Kızlar 1 aydır burun akıntısı hapşırık boğazımda kaşınma var bu bende zaten 3 yıldır var bahar ayında böyle oluyorum burun akıntısı durdu ama aşırı derecede başım ağrıyor şimdi de bahar alerjisi agri yapıyor mu böyle ya sizde de var mi dudaklarım ucukladi o bir yandan 20 lik dışım çıkıyor o ağrıyor bir yerden kafamı kesip kenara koyarsam rahatlarım sanırım:) bu başım bahar alerjisinden mi ağrıyor onu da bilmiyorum sizde de oluyo mu
Benimde bahar alerjim var kaşıntı hapşırık burun akıntısı yapıyo ama baş ağrısı yapmıyor aile hekimim bir sprey ve ilaç yazdı çok iyi geldi sende bir muayene ol istersen
İşte burnum akarken ağrımiyordu 2 3 gündür burun akıntısı durdu sinüzlerim ağrıyor bu arada emziriyorum canim o ilacı kullanabilir miyim
Aaa evet durduysa yapabilir baş ağrısı onu bilmiyorum canım doktora sorman lazım
Sürekli hapşırmak tan ve burun akıntısından başıma ağrı girer benim direk sinüsler doluyo ondan heralde
İşte canım benim de burnum akarken başım agrimiyordu burnumun akması durunca başım başladı sanırım sinüzler doldu ondan agri oluyor
Anlasiliyo zaten kaşlarının üstü burnunun yanları içerden davul gibi zonkluyo
Maalesef bende var hatta şu an bu durumdayım çocukların parka götürdüm geldim başım fena sürekli de hapşırma var
Off bende gerçekten çok kötüyüm peki sende burun akıntısı var mı canım
Çoğunlukla geceleri tıkanma oluyo Burun akıntısı olsa keşke daha iyi
İlerleyen zamanlarda bu tikanma gün boyunca devam ediyor gözlerimde etkilenir benim
Bende öyleyim gözlerim kaşınıyor hele o gece tıkanması beni bitiriyor uykuyu unuttum
Canım sağlık ocağında git sprey ilaç verir bende gitcem
1,501,752 soru
24,521,020 cevap
359,515 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın