+3 oy
379 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,246 puan) tarafından

Kendime şarzlı süpürge aldm 11.800 aldğm günden beri kaynnam başımın etini yedi yok oğlumun telefnun ekranı kırık yok bu süprügeyle insan kenara yarım altın alır koyar yok o kırmızı fantomlar DHA güzel daha kullanşlı 

Gözümde okdar soğuttuki süpürgeyi anlatamam 

Resmn hevesle aldığm süpürge gözmde soğudu 

16 Cevaplar

+4 oy
önce (3,221 puan) tarafından

Sizin hayatiniz,sizin eviniz,sizin geciminiz kim ne demeye hakki var ki 

-Reklam-
+4 oy
önce (3,939 puan) tarafından

Aldım kullandım bile benden değerli değil hiçbişey değip konuyu kapattır ozamn . 

+3 oy
önce (828 puan) tarafından

Deseydin 10 bin altı süpürge varsa ben alayım bacimsu

+2 oy
önce (4,964 puan) tarafından

Neden bu kadar konuşmasına müsade ediyorsun güzel kardeşim ve neden herkesten bu kadar etkileniyorsun. Önceki postunu da hatırladım onda da arkadaşların demiş. Bana değer de geç pahalıysa kendileri almaz

önce (1,246 puan) tarafından

Norlmd3 bu kdar takıntılı dglm oğlumu kaybettiğmden beri takıntılarımın arttığının farkındayım elimde dgl :(

önce (4,964 puan) tarafından

Rabbim cennetinde buluştursun inşaallah ❤️ 

İşte tam da bu durumda olduğun için insanları takmanın çok gereksiz olduğunu bilmen gerekiyor. Hayat çok kısa kimsenin yönlendirmesiyle yorumuyla yaşamak zorunda değilsin. Sana israf yap demiyorum ama kendi istediğin gibi yaşa kimsenin mutluluğunu çalmasına izin verme. Zaten amaçları o çünkü güçleri ancak buna yetiyor. Buna izin vermemekte senin elinde. Kararlarına laf etmelerine izin verme. Git süpür yepyeni süpürgenle haznesine bak ne güzel çekiyodur benim yerime de sevin :D 

+2 oy
önce (65 puan) tarafından

Kız 11800 para mı;) Dyson alsan hadi konuşsun;) Ki onada hakkı yokta;) Normal canım fiyatı boswer sen eski kafalilar boyle kiyamazlar pek paraya.Cok büyük bir meblag sanıyorlar o parayı. Degeri mi kaldı paranın?

Fantom iyi bir marka degil ne aldiniz acaba merak ettim

Fakir katlanır dikey Süpürge aldm ayrı yetten mopuda3 var ıslak kuru çekebiliyo

Güle güle kullanın inşallah 🙏

önce (7,251 puan) tarafından
+1

dyson alsada konusamazki onane allasen . sende niye dinliosunki demekki bana lazimdi aldim bukadar basit. yarim altin alip kenara koydan nolcakmis kendisi gelip yalayarak mi silecek supurecek evini.  ihtiyacin varsa alirain almissin demekki sana lazim. lazim degildiyse zaten almazdin kimene. 

elalemin lafina niye kendini daha dusuk biseye layik goruyorsunki fantim alsan diyecekki cali sulurgesi faraj firca neyine yetmio diyecek  yani ozamanda kendini ona mi layik gorecen

Bende aynısını dedim zaten dyson alsada konuşmaya hakkı yok diye.Cok buyuk bi para degil harcadigi kadinin onu kastettim.

+2 oy
önce (5,333 puan) tarafından

İhtiyacini almışsın ekstradan evde olan birşeyi almamışsin ki israf yapasın kaynanalik yapmak istemiş canı mazur gör güle güle kullan 

+2 oy
önce (3,546 puan) tarafından

Sen alma o zaman de gec. 

+2 oy
önce (1,090 puan) tarafından

Bende fantom var . Evet güzel çekiyor uygundu da benim bütçeme göre . Ama keşke benim de durumum olsa da ben de şarjlı süpürge alsam diyorum çünkü daha kullanışlı üstelik senin aldığın süpürge çok güzel niye bu kadar karıştırıyorsun insanları kendine ? Ben bunu istedim aldım diyeceksin susacaklar böyle yaşarsan hayatı kendine zindan edersin yani eşin al demiş mi demiş sen istemiş misin istemişsin boşver kardeşim takma böyle şeyleri 

önce (2,263 puan) tarafından

Derin temizlik için kablosuza güvenemedim ben ya. İyi bişey alayım desen ciddi miktarlar ödemen gerek. Uygun alayım desen 1 senede gırgıra dönüşüyor. Ben o yüzden çözüm bulamadım o işe 🤷

Derin temizliğe fantom kullanmıyorum ben canım büyük süpürgem var  ben hiç birine güvenmem derin temizlikte 😂

Ay yok canım derin temizlikte fantom kullanılır mı😂🤭 ben kendim için bakarken iki işe de yarayacak bişey bakıyordum o yüzden dedim😂

Yanlış anladım demek ki 😂 bir garibime gitmişti zaten 😅 bakalım bende de zaten şimdilik fantom var zaten iki gözümün çiçeği iyi çekiyor Allah zeval vermesin 😅

Aynen bozulsa yenisini alırım o derece 😂🤭

+2 oy
önce (1,041 puan) tarafından

ay inadına onu satıp daha pahalı olanı alırdım herhalde bi delilik anında

önce (7,251 puan) tarafından

bide dioki acaba fantimmu alsaydim . hayir fantom alsa diyecekki kaynana faras. firca cali supurgesi neyine yetmio dese  buda kendini ona layik gorecek. 

yav yarim altin alinca nolcak kaynana gelip yalayarak mi silip supurecek. supurge lazimmis almis kiz lazim olmasa almazdi zaten . kaynanayi ne bagliiki durum

önce (1,041 puan) tarafından

dediğin doğru fantom alsa ne gerek vardı olacak 😂 bazıları gerçekten kıyamıyor oğlunun parasına ama anasına bir şeyi alsa oğlu, o olur o zaman kıyabilir paraya. gelin el kızı di mi sonuçta 🤦🏼‍♀️

benim kaynana da oyuncağa takmış durumda😅 yeter almayın artık diyor ama biri bana böyle deyince gerçekten almayacak olsam bile alıyorum 😅😂

şimdi gözüme akülü araba kestirdim onu alacam 😂

+1 oy
önce (5,777 puan) tarafından

Kaynanalar 1000 tl ye bile laf ederler çok normal izin verme kısa kestirip at takma kafana eşin almışki fuzuli görmemiş önemli olan size göre doğru olan canım

Eşim sağolsun aldı wlla yksa evde vardı bmm Arnica tesla çok ağır3 sürekli getir götür yapamuyorm 

+1 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Bosver tadını çıkar ne aldıysan kullan..

Bende cam silmek makinesi.aldim çok saçma ama öylece duruyor 😃 

Niye güzel silmiyor mu 

0 oy
önce (20,799 puan) tarafından

Bir muhteşem yüzyıl repliği derki 'ben öyle uygun gördüm' ben bunu kullanmayı çok seviyorum sana da tavsiye ederim çok sinirlenirsem de size fikrinizi sormadım derim herkes her konuda yorum belirtme hakkını kendinde nerden görüyorsa 

0 oy
önce (508 puan) tarafından

Kendisi mi ödemiş de böyle konuşuyor acaba 

Boşver canım hatan şu ki ona söz hakkı vermeyeceksin eşin çocuk mu telefonu kırılsa alsaydı yenisini süpürge ile ne alakası var 

0 oy
önce (549 puan) tarafından

Yalnız fantomlar daha iyi bencede 😀

önce (149 puan) tarafından

Bide ben alacağım Fantom 

0 oy
önce (149 puan) tarafından

Herşeye maydanoz lar lazimdi aldı kocam sağolsun de çekil 

0 oy
önce (1,256 puan) tarafından

Amaaaannnn takılma beee benimki bayramda çocuklara bayramlık kıyafet aldım diye gereksiz dedi takmadım sallamadım benim hayatım benim kararım benim param kime ne

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 331 göst.
0 oy
15 cevap 744 göst.
20 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 106 göst.
14 Mart 2025 Moda kategorisinde AyseN. (6,566 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 219 göst.
6 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ececomez61 (424 puan) tarafından soruldu