+2 oy
227 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,208 puan) tarafından

image

nasılaınız kızlar, epey zamandır yoktum . Biz nasılız?😂

2 Cevaplar

+1 oy
önce (156,254 puan) tarafından

seni kilolu cikarmis

önce (1,208 puan) tarafından

Beni geç ya eşim :))

önce (156,254 puan) tarafından

abi alakasiz cikmis☺️

Alsinda bir tık alakası var:))

-Reklam-
0 oy
önce (2,334 puan) tarafından

Çok tatlısınız canım maşallah ☺️ hastane işlerinizi ne yaotınzı canım 

Tefriciye oku canım ben hep onu okuyorum

Tamam canım Allah razı olsun inşallah eşinde de bebeğimde de bişi çıkmaz 

Amin inşallah 

önce (2,309 puan) tarafından

@iiiinciiii benim de bebeğimde bir doktor 2 hafta kafası önde dedi 1 hafta sonra gittim bu sefer kafası 3 hafta önde dedi. Kötü kötü baktı çok sıkıldım. Doktorum özelde başka ilçede ona gittim kafası biraz büyük ama normal erkek bebekler kafası biraz büyük olur dedi. Vücut arasında da bir hafta fark var normal dedi 33. Haftalardı. 

Sonuç: bebeğim doğdu kafası küçüktü. Eşim dedi bu kafa için mi günlerce ağladın🥲😢

Şuan 4 buçuk aylık biraz kafası büyük ama çok tatlı bebeğim 🫶🏻😉

@Gece_Siyah_ yorumun için Allah razı olsun canım ama kafa büyük değil beyin içinde genişleme varmış benimde oğlumun kafası 2.hafta önden gidiyordu hep doktor içimizi rahatlamıştı ondan sorun olmadığını söyledi doğdu gayet sağlıklıydı ama kafası büyüktü genetik olarak doktor zaten sorun olmadığını söylemişti

Şimdi kızıma hamileyim perinatoloji beyin içinde genişleme var dedi Allah korusun kötü sonuçlarıda varmış bende çok ağladım ertesi gün özel kliniğe gittim doktora söyledim oğlumun kafasıda hep büyüktü onunla ilgli birşey mi. Diye hayır bu beyin içinde oluşan bir genişlemeymiş kafası felan haftasıyla uyumluymuş ama gittim özel doktor o kadar baktı ki her baktığında sorun olacağını sanmıyorum dedi bütün vücudunu inceledi hiçbir sorun görmüyorum dedi içim biraz da olsa rahatladı ama  hala korku var bu ayın 22nde mr var bakalım ne olacak sonucu ile birlikte oğlumun doktoruna gideceğim 

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 408 göst.
5 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cupcake (1,111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 589 göst.
+3 oy
20 cevap 869 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (14,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,179 soru

23,757,115 cevap

315,236 kullanıcı

...