+2 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (1,714 puan) tarafından

Kızlar oğlum bir yaşında bir sene oldu gorumcemle konuşmuyorum oğluma hamileyken riskli hailelikti sonra detaylı ultrason da güzel çıkmadı kalbinde sorun gördüler vs doğuma kadar kimse ne aradı ne sordu çok zor günler geçirdim neyse işte yine hastanedeydik ablası mesaj atmış napiyorsun bende dedim bugüne kadar aramadiniz sormadiniz bundan sonra ben konuşmak istemiyorum bu bı abarttı bu dediğimi açmış eşime ağlamış baya sonra benim şekerim çıktı erken doğum yaptım çok zayıftı oğlumu büyüyene kadar neler çektim hala çok zor bı bebek neyse işte ben bayramda eşim çok üzüldüğü için mesaj attım işte işte bayramlaşmak için bana bı ton laf söyledi yok ben senin oyuncağın mıyım isteyince konuşacaksın isteyince konusmayacksin kızlar şimdi daha çok soğudum asla ne görüşmek ne konuşmak istemiyorum sizce haksız mıyım onun benim halimi anlayışla karşılaması gerekmez miydi 

7 Cevaplar

+6 oy
(2,971 puan) tarafından

O bayram mesajını hiç atmayacaktın. Bir şey yapıyorsanız arkasında durun . Sonra gerçekten iş çocuk oyuncağına dönüyor. Bu sefer sizi adam yerine koymuyorlar. Eş hatrı filan da geçin bunları ne hatrı. Onlar kardeş hatrı diyip sizi sayıyorlar mı? Hayır . 

(1,714 puan) tarafından

Evet asıl hatam adım atmakti 

-Reklam-
+2 oy
(172 puan) tarafından

isteseniz de daha düzelmez BNC bı kere gıcık kapmissiniz buluşup yalandan konusmaktansa hiç konuşmayin daha iy küs olmayın ama merhaba merhaba en guzeli

(1,714 puan) tarafından

Aynen doğru diyorsun 

+1 oy
(21,178 puan) tarafından

Haklısın o an insan yanında kim var kim yok öğreniyo ama boşverseydin keşke konuşmak istemeseydin şımarmış

(1,714 puan) tarafından

Evet ama benden yirmi yaş büyük çocuk gibi davranacağını bilsem hiç adım atmazdim

(21,178 puan) tarafından

Bencede akıl yaşı baya küçükmüşş boşver

+1 oy
(508 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama ben algılayamiyorum hayatınızın merkezine neden kaynana görümce elti gibi karakterleri koyuyorsunuz ki 

Sizin için eşiniz ve bebeğiniz önemli ayrıca kimse kimseyi aramak zorunda da değil 

Eşiniz için merhaba merhaba onun dışında ekstra bir şeye gerek yokki

(1,714 puan) tarafından

Eşim görüşmek istiyor üzülüyo ne bilim 

(508 puan) tarafından

Tamam görüşün ne var ki mesafeni korursun olur biter 

Seni aramadı gelmedi vs diye görüşmemek neden o senin ablan ya da kardeşin değil böyle bir zorunluluğu yok 

+1 oy
(3,733 puan) tarafından

Haklisin ama ben olsam sakayla karisik ooo akliniza geldik demek derdim, direk konusmak istemiyorum filan deyince gerginlik olmus tabi. Gordugun yerde selamun aleukum aleykumselam yeterli, kafana takacak birsey yok bosver, cocuguna odaklan.

(1,714 puan) tarafından

Canım doğru diyorsun ama o kadar sıkıntı çekmişim hamile halimle nasıl o kadar ince düşünebilirim ki

+1 oy
(20,935 puan) tarafından

Ben böyle durumlarda kimseye şikayet etmem. Arayıp sordu mu nasılsın zor günlerim oldu ama atlattım şükür iyiyim derim. Ama siz neden arayıp sormadınızın hesabını yapmam isteyen sorar istemeyenin keyfi bilir kismeye  araman benim için önemli bile deme bırak umrunda olmasın yoklarmış onların yokluğu senin umrunda değilmiş gibi davran. Ha ben yerinde olsam sonradan aramazdım 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Sen eşin için aradın da yani böyle yaparak karşı tarafa ağırlığının aksini göstermiş hatta daha basitmiş  gibi bi sonuç veriyorsun özetle ağızlarına laf ellerine koz veriyorsun. Aslında eşine diyecek tek sözün olmalıydı bu mesele kardeşinle brnim aramda hiç boşa  üzülme senin kardesindir tamam saygım var ama o/onlar zor zamanlarımda yanımda olmadılar maddi hicbisey beklemiyorum 1 dk zaman ayırıp yanımda olmadılar sorun manevi dicektin cekikecektin kenara. Ama eşim üzüldü de falanda filanda gittim yazdım da aradım da yok yokk geç bacim bunları bide sana nasihat olsun bu tarz konularda kimseye sitem etme kimseye küsme üzülme babanın oğlu mu ? Babamın oğlu dahi olsa üzülmüyorum gönül koymam ki zaten seni düşünen değer veren sana bu tarz yaklasmaz yok saymaz. 

Böyle yaparak onlara ağız payı verme fırsatı verdin haklıyken haksız noktadasn.  Ve böyle durumlarda sessiz uzaklaşmak mesafe koymak en güzeli kırmadan dökmeden dökülmeden.  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 454 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 509 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 523 göst.
+2 oy
20 cevap 845 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,107 soru

23,771,575 cevap

315,973 kullanıcı

...