+1 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (172 puan) tarafından

Dün aksam eşime dedim sn küçüğü yatır bnd büyüğü  vakit geçirelim sessiz sakin dedim neyse o küçüğü uyutu bnd büyükle biraz uğraştım sonra uyudu hemen kocamın yanına gittim guleryuzle....çay getirdim TV'den film bakıyordim telefonu çaldı bacisiyla konuştu araba alcaklarmis bnd o ara film açtım çay doldurdum o hala konuşuyor sonra teli kapati başkasını aradı onla konuştu sonra yine kapati bu seferde diğer kardeşi aradı bnd filmi kapatim çay içiyorum ama nasıl sinirlendim 

Sonra kardeşiyle konusrken balkona çıktı geldi iki dakika oturdu bu seferde o konuştu arkadasi aradı böyle bı buçuk saat geçti bnd sinirlendim odaya geçtim o yine konuştu bu seferde bacisiyla 

Sonra odaya geldi niye böyle yapıyon onlar aradı bn napim flan dedi bnd sıra bna geldimi sonunda dedim bu seferde bn istemiyorum dedim bağırdım defol dedim önceliği bna bize vermiyorsun dedim anası bile fark etmiş karın peşinde dolaşıyor sn iki dakka konusmuyon demiş bunları söyledim kovdum odadan sonra geldi işte yok haklsin yok onlar aradı sonra barıştık ama

Hala sinirliyim kızlar önceliği biz değiliz balkona sigara içmeye çıkar yarım sat gelmez zaten 3 saat zor göruyoruz birbirimizi elinde tel oyalanir hep bn konusurum şaka yaparım 

Bnd ona artık kendimi torpulucem dedim nerde yanlis yapıyorm çok değer verdiğim içinmi böyle bnd onun gibimi olayım herkes bı koltukta otursun sonra akşamı olsun hatam n bnm nasıl davranmalıyim

4 Cevaplar

+1 oy
(431 puan) tarafından

Yani okurken acaba ben mi yazdım dedim o kadar aynı yaşadıklarımız. Ama benim eşim çok kimseyle konuşmaz dışarı çıkmaz isten eve evden işe bide anasının evine o kadar buna rağmen evde varken yok gibi ben bütün hafta pazar olsun diye bekliyorum biraz zaman geçirelim diye sabahtan gidiyor anasına akşama da bizi çağırıyor yemeği çayı orda içip eve geliyor evdeyken de telefon elinden düşmüyor ben şikayet edince kötü oluyorum. Biraz geride durayım kendi gelsin diyorum bu sefer hepten kopuyoruz evliliğin bir anlamı kalmıyor biri çözüm bulursa bana da haber etsin 😁

(3,552 puan) tarafından

Pazar günleri sende gidiyor musun canım çağırdıkları zaman 

(431 puan) tarafından

Gidiyordum. Önceden her pazar bize çağırırdı kahvaltıya akşama da biz onlara yemeğe giderdik en son patladım bir pazar eşimle başbaşa kahvaltı yapamicak miyim bu ne biçim evlilik onların evinde kahvaltı yokmu yeter dedim. Yine hala arada akşam yemeğini onlarda yiyoruz ona daha bir şey yapamadım maalesef. 

(3,552 puan) tarafından

Anladım canım yoksa her pazar gidersen patlamamak elde değil 😀

(431 puan) tarafından

Keşke sadece pazar olsa🤣 altlı üstlü oturuyoruz canım maalesef sürekli iç içeyiz zaten patladım patlicam az kalsın 😁

(3,552 puan) tarafından

Abooo Allah kolaylık versin bacım 🤭

-Reklam-
+1 oy
(3,507 puan) tarafından

Size de zaman ayırmalı. Tavır koy trip at yada güzellikle anlat işe yaramıyor mu hiç 

(172 puan) tarafından

Cook söyledim cnm ona göre bı sorun Yok 

+1 oy
(5,033 puan) tarafından

Yeterince konuştuysan kendini geri çek. Kaynanan bile söylediğine göre çok üstüne düşüyorsun kaynananla mı yaşıyorsunuz. Sabret ona trip atmadan dümdüz hayatını yaşa sadece onu umursama. Mesela çocukları uyut al çayını kahveni dizi film kitap canın ne istiyorsa otur yap onu bekleme talep etme. Kendi kendine güzel vakit geçir peşinden koşma. Kaçan kovalanır diyorlar ya o misal. 

(172 puan) tarafından

Yok kalmaya gelmişti kaynana zaten geçen onada demis karının kıymetini bil diye kendi diyo bunuda

Hoşuna gidiyo tabi peşinden gezen karısı var daha n olsun 

Öyle yapcam zaten cnm törpülucem zaten kendimi bu konuda

+1 oy
(920 puan) tarafından

Bizde de aynı sorun vardı eşim sezoncu akşam yemeğini yiyip ise dönüyor gelmesi 10 buçuk 11 kayınvalidemlerle iç içe yaşıyoruz bende bir kaç kere güzellikle söyledim eve gelmiyordu gitmesine 5 dk kala geliyordu sonra tekrar tekrar söyleyince kendini düzeltti herhalde duymaktan bıkıyorlar inatla aynı yoldan devam edin işe yarıyor kesinlikle güler yuzlu olun🤣

(172 puan) tarafından

Snd ise yaramış cnm bn kaç kere söyledim dünde artık doldum demekki patladim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 278 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde deve_tabani (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,101 soru