+1 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,298 puan) tarafından

Kızlar evliliğiniz boyunca isteyipte yapamadıgınız birşey varmı? 

( az önce eşim sordu fakat şu var diyebileceğim birşey bulamadım demekki çok lüzumsuz şeyler istiyorum) sizin varmı 🤣

25 Cevaplar

+4 oy
(1,031 puan) tarafından

Valla çatır çutur kendime kafama göre para harcayamadım elime kadar geçsr acaba gerçekten ihtiyacım var mı diye kırk kere düşünüyorum yada çocuğuma bişey alıyorum. Kendime alıyosam da biri kalıyor mutlaka. Bi atansam da harcasam dıyorum. 

(1,298 puan) tarafından

İnşallah tez zamanda atanırsın 🙏

(1,444 puan) tarafından

Aslında bilinen ama gozle görülmeyen bi gerçek var canım. İnşallah hayırlısıyla atanırsin ama gelir arttıkça ihtiyaç alanı genişliyor hatta kendime alacağım dediğin  ne varsa maddi artış yüzünden artan o ihtiyaç alanın da genişliyor bu yüzden geçmişte ki ihtiyaç listen yine yalan oluyor. 

(1,031 puan) tarafından

Doğru evet işim tuhaf yanı bunun da farkındayım aslında ama yinede bir şeyi alırken vicdan km rahat olur çünki kendi param derim 

(1,444 puan) tarafından

Orası öyle tabi kendi paranın tadi başka güzel 

-Reklam-
+2 oy
(14,414 puan) tarafından

Bi gün kendiliğinden hadin hazırlanın şuraya götüreyim demesini çok isterdim. 7 senelik evliyim ne tatilini bildim ne bana tam gün ayırdığını.

Umudum kaldı mı dersen hayir artık beklemiyorum

(88 puan) tarafından

Benim eşim de öyle aynı

(14,414 puan) tarafından

Zamanında gereğinden fazla değer vermişiz 

(88 puan) tarafından

Gerçekten öyle hiç Bi zaman beni anlamaz ne düşündüğümü neden üzüldüğümü sıkılıyormuyum hastasmııyım umur etmez  ailem yok gurbetteki benim ne düşündüğümü anlamaz değişik böyle insanla ömür de gecilmiyor

(14,414 puan) tarafından

Ben saldım artık canım gezdirmesin ilgilenmesini. Canım isteyince alıyorum arabayı kendim gidiyorum kızımla geziyorum. Onun için psikolojimi bozamicam kabuğundan çıkmasın evde koksun eşim umrumda degil artık.

+1 oy
(4,243 puan) tarafından

Hiç bi hayalimi gerceklestiremiyorum niye bilmiyorum da 

Eşime söylüyorum sabret zamanı var deyip duruyor 

Ömrümüz bitti bee

(2,360 puan) tarafından

Bu biz kesinlikle 

0 oy
(509 puan) tarafından

Eşimden izin beklemeden aileme gitmek isterdim kendi kararima saygi duyulsun isterdim fark edilmek isterdim gibi gibi saysam cokkkk

(1,298 puan) tarafından

Aa valla benim direk aklıma maddi yönden geldi hiç böyle düşünmemiştim bacım 

(509 puan) tarafından

Rızkın Allah'tan geldiğine inanırım hep.bi yıl çok zorluk çekip bı yıl rahat edebiliriz bence.bazi sıkıntılar aşilmiyor malesef 

(114 puan) tarafından

Gercekten eşinizden izin alarak mı ailenizin yanına gidiyorsunuz?Özel değilse nedeni nedir?Uzak mı araları mı bozuk?

(509 puan) tarafından

Bana gelince merhametsiz çünkü o diyecek hadi sizi götüreyim diye ben dedimmi kork tane bahane hazır uzakta değil önceden yarim saatti şimdi 3 saat suruyo 

0 oy
(158,166 puan) tarafından

dusundumde ne istediysem yaptim ben yaa

(7,274 puan) tarafından

hamdu senalar olsun 😂  ben kocamin haldur saldur pratik bisekilde elinden her is gelir bir adama donusup temizlik memizlik ev isi tum sorumlulugunalip kendimi onu keyf catarak izledigimi izlemek isterdim . imkansiz da. herseyi yapma ozelligi yuklense bile asla pratik biri olabilecegini sanmiorum:)

(158,166 puan) tarafından

kiz benimkinin elinden her halt geliyo valla tamir dolap yapma falan her b oku biliyo yemekde yapiyo ama yaptigi yemek yenmiyo🤣🤣

(7,274 puan) tarafından

yik benimki hicbisey gelmez meslegi allahtan sigortaci diye çene calmak dialog ikili insan iliskileri. yoksa el becerisi gerektiren bir meslegi olsa resmen aç kalirdik 😂

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Eşim ve çocuklarla birlikte ülke turlarına gitmek istiyorum. Eşim de istiyor ama daha vakit var, bakalım. 

(1,298 puan) tarafından

İnşallah kısa süre içinde gidersiniz 🙏

0 oy
(3,645 puan) tarafından

Şükür yokmuş öyle bir şey istedigimi yapmışım ya da yapmamisim

0 oy
(2,618 puan) tarafından

Huzur istedim esimin ailesinin sacma sapan bi kac tavri var ozunde iyi insanlar ama o tavirlari yuzunden sogudum gidip gelmek icimden gelmiyo ama bisey de diyemiyorum elle tutulur bisey yok bunun disinda balayina gitmedigime pismanim 

(2,618 puan) tarafından
+1

Ya soyle aslinda kotu niyetli degiller ama cocuguma asiri duskunler bi durum karsisinda benden once yok yok yapmayin yok yok oyle olmasin dedikleri zaman sinirleniyorum benden cok cocugumu dusunuyolar herseye karisiyolar bunlar yani ya da biri beni davet eder haberim bile olmaz birinin evinde kedi var cocugu tirmalar biri bahcesine cagiriri orda ari var cocugu sokarlar dugun nisan mevlit olur kalabaliga girmesin cocuk derler millet beni cagiriyo benim haberim olmadan kaynanam kabul etmiyo 

(3 puan) tarafından

AA vallahi bende bu durumları yaşıyorum benim yerime karar vermeleri beni inanılmaz sinirlendiriyor artık 5 yılım doldu hani ozlerinde iyiler bişey demiyorum bu vakte kadar da hep dedim iyi niyetinden yaptı söyledi falan ama artık sınırları çok zorluyorlar dayanamadım ya

(3 puan) tarafından

Bide hergun benimle konuşmak istiyor aramadigimda kusuyor bende o herşeye müdahil olduğu için açık asi hergun konuşmak istemiyorum 5 yıldır ilk defa sadece bir hafta boyunca konuşmadık küsmüş aramadigim için öyle yani bazen nasıl davranacağını bilmiyorum 

(2,618 puan) tarafından

Senin sadece kaynanan ama benim kayinbabam da oyle daha beter hatta 

(1,172 puan) tarafından

Benimkide kıskanç karışkandı şuan 3 aydııır yanından bile geçsem geçse konuşmuyoruz kafa rahat

0 oy
(1,394 puan) tarafından

Sanırım benimde yok ya düşündümde bı ☺️

(1,298 puan) tarafından

Çok şükür ❤

0 oy
(8,593 puan) tarafından

Düşündüm de benimde yok ya istediğimi yapıyorum şükür 

(1,298 puan) tarafından

Çok şükür 🙏

0 oy
(4,410 puan) tarafından

Benim de yok çük şükür ya. Düşündüm de bulamadım :))

(1,298 puan) tarafından

Çok sükür 🙏💋

0 oy
(1,934 puan) tarafından

Düşündüm de sanırım yok ya, ben zaten isteklerimi kendim alıyorum, onun haricinde kocam benden daha fazla gezmeyi seven bir insan . Eee ailemi görmek istediğim zaman hafta sonları Sakarya ya kaçıyoruz . Yok sanırım kocamdan Allah razı olsun 😁

(1,298 puan) tarafından

Çok şükür 🙏🌸

0 oy
(3,293 puan) tarafından

Bir arabam olsn cok isterdim ama imkansiz kocam vizyonsuz ne ehliyeti var ne de almayaa gozu ben anca oglum buyurde bekarken kullanirsa anca o zaman gorurum oda evlenene kadar en fazla sonra kendi ailesi onceligi olur o mutku olsn da tek yayan da giderim ay memleketimin bu konuyla alajali olmasa da ilintili  atasozu var onu da aktarayim

Inersin gonul inersin

Attan esege de binersin

Onu da bulamazsan yayanda gidersin

0 oy
(1,320 puan) tarafından

Yok sanırım ya ne istiyorsak yapıyoruz 

(1,298 puan) tarafından

Çok şükür

0 oy
(20,936 puan) tarafından

Kocamla gez toz yapamadım pandemi sonra hamilelik çocuk derken araba da yok öyle böyle beş yıl geçti birazda içim mı geçti ne üşengeç oldum 

(1,298 puan) tarafından

O üşengecim bende de var ya gezmek istiyorum ama üşeniyorum

0 oy
(160 puan) tarafından

İstediklerim yavaş yavaş olmaya başladı çok şükür çokta az şeyler kaldı..

Şuan istediğim sıfır araba almak oda eşim için istiyorum...

(1,298 puan) tarafından

İnşallah alırsınız 

0 oy
(826 puan) tarafından

İstediğim hiç bir şey olmadı olmayacak gibi de görünüyor. 

(1,298 puan) tarafından

İnşallah hayırlısı ile olur  bacım 🙏

0 oy
(153 puan) tarafından

Cok sey warda aklima gelmediki😂belkide yoktur karar veremedim ahahahh

(1,298 puan) tarafından

Ahaha 🤣 sen bi karar verde gel bacım

(153 puan) tarafından

Demi😂😂

0 oy
(3,696 puan) tarafından

Kocamla korku evine gitmek 😅 adam asla gitmem hayatta gitmem diye patır patır yemin ediyo 

(1,298 puan) tarafından

Ayyy bende istiyom da yok diyor onaa  yeterince herşeyden korkuyon diyo 🤣🤣🤣

(3,696 puan) tarafından

Bizde korkan o . Normalde hicbiseyden korkmaz korku evinden tırsıyo adam . Kalkar orda görevli adamın birine korkuyla istemsiz çakarım sonumuz karakolda olur diyo ki çok haklı 

0 oy
(98 puan) tarafından

İstediğim gibi para harcamak olabilir 

(1,298 puan) tarafından

Harcarsın inşallah 🙏

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 956 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 574 göst.
0 oy
45 cevap 773 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 583 göst.
14 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Tatlisanne95 (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,114 soru

23,771,719 cevap

315,977 kullanıcı

...