de 🤣

0 oy
(3,644 puan) tarafından

Benim annemde de kaynanamda da var bir mama sandalyesi lazım oluyor. Kaynanana anne o sende kalsın sana geldikçe kullanırız ben aldım yenisini de bence onun evinde torununun bir eşyasının olması hoşuna gider hem de nazikçe reddetmiş olursun

0 oy
(1,319 puan) tarafından

Ben ablamdan bile almadım  arama bence yenisini gidin alın sonrada bu uygun değildi bebegime falan diye uydur brseyler iste

0 oy
(1,188 puan) tarafından

Kimseye bakmadan sen siparsini ver sana derse ben sipariş vermiştim zaten dersin onuda gidince kullanırsın 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 373 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 411 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 561 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (848 puan) tarafından soruldu