+1 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar ,3.5 yaşında kızım var bende 36 yaşındayım .kardeşi olsun istiyorum ama biraz kaprisli ve huysuz biraz daha toparlasın diye o da bende hazır olalım diye bekliyorum ama bir yandan yaşım çok ilerledi diyorum siz veya çevrenizde 35 den sonra sağlıklı bir gebelik geçiren var mı çok mu geç kaldım yoksa 

21 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende 35te 4cu ye gebe kaldım istemeden küçük oğlum 11yasinda arası uzunmu diye bilmiyorum ama çok zor bı gebelik geçirdim herşey yaşında güzel bence hepsini normal doğum yaptım ilk üç oğlum peşpeşe oldu daha rahattı bence ama araya zaman girince ben çok zorlandım bı gününüz bı gününü tutmuyo yani Allah isteyene nasip etsin 🤲

(85 puan) tarafından

Tesekkür ederim cevabınız için 🥰

(13,434 puan) tarafından

Ay ablamda öyle korkutmak gibi olmasın ama herkesinki illaki kötü geçmiyordur. Ablamda şubatta 35 oldu şuan 12 haftalık hamile. Kızımda ocakta 5i bitirdi yani 6 yaş olacak neredeyse araları. Çok kötü geçmiyor hamileliği ilkinde hiç böyle olmamıştı

-Reklam-
+2 oy
(1,799 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canim 46 yasinda doğurdum suan 3 aylik bebeğim şükür rabbime sağlıklı bebek olarak doğdu 

(85 puan) tarafından

MaşaAllah sağlıkla büyütn 🥰

(1,799 puan) tarafından

Teşekkür ederim darısı başınıza 😊

+1 oy
(5,960 puan) tarafından

39 yaşında hamile kalıp doğum yaptım. Çok şükür çok sağlıklı bir gebelik sonucunda sağlıklı bir bebeğim oldu. 

(5,960 puan) tarafından

Hatta hamilelik sürecinde ikinci üniversitemin son senesiydi bol bol yolculuk yaptım. Hiç totomun üzerinde oturmadığım gibi bir de doğuma 3 gün kala ev taşıdık. Gebelik sürecinde ne kadar aktif olursan o kadar rahat geçiyor 

(85 puan) tarafından

Tesekkür ederim cevabınız için sağlıkla büyütün bebişinizi🥰

(5,960 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Amin amin darısı başına. Artık gebelik yaşı ilerledi. ☺️ artık kadınlar da daha geç yaşlarda anne olmak istiyor

(1,463 puan) tarafından

Tam yazacaktım ki Filiz koş diye 😂 

0 oy
(373 puan) tarafından

36 yaş cok gec degil ki annem kardesimi 37 yasinda dogurdu;)Taş gibi hemde sagliklilardı.Simdi 20 yaşında tabi;)

(85 puan) tarafından

Cevabınız için teşekkür ederim 🥰

(373 puan) tarafından

Rica ederim canım

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Annem bir kardeşim 37 diğerine 39 yaşında doğurdu ayriyeten babamın eşi de 37 yaşında doğum yaptı şu an 12 13 15 sıralarındalar hepsi turp gibi geziyor

(85 puan) tarafından

MaşaAllah geç kalmış değilim öyleyse🥰

(1,430 puan) tarafından

Yani nasıl olsa hamilelik 9 ay ve sonunda Allah nasip ederse bir bebek dünyaya geliyor evdeki ortamın ona uygun olduğu dönemde olması daha uzun vadede bir kâr diye düşünüyorum

(85 puan) tarafından

Kesinlikle 

(1,430 puan) tarafından

Allah sağlıkla sıhhatle hepiniz için hayırlı olan zamanda nasip eder inşallah

(85 puan) tarafından

Amin cümlemiz için

0 oy
(923 puan) tarafından

35 de hamile kalıp doğurdum çok şükür herşeyi iyiydi ama ben çok zor geçirdim herkeste aynı olmaz ama benim şeker tiroid sorunum fln vardı ablamın 3. çocuk da o civarlarda oldu hiç sorun yaşamadı korkutma kendini  Rabbim hayırlı sağlıklı versin inşallah 🥰

(85 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevabınız için 🥰

0 oy
(3,200 puan) tarafından

36.5 yasinda anne oldum. Ilk çocuğum. Ve çok rahat bir hamilelik geçirdim.  Hiç bulantı, kusma, ağrı, sanci, yanma hicbir şey olmadı. Çok enerjiktim.  Harika bir hamilelik geçirdim.

(85 puan) tarafından

MaşaAllah 🥰

0 oy
(21,754 puan) tarafından

Benim annem 40 yaşında doğum yaptı. Sağlıklı doğdu kardeşim şükür. Şimdi 15 yaşında. 

0 oy
(63 puan) tarafından

Ablam geçen sene dogurdu 5. Çocugunu 39 yasinda iki normla 3 sezeryan oldu bir problem olmadi

0 oy
(785 puan) tarafından

Teyzem 45 de doğum yapmış kızı şuan 35 var Allah'ın işi inş bir şey olmaz.ben 29 da 3 çocuğum var 11,4,20 günlük hızlı yaşıyoruz sanırım hayatı

0 oy
(119 puan) tarafından

Annem 37 yaşında doğurmuş beni gayette sağlıklı bir hamilelik geçirmiş çok şükür endişe etmeyin yaşınız ileri bir yaş değil.

0 oy
(53,456 puan) tarafından

bdn 31 de zor dogum yaptim sezeryanla bir tanıdık abla maşallah 39 da normal doğum yaptı 

0 oy
(21,921 puan) tarafından

Var canım tabiki 

0 oy
(7,257 puan) tarafından

Tabi ki mümkün sağlıklı beslenip kendinize baktıktan sonra tabi ki yaşın getirdiği zorluklar olacak önceki gibi olmasını beklemek imkansız 

0 oy
(174 puan) tarafından

İkinci çocuğumu 37'de doğurdum. İki çocuğumun arasi yaklasik 8 yas. Hamileliğim kolay geçti, doğum da kolaydı. Tek zorluk bebek büyütürken ki uykusuzluk bence. 

0 oy
(6,114 puan) tarafından

Anam kardeşimi 45'inden sonra yapmış ve zehir gibi hiçbir sıkıntısı yok Rabbime şükürler olsun ne yiyecek ekmeğin varsa hiçbir sıkıntı olmaz

0 oy
(255 puan) tarafından

Şeker tansiyonunuz yoksa olabilir bı tanıdığım da 34 35 şekerde biraz sıkıntı yaşadı ama doğumu oldu . 

0 oy
(1,911 puan) tarafından

Annem 38 yaşında kardeşimi doğurdu. Doğumu gayet sağlıklı oldu. 41 yaşında da yengem doğum yaptı, onunda sağlıklı oldu doğumu. Hatta bebek şuan 2 aylık. Doğum riskleri kadından kadına değişiyor 

0 oy
(2,432 puan) tarafından

Annem kardeşimi 41 yaşında doğurmuştu 36 yaş hiçte geç gözükmüyor aslında 

0 oy
(6,712 puan) tarafından

Komşumuzun kızı 45 yaşında iki çocuğu oldu normal hamilelik bide 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 66 göst.
+3 oy
28 cevap 507 göst.
+1 oy