Dün aksam eşime dedim sn küçüğü yatır bnd büyüğü vakit geçirelim sessiz sakin dedim neyse o küçüğü uyutu bnd büyükle biraz uğraştım sonra uyudu hemen kocamın yanına gittim guleryuzle....çay getirdim TV'den film bakıyordim telefonu çaldı bacisiyla konuştu araba alcaklarmis bnd o ara film açtım çay doldurdum o hala konuşuyor sonra teli kapati başkasını aradı onla konuştu sonra yine kapati bu seferde diğer kardeşi aradı bnd filmi kapatim çay içiyorum ama nasıl sinirlendim
Sonra kardeşiyle konusrken balkona çıktı geldi iki dakika oturdu bu seferde o konuştu arkadasi aradı böyle bı buçuk saat geçti bnd sinirlendim odaya geçtim o yine konuştu bu seferde bacisiyla
Sonra odaya geldi niye böyle yapıyon onlar aradı bn napim flan dedi bnd sıra bna geldimi sonunda dedim bu seferde bn istemiyorum dedim bağırdım defol dedim önceliği bna bize vermiyorsun dedim anası bile fark etmiş karın peşinde dolaşıyor sn iki dakka konusmuyon demiş bunları söyledim kovdum odadan sonra geldi işte yok haklsin yok onlar aradı sonra barıştık ama
Hala sinirliyim kızlar önceliği biz değiliz balkona sigara içmeye çıkar yarım sat gelmez zaten 3 saat zor göruyoruz birbirimizi elinde tel oyalanir hep bn konusurum şaka yaparım
Bnd ona artık kendimi torpulucem dedim nerde yanlis yapıyorm çok değer verdiğim içinmi böyle bnd onun gibimi olayım herkes bı koltukta otursun sonra akşamı olsun hatam n bnm nasıl davranmalıyim