+2 oy
144 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,673 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yemekte neler var banada fikir olsun 

Tek yaptığım kemik kaynatmak 

Köfte ve börek çıkardım ama devamı yok patates le fırına mi versem. İzgaradami yapsam 🙄🙄.  Yanına birde makarna oldu bitti 

Çorbada hiç bir fikrim yok bugün modum da yok 

İşlerim bitmiş gibi usttekini kahveye çağırdım sabah içtik ama kesmedi bizi 🤣🤣🤣. 

O gelene kadar ben önden bı bardak içem dedim 

image

5 Cevaplar

+1 oy
önce (8,497 puan) tarafından

Püreli mantarlı tavuk sote 

Kaşık tatlısı yaptım 

Yanına ne yapsam bulamadım katıklı var ondan ısıtırım belki 

Afiyet olsun 

önce (5,673 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım afiyet olsun bakalım bende düşünme aşamasındayim

-Reklam-
+1 oy
önce (2,173 puan) tarafından

Çorba için soğan ve sarımsağı azıcık tereyağında kavurup, kırmızı mercimek ekleyebilirsiniz. Salça olmasın ama. Harika oluyor. 

0 oy
önce (17,910 puan) tarafından

Küçük güveclerin var ise köftelerin altına patates püresi yap güveçe koy köfteleri diz üstüne kaşar koy sür fırına.

Benim de işler bitti yemek bugün eşimden. Ben sadece salata yapacam. 

0 oy
önce (1,134 puan) tarafından

Pirinç pilavı,tava atacam fırına dünden mercimek çorbası var bide sebzeli kabak yemeği cacikt

0 oy
önce (2,452 puan) tarafından

Aleykum selam canim valla bende dunden yorgunum millet dsgilinca cocugu uyut diyesiye grc oldu 12de mutfaktan ciktim esim hasta yanimda yatmayin bi sen saglam kaldin dedi salona yatak sermem lazim masa kurcam diye esyalarin yerini degistirmistim o sekilde sermem mumkun degil 12den sonra ses olmasin diye koca koca esyalari kaldira kaldira yerlestirdim halilar ayağıma dolandi falan cok zorlandim sabahda uyanamadım zatem daha yeni yeni kendime geliyorum mescid odasina bizim yatagi gecirdim bi kac gun boyle yatariz dedim salon duzgun dursun cocugu yikadin doyurdum makinaya camasir attim esim uyandi tarhana islatmistim ondan corba koydum dudukluye sulu kofte koycam patatesli bi de buglur pilavi salata dusunsum ama daha oraya gecemedim 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 234 göst.
14 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde yaban gulu (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 491 göst.
24 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,446,201 soru

23,757,334 cevap

315,248 kullanıcı

...