+1 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,440 puan) tarafından

Kızlar 1 aydır burun akıntısı hapşırık boğazımda kaşınma var bu bende zaten 3 yıldır var bahar ayında böyle oluyorum burun akıntısı durdu ama aşırı derecede başım ağrıyor şimdi de bahar alerjisi agri yapıyor mu böyle ya sizde de var mi dudaklarım ucukladi o bir yandan 20 lik dışım çıkıyor o ağrıyor bir yerden kafamı kesip kenara koyarsam rahatlarım sanırım:) bu başım bahar alerjisinden mi ağrıyor onu da bilmiyorum sizde de oluyo mu

3 Cevaplar

0 oy
(1,057 puan) tarafından

Benimde bahar alerjim var kaşıntı hapşırık burun akıntısı yapıyo ama baş ağrısı yapmıyor aile hekimim bir sprey ve ilaç yazdı çok iyi geldi sende bir muayene ol istersen 

(1,440 puan) tarafından

İşte burnum akarken ağrımiyordu 2 3 gündür burun akıntısı durdu sinüzlerim ağrıyor bu arada emziriyorum canim o ilacı kullanabilir miyim 

(1,057 puan) tarafından

Aaa evet durduysa yapabilir baş ağrısı onu bilmiyorum canım doktora sorman lazım 

-Reklam-
0 oy
(4,042 puan) tarafından

Sürekli hapşırmak tan ve burun akıntısından başıma ağrı girer benim direk sinüsler doluyo ondan heralde 

(1,440 puan) tarafından

İşte canım benim de burnum akarken başım agrimiyordu burnumun akması durunca başım başladı sanırım sinüzler doldu ondan agri oluyor 

(4,042 puan) tarafından

Anlasiliyo zaten kaşlarının üstü burnunun yanları içerden davul gibi zonkluyo

0 oy
(14,119 puan) tarafından

Maalesef bende var hatta şu an bu durumdayım çocukların parka götürdüm geldim başım fena sürekli de hapşırma var 

(1,440 puan) tarafından

Off bende gerçekten çok kötüyüm peki sende burun akıntısı var mı canım 

(14,119 puan) tarafından

Çoğunlukla geceleri tıkanma oluyo Burun akıntısı olsa keşke daha iyi 

(14,119 puan) tarafından

İlerleyen zamanlarda bu tikanma gün boyunca devam ediyor gözlerimde etkilenir benim

(1,440 puan) tarafından

Bende öyleyim gözlerim kaşınıyor hele o gece tıkanması beni bitiriyor uykuyu unuttum 

(14,119 puan) tarafından

Canım sağlık ocağında git sprey ilaç verir bende gitcem 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
+1 oy
3 cevap 161 göst.
+1 oy
0 cevap 169 göst.
+1 oy
3 cevap 400 göst.
16 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,752 soru

24,521,020 cevap

359,515 kullanıcı

...